Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

Opublikowano

118 godzin, to sporo czasu jak na mordo-bicie, ja spedzilem w grze jakies 40+ godzin. 76%. Ogolnie platyna jest strasznie czasochlonna i odpuscilem.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 388,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Platyna #131. Teraz zabieram się za 100% w najnowszym Dead or Alive. O Mortalu napisałem już wystarczająco dużo na forum. W skrócie - fantastycznie wygląda (najlepiej prezentujące się mordobicie i j

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

16 godzin gry za mną. Z czystym sumieniem mogę napisać, że nowy Mortal wypadł znakomicie. Jestem przekonany, że recenzenci nie będą skąpić pochwał i wzorem Mortal Kombat X oceny rzędu 8-9/10 często bę

• Spędziłem z tą grą już trochę czasu. Rozegrałem ok 120 walk online. Gra się świetnie. Jeśli ktoś chce kupić tą grę aby grać przeciwko żywym przeciwnikom lub na tzw "kanapowe granie" to będzie się świe

Opublikowano
  • Autor

Aż tak źle to nie wygląda. Jak się robi 50 wież i 1k punktów w KOTH to levele i frakcje lecą w międzyczasie więc wszystko jest w miarę rozplanowane.

Opublikowano

118h :yao: Co to jest przy placie w MK9.

Opublikowano

118 godzin, to sporo czasu jak na mordo-bicie, ja spedzilem w grze jakies 40+ godzin. 76%. Ogolnie platyna jest strasznie czasochlonna i odpuscilem.

Amigo dawaj na platynę w MKX ja dałem radę ty też !!! 

Opublikowano

Amigo dawaj na platynę w MKX ja dałem radę ty też !!! 

Pare trofikow mozna by bylo porobic online, ale to dopiero w nastepnym tygodniu. Wiadomo,beta nowego CoDa jest i tylko w to pogrywam

Opublikowano

CHĘTNIE pomogę ale od soboty wyruszam na urlop więc do soboty możemy coś porobić jakieś pucharki on-line !

Opublikowano
  • Autor

Ja w KOTH bawię sie od 3 dni i mam na razie 360 punktów. Często niestety trafia sie na resentymentalnych buraków nie przyznających żadnych punkcikow...

Opublikowano

Ja w KOTH bawię sie od 3 dni i mam na razie 360 punktów. Często niestety trafia sie na resentymentalnych buraków nie przyznających żadnych punkcikow...

Też tak miałem możemy się ugadać i zrobić nasz prywatny pokój ? są chętni ?

Opublikowano
  • Autor

Ja moge. Daj mi inva na ps4 (na czas wbicia trofea ofc)

Opublikowano

kupilem sobie predatora - ale ma banalne brutality i latwo nim dobry dmg wykrecic w odroznieniu od mojego scorpiona

Opublikowano

kupilem sobie predatora - ale ma banalne brutality i latwo nim dobry dmg wykrecic w odroznieniu od mojego scorpiona

Ee taki sobie.

Opublikowano
  • Autor

Dobre grand finals. ChrisG w USA nadal jest na topie.

Opublikowano

fajnie, ze w tej czesci mozna wymiatac wieloma postaciami, w evo w finalach prawie kazdy gral kims innym, tutaj podobnie, nie ma 1-2 postaci ktore gniota reszte

Opublikowano
  • Autor

Dobre. Boostowanie 1k punktów w prywatnym KOTH nie dolicza do tych, które zarobilismy na publicznym...Trzeba robić po Bożemu. To jeszcze 500 mi zostało...

Opublikowano

od jutro impreza pax w us, w poniedzialek boon ma cos streamowac na twitterze - moze wreszcie ujawnia szczegoly wersji na past geny albo combat pack2

Opublikowano
  • Autor

Na razie tweetują o balansowaniu gry i dodawaniu nowych ficzerów mniej popularnym wariacjom.

Opublikowano

xDDDD tyle zwodzenia za nos hahaha, nawet ostatnio ed boon na twitterze gadal, ze w sprawie MKX past gen beda mieli oswiadczenie za niedlugo wiec wszyscy byli pewni, ze chodzi o podanie daty premiery, a nie anulacje xDDD

czyli tym bardziej jestem ciekawe jakie newsy szykuje boon na poniedzialek

Opublikowano
  • Autor

Mimo tego, że MKX jest naprawdę super grą to w jakis posób potraktowali graczy czekających na pastgenowe wersje jest nie fair. Tak samo olewczy stosunek mają do wersji PCtowej. Niby wszystko ładnie i chodzi jak należy ale online to w to się grać nie da.

Opublikowano

To już lepiej, że w ogóle nie wyszło niźli miałaby być powtórka z rozrywki z online z MK9.