Opublikowano 19 sierpnia 20159 l 118 godzin, to sporo czasu jak na mordo-bicie, ja spedzilem w grze jakies 40+ godzin. 76%. Ogolnie platyna jest strasznie czasochlonna i odpuscilem.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Autor Aż tak źle to nie wygląda. Jak się robi 50 wież i 1k punktów w KOTH to levele i frakcje lecą w międzyczasie więc wszystko jest w miarę rozplanowane.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l 118 godzin, to sporo czasu jak na mordo-bicie, ja spedzilem w grze jakies 40+ godzin. 76%. Ogolnie platyna jest strasznie czasochlonna i odpuscilem. Amigo dawaj na platynę w MKX ja dałem radę ty też !!!
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l 118 godzin, to sporo czasu jak na mordo-bicie, ja spedzilem w grze jakies 40+ godzin. 76%. Ogolnie platyna jest strasznie czasochlonna i odpuscilem. Amigo dawaj na platynę w MKX ja dałem radę ty też !!! Pare trofikow mozna by bylo porobic online, ale to dopiero w nastepnym tygodniu. Wiadomo,beta nowego CoDa jest i tylko w to pogrywam
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l CHĘTNIE pomogę ale od soboty wyruszam na urlop więc do soboty możemy coś porobić jakieś pucharki on-line !
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Autor Ja w KOTH bawię sie od 3 dni i mam na razie 360 punktów. Często niestety trafia sie na resentymentalnych buraków nie przyznających żadnych punkcikow...
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Ja w KOTH bawię sie od 3 dni i mam na razie 360 punktów. Często niestety trafia sie na resentymentalnych buraków nie przyznających żadnych punkcikow... Też tak miałem możemy się ugadać i zrobić nasz prywatny pokój ? są chętni ?
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l kupilem sobie predatora - ale ma banalne brutality i latwo nim dobry dmg wykrecic w odroznieniu od mojego scorpiona
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l kupilem sobie predatora - ale ma banalne brutality i latwo nim dobry dmg wykrecic w odroznieniu od mojego scorpiona Ee taki sobie.
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l fajnie, ze w tej czesci mozna wymiatac wieloma postaciami, w evo w finalach prawie kazdy gral kims innym, tutaj podobnie, nie ma 1-2 postaci ktore gniota reszte
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Autor Dobre. Boostowanie 1k punktów w prywatnym KOTH nie dolicza do tych, które zarobilismy na publicznym...Trzeba robić po Bożemu. To jeszcze 500 mi zostało...
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l od jutro impreza pax w us, w poniedzialek boon ma cos streamowac na twitterze - moze wreszcie ujawnia szczegoly wersji na past geny albo combat pack2
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Autor Na razie tweetują o balansowaniu gry i dodawaniu nowych ficzerów mniej popularnym wariacjom.
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l xDDDD tyle zwodzenia za nos hahaha, nawet ostatnio ed boon na twitterze gadal, ze w sprawie MKX past gen beda mieli oswiadczenie za niedlugo wiec wszyscy byli pewni, ze chodzi o podanie daty premiery, a nie anulacje xDDD czyli tym bardziej jestem ciekawe jakie newsy szykuje boon na poniedzialek
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Autor Mimo tego, że MKX jest naprawdę super grą to w jakis posób potraktowali graczy czekających na pastgenowe wersje jest nie fair. Tak samo olewczy stosunek mają do wersji PCtowej. Niby wszystko ładnie i chodzi jak należy ale online to w to się grać nie da.
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l To już lepiej, że w ogóle nie wyszło niźli miałaby być powtórka z rozrywki z online z MK9.