YETI 10 944 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Musze powiedziec ze moja plytka jest czysta i bez zadnych rysek a tekstury mi sie doczytuja....generalnie nie wierze tym co mowia ze im sie tekstury nie doczytuja w takie cuda nie wierze i koniec. Doczytują się zaraz na początku gry, po rozpoczęciu np. nowego levelu. Trwa to 3-5 sekund, wiec z twoja konsolą czy płytą wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 najlepszym wyznacznikiem wykonania tego arcydziela sa... moi starsi reakcja mamy po zobaczeniu jednej ze scenek: "To jest gra?!?" :wtf: reakcja taty (cytuje): "O ja (pipi)e, jaka grafika" co trzeba podkreslic to fakt ze tata uważa gry za debilizm . oboje juz nie jedna gierke widzieli np. Gyrosy Wojny (akcje z pila rowniez ) i dopiero po raz pierwszy widzialem taka reakcje NICE! Cytuj Odnośnik do komentarza
GMB 0 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Taka sama reakcja była mojego brata. On też za grami nie przepada. Ale jak wszedł do pokoju to nie wyszedł dopóki nie ukończyłem rozdziału. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Oki jestem kolejna osoba ktora ukonczyla pierwszepodejscie z gra.Na hard zajelo mi to 11h(z czego mase czasu porpostru lazilem i podziwialem) i znalazlem 49 skarbow.Ogolnie gra masakruje filmowe akcje,wspaniala grafika i muzyka.Jedyny minus to to ze gra nawet na hardzie jest banalna wsumie nie ma momentu zeby trzeba bylo sie dluzej zatrzymac w jakims miejscu i pokminic ale trudno.Czas gry jest w sam raz odrazu zaczolem przechodzic jeszcze raz na najwyzszyszm i naprawde mam na to ochote wkoncu jeszcze trzeba znalezc 10 skarbow i zrobic 1000 pkt(teraz mialem cos pod 700 chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza
Burth 2 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ja rozpocząłem przedwczoraj gre na Crushing i musze przyznac ze latwo nie jest ale jakos koszmarnie trudno tez (chociaz jestem na VIII rozdziale, jak wkrocza komandosi to moze byc roznie). Zdaje mi sie, ze gra troche oszukuje, czasami jak wychylam sie podczas strzelaniny to dostaje obrazenia mimo ze w tej sekundzie nie slyszalem zadnego strzalu. Całokształt jednak wszystko rekompensuje KLIMAT powala na kolana a pomysl z achievmentami i skarbami wrecz wymusza kolejne podjescia Cytuj Odnośnik do komentarza
wiiboxstation 0 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 heh naughty dog jednak nie przewidziało wszystkiego... http://www.gametrailers.com/player/usermov...ml#comments_top Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 hehe nawet najlepszym sie zadarza ;P a co do glitcha to NICE! Cytuj Odnośnik do komentarza
w00t 0 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Mam grę od wczoraj, zarwałem nockę i przeszedłem całą na hard. Muszę powiedzieć, że jest znakomita, wciąga niemiłosiernie ;] Grafika, muzyka, klimat, animacja postaci - mistrzostwo świata. Jednak uncharted ma 3 mankamenty: jest zdecydowanie za łatwa - ani razu nie zastanawiałem się dłużej niż 15 sekund nad zagadkami (jeśli tak to można nazwać) - może wprawa z gier typu Tomb Raider zrobiła swoje. Rozczarowałem się tym bardzo, bo przejście gry dla hardkorowego gracza, to bułka z masłem. Druga sprawa to za dużo strzelania, a trzecia to końcówka gry w podziemiach... zrąbali klimat strasznie robiąc z tego jakiś pseudo survival horror. Ogólnie moja ocena 9/10 - warto kupić chociażby dla świetnej grafy i animacji postaci, jakiej nie było jeszcze na konsolach. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Tez takie obawy miałem jak usłyszałem o ..... (nie pisze aby nie robic spojlera) ale okazało sie naszczescie ze jest to jednak krotki epizod i i niezbyt wazny w rozgrywce ale tylko w fabule i dobrze... . Taki sam motyw kiedys zepsuł mi gre w FarCry, ktora wywalilem z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Mam grę od wczoraj, zarwałem nockę i przeszedłem całą na hard. Muszę powiedzieć, że jest znakomita, wciąga niemiłosiernie ;] Grafika, muzyka, klimat, animacja postaci - mistrzostwo świata. Jednak uncharted ma 3 mankamenty: jest zdecydowanie za łatwa - ani razu nie zastanawiałem się dłużej niż 15 sekund nad zagadkami (jeśli tak to można nazwać) - może wprawa z gier typu Tomb Raider zrobiła swoje. Rozczarowałem się tym bardzo, bo przejście gry dla hardkorowego gracza, to bułka z masłem. Druga sprawa to za dużo strzelania, a trzecia to końcówka gry w podziemiach... zrąbali klimat strasznie robiąc z tego jakiś pseudo survival horror. Ogólnie moja ocena 9/10 - warto kupić chociażby dla świetnej grafy i animacji postaci, jakiej nie było jeszcze na konsolach. uff juz sie balem ze tylko ja uwazam te podziemia za najslabszy moment w grze Cytuj Odnośnik do komentarza
wiiboxstation 0 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 wg mnie bunkier i tankowiec to najlepsze miejscówki Cytuj Odnośnik do komentarza
polaki899 32 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Moze mi ktoś napisac jak sie włacza mirror mode bo chyba mozna z tego co pisaliscie tylko nie w iem jak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gawlick 7 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Mirror jest dostępny w rewards po uzyskaniu 500 punktów gdzies tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
polaki899 32 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Mirror jest dostępny w rewards po uzyskaniu 500 punktów gdzies tak. HEHe gawlick znowu mi pomagasz. CO ja bym bez ciebie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza
Gawlick 7 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 hehe Jeszcze tak od siebie, to przedwczoraj znalazłem ostatni skarb i nareszcie mam 1000 punkcików. Musze powiedzieć ze niektóre bonusiki rządzą, a mirror czy flip world to własnie jedne z najlepszych Cytuj Odnośnik do komentarza
wiiboxstation 0 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 hehe Jeszcze tak od siebie, to przedwczoraj znalazłem ostatni skarb i nareszcie mam 1000 punkcików. Musze powiedzieć ze niektóre bonusiki rządzą, a mirror czy flip world to własnie jedne z najlepszych no i ten doughnut drake... Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) powiedzcie mi jak zrobic steel fist (czy jakos tak) i granate hangman. nie pamietam dokladnie nazw PS: czym sie rozni flip od mirror world?? Edytowane 7 Stycznia 2008 przez konrado0905 Cytuj Odnośnik do komentarza
filipekcipek 1 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 przeszedlem gierke i nawet nie wiem co to jest ten mirror??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) powiedzcie mi jak zrobic steel fist (czy jakos tak) i granate hangman. nie pamietam dokladnie nazw PS: czym sie rozni flip od mirror world?? Steel Fist robisz następująco, biegniesz w stronę przeciwnika wyposażony w zwykły pistolet, strzelasz R1(bez namierzania L1) i zaraz po tym wciskasz :square: , Grenade Hangman robisz trzymając się krawędzi półki czy czegoś takiego, a następnie rzucać granatami w przeciwników. Edytowane 7 Stycznia 2008 przez Arkady Cytuj Odnośnik do komentarza
sobushi 0 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 filipek(pipi)ek: mirror odwraca perspektywe swiata, w tym przypadku z prawej do lewej lub jak kto woli na odwrot... ten sam level po wlaczeniu tej opcji staje sie swoim wlasnym lustrzanym odbiciem... tam gdzie normalnie sciezka skrecala w lewo teraz skreca w prawo... nie wiem czy mozna to jeszcze dokladniej wytlumaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Burth 2 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 filipek(pipi)ek: mirror odwraca perspektywe swiata, w tym przypadku z prawej do lewej lub jak kto woli na odwrot...ten sam level po wlaczeniu tej opcji staje sie swoim wlasnym lustrzanym odbiciem... tam gdzie normalnie sciezka skrecala w lewo teraz skreca w prawo... nie wiem czy mozna to jeszcze dokladniej wytlumaczyc ta opcja po prostu powoduje ze widzisz odbicie lustrzane, lewa strona zamienia sie z prawa i to samo dzieje sie po spojrzeniu w dziennik drake'a wszystko jest odbiciem lustrzanym Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 W ogóle miałem beczną sytuacje.Zostawiłem na płytce odciski i gra się nei doczytywała,gdy chciałem wejść do U-boota to wypadałem przez tą dziure do wody,gdzie się zaczyna wspinaczka,ciekawie to wygladało Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 filipek(pipi)ek: mirror odwraca perspektywe swiata, w tym przypadku z prawej do lewej lub jak kto woli na odwrot...ten sam level po wlaczeniu tej opcji staje sie swoim wlasnym lustrzanym odbiciem... tam gdzie normalnie sciezka skrecala w lewo teraz skreca w prawo... nie wiem czy mozna to jeszcze dokladniej wytlumaczyc a flip world?? Cytuj Odnośnik do komentarza
drk2 7 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 filipek(pipi)ek: mirror odwraca perspektywe swiata, w tym przypadku z prawej do lewej lub jak kto woli na odwrot...ten sam level po wlaczeniu tej opcji staje sie swoim wlasnym lustrzanym odbiciem... tam gdzie normalnie sciezka skrecala w lewo teraz skreca w prawo... nie wiem czy mozna to jeszcze dokladniej wytlumaczyc a flip world?? Gra automatycznie zmienia z normal na mirror i odwrotnie za kazdym razem jak zginiesz Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Rospisywac sie nie bede.Prawdziwy nextgen...Ocena 9+/10 Czas ukonczenia to jakes 8 godzin,ale za pierwszym podejsciem,czyt.podziwianie widokow Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi