Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ew bekonowe laysy dostępne są np w Czechach. Tak samo za(pipi)iste jak kiedyś.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 398 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

no nie gadaj :o muszę wiec dupe ruszyc i skoczyc do pepików na zakupy :]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kebabowe crunchipsy są bardzo dobre i o dziwo kebabowe!

Opublikowano

to fajne masz u siebie kebaby, bo wg. mnie ten smak nie ma nic wspolnego z kebabem.

Opublikowano
  • Autor

Nie ma. A to było chyba najlepsze chipsy, które jadłem obok twistosów paprykowych. Ich też już nie ma:(

Opublikowano

Właśnie sobie szamam laysy fromage. Smak ledwo czuć, ch.uja to sie ma do prawdziwego fromage którego jadłem za małolata :(

Opublikowano

Kupiłem wczoraj Chipsleaten od Lorenza, fromage wybrałem. Powiem wam że bardzo dobra podróba pringelsów <ok>.

Opublikowano

Paprykowe są spoko, bardzo charakterystyczny smak mają.

Opublikowano

te nowe laysy guacamole nie polecam. smakuja jak przypalona papryka czy cos takiego.

Opublikowano

A mi właśnie strasznie smakowały, zwłaszcza mocny posmak kolendry i zadowalająca ostrość jak na chipsy sklepowe.

Opublikowano

A jaki to jest smak? Bo nazwa kojarzy mi się z Chakalaka tylko :|

Opublikowano

Ja nawet takich u mnie nie widziałem, guacamole?...pierwsze słysze :ninja:.

Opublikowano

sa z jakiejs nowej serii, takie biale opakowania. dzisiaj jadlem 'ogorek malosolny' i byly dosc dobre, takie ogorkowo-solono-ziemniaczane

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj kupiłem Lays Paprykowe "z pieca" bo nie było innych i po eksperymentach z Kranczipsami Naturals byłem negatywnie nastawiony..

..do pierwszego chrupnięcia. Ołmajgad to są najlepsze czipsy na świecie!

Opublikowano
Kupiłem wczoraj Chipsleaten od Lorenza

obadalem juz 3 smaki i zdecydowanie najlepsze imo to pomidor z bazylia

Opublikowano

Ten ogórek małosolny wymiata

Opublikowano

Crunchipsy X-Cut kebabowe + ser-cebula FTW. A jeszcze jak są razem w jednej misce + zapijam to Nestea cytrynową to mój język dostaje orgazmu. Szkoda, że mój brzuch nie czuje tego samego, bo następnego dnia ma dziwne farmazony ;].

A te Chipsletten są bardzo fajne, standardowe paprykowe bardzo lubię, prawie jak Pringelsy.

Opublikowano

Właśnie otwarłem paczkę Laysów Ogórek małosolny. Zdołałem zjeść jedną sztukę i paczka ląduje w koszu. Polecam spróbować, żeby się przekonać jak NIE powinny smakować chipsy.

Opublikowano

Mi tam smakował małosolny. Miałem tego ogórka w ryju przez kilka godzin :potter:.

Opublikowano

Ja zjadłem jedną sztukę i miałem posmak ogóra przez pół dnia. Dodam, że chuyowy posmak. Najgorzej wydane pieniądze w ostatnim czasie.

Opublikowano

Pringles Xtreme Hot Chilli Sauce, czy jakoś tak - za(pipi)iste, smakują trochę jak paprykowe, ale są o wiele ostrzejsze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy to dobry temat, ale napiszę tutaj, bo nazwa pasuje.

Zajadam się właśnie chipsami bananowymi. ZAYEBISTE :thumbsup: Niby tylko suszone owoce, ale naprawdę świetne, polecam :)