Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co teraz męczysz na PSX`ie

Featured Replies

Opublikowano

Nie chce mi sie jakoś bo nie wiem jak odblokowac, skonczyłem LeonA i ClaireB. I narazie starczy, teraz koncze medievil2 , genialna jest

• Odpowiedzi 663
  • Wyświetleń 177 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przed zakupem pierwszego PSX'a też kupowałem wszystkie komiksy jakie wychodziły w kiosku, od 1991 gdzieś do 1995, później przestałem bo sprzedałem swoją kolekcję i za kasę kupiłem konsolę. Ale zanim t

• O A Ja gram teraz w Colin McRae Rally 2.0, wersja Europejska. Zaliczam trasy Peugeotem 206 WRC bo to moje ulubione auto.        Po kilku tygodniach nieudanych prób, nares

• Robiłem porządki w kablach, podłączyłem konsolę do testów i tak jakoś zacząłem grać

Opublikowano

Lepsza od jedynki? W dwójke nigdy nie miałem okazji pograć. :(

Opublikowano

Moim zdaniem nie...ale w dwójce jest całkiem spoko motyw z podróżami w czasie i kilka spoko nowych broni. Ogólnie warto ograć...jedynie etap gdzie trzeba walczyć na ringu na pięści jest moim zdaniem mega irytujący i słaby.

Opublikowano

Taka jedynka po mocnym tuningu.

A mi sie etap walki jeden na jeden podobał. Bo trzeba było rozegrac to taktycznie nie na chama ;)

Jest też o wieeeele trudniejsza niz jedynka. Np, dzięki temu że nie odnawiają sie fontanny z życiem jak powtarzamy etap :/

Opublikowano

Jedynka była trudna przez kamere i skoki najczęściej :>

Opublikowano

No kamera w 2 to patologia tez :/

Opublikowano

W grandie zaczalem grac bo nigdy w to nie gralem. Czuc moc, klimat i buta w ryja. "Kiedys to byly gierki".

Opublikowano

Niebywałe uczucie jest konczyc teraz gry których nie udało sie w czasach bezstroskiej małoletności. Do RE2 dołączył wczoraj Medievil2 :) Teraz musze upolowac spyro albo gexa. Mam chcice na stare dobre platformery

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Adventures of Alundra - zaskoczyło mnie jak dobry to klon Zeldy, ciekawe umiejętności i spory świat. Bardzo spoko tytuł w ładnej oprawie. No i przede wszystkim nie, aż tak bajkowy jak Zeldzia :)

Opublikowano

ja dorwalem za bezcen fear effect 1 na 4 plytach. niedlugo zasiadam. 

rozgladam sie za kupnem nfs road challenge i nfs porsche unleashed chce je obie przejsc . (sentyment ze starych lat)

Opublikowano

Mam oba te NFSy, wersje premierowe na PSX. Kiedyś ogrywałem je namiętnie na kompie i niestety wersje na PSX są gorsze, wizualnie i gameplayowo.

Opublikowano

wygrzebale drivera 1 i crasha 3. crash na 95% musze go dobic jeszcze troche. driver bedzie skonczony drugi raz.. 10lat temu go przeszedlem i pamietam ostatnia misje chyba 40razy gralem. sprawdze czy po 10latach lepiej mi pojdzie 

Opublikowano

Driver sie zestarzał mocno.

Opublikowano

To fakt, tak samo resident i medievil. Oba przeszedłem w poprzednim miesiącu :D

Opublikowano

No model jazdy jara i do dziś ;)

Opublikowano

Ja od jakiegos czasu ogrywam pierwsze Spyro, udalo mi sie kupic za bezcen w idealnym stanie.
Wczoraj nie wiedzialem w co mam grac bo na regale zebrala sie juz masa konkretnych tytulow i na swoja kolej czekaja nie zaczete nawet Tomb Raider 2013, Metal Gear Rising i The Walking Dead (wszystkie gry na plytach, zadne tam "Plusy"), poza tym zaczete juz Super Mario 3D Land i Donkey Kong Country Tropical Freeze.

Ja jednak postanowilem odpalic ponownie starego, dobrego Spyro, ktory wciagnal mnie na calego i kontynuowac rozpoczeta jakis czas temu rozgrywke - kapitalna gra, teraz juz takich nie robia - moglbym w to gac godzinami, to jedna z najlepszych gier gatunku !
Gram na PS3 z wlaczona funkcja polepszania grafiki, troche widac piksele, ale obraz jest bardzo czysty, grafika wcale mnie nie odstrasza - gra wyglada bardzo ladnie, oryginalnie i co najwazniejsze nadaje jej to odpowiedniego klimatu.

Co najwazniejsze gra jest naprawde dluga, rozbudowana i ma bardzo fajna, wpadajaca w ucho muzyczke. W levelach czesto trzeba konkretnie poszukac poukrywanych diamentow - lubie miec 100%, wiec zagladam w kazdy zakamarek dodatkowo podziwiajac grafike i design leveli.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

myslalem ostatnio o spyro zeby zakupic . ja kupilem medievil2 za bezcen . driver poezja sama w sobie.ja coraz czesciej mysle ze mam ps3 zeby grac w gry z ps1 hehe.

i jeszcze mecze FUTURE COP LAPD .gra poezja a tak malo osob ja zna/gralo/gra 

Opublikowano

ja drugi raz skończyłem medievila,świetna gra,a muzyka przy ostatniej walce to majstersztyk <3

Opublikowano

ja zawsze chcialem miec z kim zagrac w future cop lapd bo sky captain przechodzilem nawet na hardzie 10lvl na wszystkich poziomach bez trudnosci. i chcialem zagrac z godnym przeciwnikiem ale brat mlodszy nie byl zbyt dobry. gra poezja

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zacząłem dziś Metal Gear Solid, miałem kiedyś jedno podejście, ale w tamtych czasach za dużo dobrych jrpg było do ogrania. W(pipi)ia mnie kabel od pada, musze konsole na podłodze stawiać żeby się (pipi)nąć na kanapie ;/