Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

no ale skąd masz ten cytat z zapiskiem Ubi ? :)

• Odpowiedzi 273
  • Wyświetleń 92,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wiecie że powstawał Rayman 4?         Miał ponoć przenieść niektóre poziomy z jedynki, z tym że teraz byłyby w 3D. Szkoda, chciałbym jeszcze jednego Raya w 3D

• Dzisiaj zrobiłem 1000/1000GS w Raymanie Origins. Genialna platformówka - zaraz z Mario Galaxy najlepsza przedstawicielka tego gatunku w ciągu ostatnich lat.

• Dark Archon
    Dark Archon

Zmonotowałem właśnie recenzję Raymana. Jeśli jakiś fan klasycznych platformówek jeszcze zastanawia się "czy warto", niech przestanie i kupuje. Dawno się tak dobrze nie bawiłem, a grafika i dźwięk miaż

Opublikowano

z pierwszego postu z tematu o Kompanii Graczy na tym forum....w między czasie widocznie musieli zmienić regulamin :P

Opublikowano

Zniżki na gry (od jakiegoś czasu) dotyczą tylko i wyłącznie gier wydawanych przez Cenegę (już bez gier od UBI). Czyli na Raymana w Muve.pl zniżka nie zadziała. Nie wprowadzajcie zamieszania.

Opublikowano

To Ficuś temu winien :) no szkoda, odwołałem preordera z Ultimy :)

Opublikowano

pokornie pukam się w pierś. byłem pewny,że wydawcą jest cenega i gierkę będzie można wyrwać za -50%

Opublikowano

O chorobcia, po demku nie mam już wątpliwości, że nowy Rayman będzie niezłym kozakiem. Konkurencji praktycznie brak, a jeśli faktycznie będzie to około 15 (powiedzmy) godzin grania to.... mniam :)

Opublikowano

są już pierwsze recenzje i wszyscy się zachwycają. Długa i zachwycająca gra rodem z ery 16bitowej w oprawie godnej bajek.

Nawet 9.5 od IGN

Opublikowano

Demo mną pozamiatało, dawno nie widziałem takiej pięknej dwuwymiarowej oprawy. W przyszłości sięgnę po tego Rayman'a.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Jak wyzej, demko zamiata :) No i swietna muza do tego, czuc klimat pierwszych czesci raymana :D

Opublikowano

omg demusio ubawiło mnie po paszki! cudowna gra, genialny design, muzyczka zachwyca, animacja to 8 cud świata. pal licho, że zrzynka straszna z locoroco i lbp ale, która gra teraz nie zgapia od innej? :)

Opublikowano

Demko swietne, gralem wczoraj ! Wlasnie takich gier najbardziej teraz brakuje, bardzo lubie klasyczne platformery 2D.

Mialem okazje pograc w nowego Raymana na tegorocznym Gamescom i juz tam gra zrobila na mnie duze wrazenie, jest bajecznie kolorowa i bardzo fajnie zrobiona, do tego przyjemnie sie gra w CooPa. :)

Edytowane przez saptis

Opublikowano

A mnie demo zniechecilo. Nie potrafie przejsc za chiny etapu gdzie gonia mnie 2 robale. Trzymam R2 i ch.uj.

Opublikowano

co tam jest trudnego? (pipi)sz pierw pod wodą korytarzami wymijając rybki, potem przez moment biegniesz po rozpadających się skałach(koniecznie trzymając r2), potem znowu fragment pod wodą i koniec demka :D

Opublikowano

No panowie do brać ładnie, zróbmy dobry wynik to może dadzą zielone światło dla Beyond good & evil.

Ja już zamówiłem swój preoreder, a ty ? :)

Opublikowano

Szkoda tylko, ze hamburgery dostana gre juz w ten piatek, a my musimy czekac do 25-go.... ehhhh. Przeciez Ubisoft jest przez przypadek czyli europejski, wiec powinnismy dostac gre wczesniej, a oni powinni czekac. :D

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Rayman będzie dziś do kupienia na storze polskim i europejskich....a Ci jak na złość tydzień temu zablokowali możliwość składek :(

Opublikowano

Przeszedłem kilka plansz i muszę przyznać, że to jest to na co czekałem. Kto jeszcze nie kupił to polecam. Plus za polskie napisy w grze.

Opublikowano

Mi jutro powinna przyjść z Ultimy, bo niby zrealizowana. Mama nadzieje, że dojdzie przed weekendem.

Opublikowano

Frajdy jest co niemiara jeżeli gra się z kimś ;) Narazie wydaje mi się, że strasznie szybko przechodzę te plansze.. Tylko, żeby zrobić je na 100% to trochę trzeba się pobawić ;)

Mimo wszystko polecam naprawdę wszystkim - Czuć klimat LBP, Crasha, Loco Roco.

Opublikowano

No niestety ja w odróżnieniu do Ciebie nie mam co na żonę liczyć :)