kant1983pl 7 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Ok. Fajnie A teraz pytanie z zupełnie innej beczki: Grał już ktoś w co-opie? Jak wypada ten tryb? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Ok. Fajnie A teraz pytanie z zupełnie innej beczki: Grał już ktoś w co-opie? Jak wypada ten tryb? w kazdej chwili mozesz podlaczyc sie do znajomego i pomoc mu w wykonywaniu questow. Co ciekawe, jak sie do kogos podlaczasz to mozesz sobie wybrac postac + uzbrojenie. Mozna ustawic jakie beda proporcje przy rozdzielaniu zlota i punktow doswiadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
dx36 2 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 LUDZIE ! Gra MIODZIO ! Po prostu grafika jest genialna nie mówię już o stylu w jakim gra jest zrobiona ! Dużo jest nawiązań z jedynką nawet książkę znalazłem "Bohater z Oakvale" Póki co bram mi więcej słów bo skończyłem na rozdzieleniu doświadczenia ale to już nie ta sama Gildia Bohaterów Cytuj Odnośnik do komentarza
htp 0 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Jest już polska wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza
dx36 2 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Tak oczywiście dźwięk jest oryginalny a reszta wszystko po polsku napisy, podpisy, menu itd... Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Pograłem godzinę i jestem jak najbardziej pozytywnie nastawiony do Fable 2. Ulepszona rozgrywka i grafika, baśniowa fabuła - nie mogę się już doczekać dalszej gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Gra do mnie wczoraj dotarła i od razu w niej "zatonąłem" ... 9 godzin chodzenia, zwiedzania, oglądania zakamarków, robienia min, wykuwania mieczy, rąbania drzewa ... i praktycznie 0 wykonanych questow fabularnych ... nie jest idealne ale i tak względem F1 jest "więcej i lepiej" .... idę sobie pokopać kurczaki I w tym leży piękno tej gry a może raczej świata po drugiej stronie ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza
Hlipo 3 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 (edytowane) Nachlałem się wiśniówek itp. i teraz biegam z bębnem. Wie ktoś jak schudnąć? Edytowane 23 Października 2008 przez Hlipo Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 GENIALNA! miałem zagrać godzinkę ... bo jutro koło ... hmmm skończyło się na 5h :] Nie wciągnęła mnie tak żadna gra od czasu Mass Effect i MGS4. Po prostu wspaniały świat i wspaniała gra. Nie żałuje że zrezygnowałem dla niej z zakupu w listopadzie CoD5 ! (fallout 3, i GoW2 już zamówione żeby nie było;)) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Potwierdzam ,gra ma to coś co nie pozwala jej wyłączyć po godzinie ,cudeńko warto było czekać Cytuj Odnośnik do komentarza
BBGodzilla 1 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Mógł by ktoś opisać coś więcej zanim wydam 200zł ? 1.Czy gra jest monotonna ? 2.Czy gra jest za łatwa ? 3.Czy gra jest urozmaicona ? 4.Czy gra się nudzi ? itp Cytuj Odnośnik do komentarza
yasiekk 13 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Nawet jak ci sie glowny watek znudzi, to jest w ch.uj innych rzeczy do robienia. Generalnie mozesz zrobic wszystko - od kopania kur, przez zalozenie gej-rodziny po wybicie calego miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Flik 2 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 No offence, ale w jedynce tez niby mozna bylo zrobic wszystko, ale zadna czynnosc nie dawala realnego zysku, bo gra i bez dodatkowych questow byla cholernie latwa. Po co mam sie meczyc z pobocznymi zadaniami, skoro mozna przebiec przed gre bez zadyszki... zaliczajac tylko i wylacznie podstawowe questy? Bo tak na chlodno patrzac - mozna wybic wioske, ale jedynym tego plusem bedzie podbicie sobie statystyki odpowiedzialnej za slowieszczy wyglad bohatera. Co wejde w to miejsce to mnie zatluka (respawn straznikow), a i pewnie merchanci nie beda sie respawnowac... a jak beda to jeszcze gorzej lol, bo gdzies ucieknie logika. Nie przemawia do mnie koncepcja tej gry, ale czekam na wasze opinie, bo jestem ciekawy co tam Piotrus zmajstrowal nowego w stosunku do pierwszej czesci Fable. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Czekam na wasz opinie, dobry jesteś, a czytasz w ogóle te forum? Ten topic? Każdy kto już gra w grę pisze jedno, że gra wciąga jak cholera, że nie można się od niej oderwać itd. Fuck to genialnie, o to właśnie chodziło. Czyli jest tak jak myślałem, z innej beczki jak fabuła? Moja wersja dopiero w poniedziałek dotrze, a tu wekend. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Vazik 0 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Siemanko! Pytanko troche z innej beczki bo poszukuje jakiegoś dobrego RPG'a na X'a i Fable wydaje się dobre na start. I teraz... czy dwójka jest jakoś twardo związana z jedynką i lepiej byłoby pyknąć jedynke najpierw, czy można od razu na dwójeczke się połasić? Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Pyknij sobie w jedynkę, bo Fable to unikalna gra i nie każdemu musi się podobać. Jak tak zrobiłem i gram teraz w Fable: The Lost Chapters i powiem, że już jestem pewien, że kupię Fable 2. Jeśli chcesz rasowego RPG, to może być np. Oblivion, lub coś z jRPG - osobiście polecam Lost Odyssey Cytuj Odnośnik do komentarza
Flik 2 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Czekam na wasz opinie, dobry jesteś, a czytasz w ogóle te forum? Ten topic? Każdy kto już gra w grę pisze jedno, że gra wciąga jak cholera, że nie można się od niej oderwać itd. Fuck to genialnie, o to właśnie chodziło. Czyli jest tak jak myślałem, z innej beczki jak fabuła? Moja wersja dopiero w poniedziałek dotrze, a tu wekend. <_< Ok, tylko na razie wszyscy piszecie dla mnie o tym samym - jest super, ale tak samo jak w jedynce, a to mnie w zaden sposob nie przekona do zakupu i nie zainteresuje, bo jedynka byla nuuuuudna. Pozatym zwroc uwage na "...bo jestem ciekawy co tam Piotrus zmajstrowal nowego w stosunku do pierwszej czesci Fable." Czytanie ze zrozumieniem radze pocwiczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Same here - wiekszosc pisze, ze to taki FABLE 1.5. Jedynka dla mnie jakas mega rewelacja nie byla, wiec juz widze, ze z FABLE 2 poczekam i najpierw kase wydam na inne nadchodzace tytuly... Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Głupie pytanie - czy Fable 2 jest juz w empikach, czy nie opłaca się z domu ruszać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziobak_ 1 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Moze po prostu zadzwon. Ale jeśli juz to polecałbym MM, tam bedziesz miał oficjalną cenę, w Empiku mogą strasznie duzo sypnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Rzeczywiście, może rusze tyłek gdzieś dalej - najbliżej mam Saturna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Same here - wiekszosc pisze, ze to taki FABLE 1.5. Jedynka dla mnie jakas mega rewelacja nie byla, wiec juz widze, ze z FABLE 2 poczekam i najpierw kase wydam na inne nadchodzace tytuly... dla mnie F2 jest w (pipi) lepsze od F1 . Jak można schudnąć , bo się dzieciaki ze mnie smieją ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
mord00k 0 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Jedząc seler. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Jedząc seler. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Cisek 0 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Pytanie do posiadaczy edycji kolekcjonerskiej - jak się aktywuje (pobiera) dodatkowy content w postaci nowych podziemi, zbroi Master Chiefa itp.? Bo żadnego specjalnego kodu w pudełku nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi