Opublikowano 9 listopada 201113 l z pierwszego postu z tematu o Kompanii Graczy na tym forum....w między czasie widocznie musieli zmienić regulamin
Opublikowano 9 listopada 201113 l Już sam nie wiem tu piszą np że dystrybutor to Ubi http://www.empik.com/rayman-origins-x360-ubisoft,p1045364537,multimedia-p
Opublikowano 9 listopada 201113 l Zniżki na gry (od jakiegoś czasu) dotyczą tylko i wyłącznie gier wydawanych przez Cenegę (już bez gier od UBI). Czyli na Raymana w Muve.pl zniżka nie zadziała. Nie wprowadzajcie zamieszania.
Opublikowano 10 listopada 201113 l pokornie pukam się w pierś. byłem pewny,że wydawcą jest cenega i gierkę będzie można wyrwać za -50%
Opublikowano 10 listopada 201113 l O chorobcia, po demku nie mam już wątpliwości, że nowy Rayman będzie niezłym kozakiem. Konkurencji praktycznie brak, a jeśli faktycznie będzie to około 15 (powiedzmy) godzin grania to.... mniam
Opublikowano 12 listopada 201113 l są już pierwsze recenzje i wszyscy się zachwycają. Długa i zachwycająca gra rodem z ery 16bitowej w oprawie godnej bajek. Nawet 9.5 od IGN
Opublikowano 13 listopada 201113 l Demo mną pozamiatało, dawno nie widziałem takiej pięknej dwuwymiarowej oprawy. W przyszłości sięgnę po tego Rayman'a. Edytowane 13 listopada 201113 l przez NEMESIS US
Opublikowano 13 listopada 201113 l Jak wyzej, demko zamiata No i swietna muza do tego, czuc klimat pierwszych czesci raymana
Opublikowano 14 listopada 201113 l omg demusio ubawiło mnie po paszki! cudowna gra, genialny design, muzyczka zachwyca, animacja to 8 cud świata. pal licho, że zrzynka straszna z locoroco i lbp ale, która gra teraz nie zgapia od innej?
Opublikowano 14 listopada 201113 l Demko swietne, gralem wczoraj ! Wlasnie takich gier najbardziej teraz brakuje, bardzo lubie klasyczne platformery 2D. Mialem okazje pograc w nowego Raymana na tegorocznym Gamescom i juz tam gra zrobila na mnie duze wrazenie, jest bajecznie kolorowa i bardzo fajnie zrobiona, do tego przyjemnie sie gra w CooPa. Edytowane 14 listopada 201113 l przez saptis
Opublikowano 16 listopada 201113 l A mnie demo zniechecilo. Nie potrafie przejsc za chiny etapu gdzie gonia mnie 2 robale. Trzymam R2 i ch.uj.
Opublikowano 16 listopada 201113 l co tam jest trudnego? (pipi)sz pierw pod wodą korytarzami wymijając rybki, potem przez moment biegniesz po rozpadających się skałach(koniecznie trzymając r2), potem znowu fragment pod wodą i koniec demka
Opublikowano 16 listopada 201113 l aż mi się przypomniało dzieciństwo spędzane przy amidze 500 i pocinaniu w Super Froga. must have (a wątpiłem w jakość tej produkcji...)
Opublikowano 16 listopada 201113 l No panowie do brać ładnie, zróbmy dobry wynik to może dadzą zielone światło dla Beyond good & evil. Ja już zamówiłem swój preoreder, a ty ?
Opublikowano 16 listopada 201113 l Szkoda tylko, ze hamburgery dostana gre juz w ten piatek, a my musimy czekac do 25-go.... ehhhh. Przeciez Ubisoft jest przez przypadek czyli europejski, wiec powinnismy dostac gre wczesniej, a oni powinni czekac. Edytowane 16 listopada 201113 l przez saptis
Opublikowano 23 listopada 201113 l Rayman będzie dziś do kupienia na storze polskim i europejskich....a Ci jak na złość tydzień temu zablokowali możliwość składek
Opublikowano 24 listopada 201113 l Przeszedłem kilka plansz i muszę przyznać, że to jest to na co czekałem. Kto jeszcze nie kupił to polecam. Plus za polskie napisy w grze.
Opublikowano 24 listopada 201113 l Mi jutro powinna przyjść z Ultimy, bo niby zrealizowana. Mama nadzieje, że dojdzie przed weekendem.
Opublikowano 24 listopada 201113 l Frajdy jest co niemiara jeżeli gra się z kimś Narazie wydaje mi się, że strasznie szybko przechodzę te plansze.. Tylko, żeby zrobić je na 100% to trochę trzeba się pobawić Mimo wszystko polecam naprawdę wszystkim - Czuć klimat LBP, Crasha, Loco Roco.