Opublikowano 22 stycznia 200916 l A co byś chciał żeby się rozkręciło ? Napewno gadka , wydarzenia , ale strzelanka jak jest tak będzie. Edytowane 22 stycznia 200916 l przez TheBesTia
Opublikowano 23 stycznia 200916 l Jeżeli sie wkręcisz w rozgrywkę to i bieganie po Cytadelii jest fajne. A momentami to czynnośc wręcz porywająca, w porównaniu do eksploracji planet. Ale i tak kocham tę grę. Jednak bliżej jej do klasycznego rpg w którym odgrywasz swoją rolę, naprawdę czuć to w każdej sekundzie rozgrywki.
Opublikowano 24 stycznia 200916 l Gra powala klimatem, sama muzyczka wywoluje ciary na plecach. Jak Pan S. zacznie swoj taniec i intryge, to na brak wrazen nie bedziesz narzekac. Dla mnie tytul w pierwszej piatce najlepszych gier na xkloca.
Opublikowano 24 stycznia 200916 l Niestety muza gdy chodzę po Cytadeli i w menu posysa, w walce i filmikach jest bardzo dobra.
Opublikowano 24 stycznia 200916 l Gra powala klimatem, sama muzyczka wywoluje ciary na plecach. Interesujace jest cos jeszcze. W tej grze jakos magicznie udalo im sie wplesc side questy miedzy normalna fabule w takim stopniu , ze te w ogole nie nuza , nie nudza. Najs. Of koz nie gralem w wersje na klocka ,ale to zadna roznica , to samo jest przeciez na PC. Ukonczenie jej zajelo mi maxem okolo 34h , z tym ze czesto wracalem z sejwem do tylu by zobaczyc roznice w dialogach etc. Dobra gra , choc to nie Wiedzmin
Opublikowano 24 stycznia 200916 l Dobra gra , choc to nie Wiedzmin No fakt dialogi nie mają takiego znaczenia jak w Wiesiu i większośc z nich prowadzi do tego samego celu a różnica polega na zdobywaniu różnych punktów karmy (Paragon, Renegat). Ale, nie licząc dialogów, cała otoczka w postaci uniwersum oraz opowidziana historia z grze jest dla mnie bardziej interesująca i lepiej ułożona niż ta w Wiedźminie. PS: Firekage z PCLaba? To ty hultaju? Edytowane 24 stycznia 200916 l przez Gooralesko
Opublikowano 28 stycznia 200916 l Kupiłem Mass Effect. Na razie przyleciałem do Cytadeli i... jakoś nudno na razie. Mam nadzieję, że później się rozkręci? Dobra, możecie mnie biczować. Ukończyłem. WIELKA GRA. Może i najlepsza, jaką przeszedłem na X360.
Opublikowano 28 stycznia 200916 l Dobra, możecie mnie biczować. Dlaczego - biczować? Załapałeś klimat, przejrzałeś na oczy - wszystko OK
Opublikowano 28 stycznia 200916 l Dobra, możecie mnie biczować. Dlaczego - biczować? Załapałeś klimat, przejrzałeś na oczy - wszystko OK No, giera czadzior. Na początku była lipa, nuda i mała ilość skilli i możliwości, ale później nakoksowałem postać, ciekawe wybory i jechana Dobra, parę pytań: 1. Zrobiłem save'a przed ostatnią misją. Czy mogę porobić niektóre acziki których nie zrobiłem, np. dobić do 1kk kasy(mam 600k), rozwalić 150 osób z shota i pistoleta, itp.? 2. Czemu nie dostałem aczika za sojusznika asari, skoro z niebieską lalą chodziłem zawsze, odkąd ją odblokowałem? 3. Mogę grać dalej moją postacią nową kampanię i zachowam kasę, itemy, i renegat/idealista? 4. Gdzie znajdę jakieś wskazówki, żeby przejść jak najbardziej efektywnie grę na 1050/1050GS? 5. Opłaca się kupić dodatek za 400MSP?
Opublikowano 28 stycznia 200916 l Kille z danej broni się kumulują na kolejne kampanie, żeby dostać aczika za jakiegokolwiek kompana musisz wykonać z nim określoną ilość misji (zarówno głównych jak i pobocznych, chyba nawet była lista w tym temacie).
Opublikowano 28 stycznia 200916 l 1. Zrobiłem save'a przed ostatnią misją. Czy mogę porobić niektóre acziki których nie zrobiłem, np. dobić do 1kk kasy(mam 600k), rozwalić 150 osób z shota i pistoleta, itp.? 2. Czemu nie dostałem aczika za sojusznika asari, skoro z niebieską lalą chodziłem zawsze, odkąd ją odblokowałem? 3. Mogę grać dalej moją postacią nową kampanię i zachowam kasę, itemy, i renegat/idealista? 4. Gdzie znajdę jakieś wskazówki, żeby przejść jak najbardziej efektywnie grę na 1050/1050GS? 5. Opłaca się kupić dodatek za 400MSP? 1. wydaje się, że tak - do miliona: jak masz co i gdzie sprzedać (nie wiem, gdzie zrobiłeś sejwa), 150 możesz rozwalić dość pracochłonnie, metodą save-load, lepiej zapodać sobie grę od początku i konsekwentnie realizować założenia, zgarniając kolejne achivy. 2. Widocznie albo ją za późno odblokowałe, albo nie zrobiłeś jakich zadań niezbędnych do odblokowania. 3. Możesz, zachowasz ale poziom renegata/idealisty, robisz od nowa. 4. w sieci. 5. IMHO, opłaca się.
Opublikowano 28 stycznia 200916 l Z tego co widziałem to Nadrill na dość niskim poziomie skończyłeś. Który to miałeś w "finale"? Pewnie zadań pobocznych nie robiłeś, dlatego completionist nie wpadło. Edytowane 28 stycznia 200916 l przez Fisiu
Opublikowano 28 stycznia 200916 l 1. Zrobiłem save'a przed ostatnią misją. Czy mogę porobić niektóre acziki których nie zrobiłem, np. dobić do 1kk kasy(mam 600k), rozwalić 150 osób z shota i pistoleta, itp.? 2. Czemu nie dostałem aczika za sojusznika asari, skoro z niebieską lalą chodziłem zawsze, odkąd ją odblokowałem? 3. Mogę grać dalej moją postacią nową kampanię i zachowam kasę, itemy, i renegat/idealista? 4. Gdzie znajdę jakieś wskazówki, żeby przejść jak najbardziej efektywnie grę na 1050/1050GS? 5. Opłaca się kupić dodatek za 400MSP? 1. wydaje się, że tak - do miliona: jak masz co i gdzie sprzedać (nie wiem, gdzie zrobiłeś sejwa), 150 możesz rozwalić dość pracochłonnie, metodą save-load, lepiej zapodać sobie grę od początku i konsekwentnie realizować założenia, zgarniając kolejne achivy. 2. Widocznie albo ją za późno odblokowałe, albo nie zrobiłeś jakich zadań niezbędnych do odblokowania. 3. Możesz, zachowasz ale poziom renegata/idealisty, robisz od nowa. 4. w sieci. 5. IMHO, opłaca się. Za dużo męczarni jak widzę na calaka, spróbuję przejść drugi raz, dla rozrywki i dodatkowo dla aczików, tylko nie wiem czy tą samą postacią czy nową ;p I lipa jeszcze z punktami rene/ideala, gdyż nie byłem zdecydowany w co iść, i skończyłem z ok. 15% paska rene i 60% ideala. @Fisiu Chyba 35 Ilość zrobionych questów pobocznych mogę policzyć na palcach jednej ręki... Edytowane 28 stycznia 200916 l przez Nadrill
Opublikowano 28 stycznia 200916 l No to dlatego, przeczytaj ostatnie strony tematu to będzie git. Ja poboczne chyba skończyłem na 40+ + 2 main questy. Edytowane 28 stycznia 200916 l przez Fisiu
Opublikowano 28 stycznia 200916 l Tu masz poradnik http://www.onlinecenter.pl/Poradniki-Xbox-...ass-Effect.html Edytowane 28 stycznia 200916 l przez TheBesTia
Opublikowano 29 stycznia 200916 l Czy wiadomo kiedy i czy będzie w sprzedaży wydanie rozszerzone Mass effecta? I za ile? Dziękuję za wszelkie info...
Opublikowano 1 lutego 200916 l Wydaje mi się, że tak - przynajmniej w opcjach gdzieś mi się przewinęła taka możliwość lecz z niej nie korzystałem.
Opublikowano 20 lutego 200916 l No i ukończyłem. Kurde, szczerze mówiąc to naprawdę się niespodziewałem że Mass Effect jest aż tak zajebistą grą :] fabuła niczego sobie, grafika naprawdę zayebista, masa questów do zrobienia i jak to ktoś wcześniej wspomniał -całe uniwersum do naszej dyspozycji :slinotok: tylko (pipi)a szkoda, że to wszystko jest doprawione dzikimi bugami w stylu: -robię questa na jakiejś planecie, ubijam niebieskie szumowiny, moje laski chowają broń, wstawka a po filmiku moja postać jest wtopiona w ziemię z bronią w rękach bez możliwości wykonania jakiegokolwiek ruchu o_O Momentami w(pipi)iała prędkość wjeżdżania mako pod stromą górę, jednak da się do tego przyzwyczaić. Wiem, że do Mass Effect jeszcze wrócę, bo gra jest zacna jednak narazie mam dosyć ;p Edytowane 20 lutego 200916 l przez ChOomik
Opublikowano 21 lutego 200916 l Mam problem z questem, że muszę zniszczyć posterunki gethów. Nie dość, że ciężko je rozwalić, to przylatuje wielki statek, który wypuszcza chmarę gethów i ginę. Jak rozwalić ten statek?
Opublikowano 21 lutego 200916 l Wycofujesz się poza zasięg ostrzału tego statku i walisz/ewentualnie chowasz się za przeszkodą i strzelasz. Edytowane 21 lutego 200916 l przez Thomas_PL
Opublikowano 21 lutego 200916 l Ziom na górze dobrze pisze, wysnajpuj gnojków i po frytkach. Załaduj snajpę wybuchowymi dla pewności, będziesz poza zasięgiem więc czas na reload jest nieistotny.