Opublikowano 21 października 20168 l No nie bo z sosem (aksamitnym). Szkoda, że nie ma czipsów o smaku "ziemniaki z czosnkiem i ze śmietaną".
Opublikowano 21 października 20168 l Jadłem te po prawej i te po lewej. Skrzydełka to ostra wersja kurczakowych czpisów, czyli niedobre, a na dodatek mało pikantne. "Aksamitne" są mdłe i faktycznie o smaku ziemniaków z lekką nutką jakiegoś gówna.
Opublikowano 24 października 20168 l (pipi)a nie brzmi to zbyt kusząco ale i tak musze spróbować, chociaż już teraz wiem że większość wyląduje w szafie najbardziej sie obawiam żeberek z musztardą, bo ostatnie chipsy musztardowe jakie jadłem wy(pipi)ałem za okno po zjedzeniu trzech chipsów
Opublikowano 25 października 20168 l Coraz częściej spotykam Pringelsy w normalnych cenach rzędu 5-5,50PLN. Gonimy zachód.
Opublikowano 25 października 20168 l Właśnie u mnie pojawiły się te słynne octowe Pringlesy, czekam tylko na cenę promocyjną, bo 8,80 to trochę słabo wyzygac na chipsy
Opublikowano 25 października 20168 l E tam. Czasy sie zmienily. Kiedys pringelsy byly ze 3-4razy drozsze od wiekszosci chipsow innych. Teraz wiekszosc chipsow kosztuje 4-6zl za wieksza paczke wiec cena prirngelsow mniej zaporowa patrzac proporcjonalnie. Zwlaszcza ze jest ich sporo wagowo
Opublikowano 25 października 20168 l w takiej Grecji pringlesy są po 2 euro, a crunchipsy czy laysy często widziałem po 2.50 i wcale nie były większe. Na 10 dniowym pobycie oje.bałem 11 tubek już nie mówię o wyborze smaków.
Opublikowano 26 października 20168 l Ceny Pringlesów u nas to zazwyczaj jakiś niesmaczny żart. Jak jeździłem do NL to tam w sieci Kruidvat można było je dostać za 1€...
Opublikowano 26 października 20168 l W Auchanie kiedyś była promocja 2 tuby Pringelsów za 8zł. W takiej cenie było super. Szkoda, że tylko 2-3 smaki były wtedy.
Opublikowano 27 października 20168 l A te wysokie ceny nie były spowodowane brakiem jakiegoś importera oficjalnego tych chipsów? Dopiero chyba od niedawna jest i dlatego cena normalnieje.
Opublikowano 27 października 20168 l tak jest jak Szejdi pisze, dodam jeszcze od siebie, że w carrefurze koło domu na dziale kuchnia świata są pringelsy hamburgerowe i pizzowe po 16,99 za tubę XD
Opublikowano 27 października 20168 l http://www.playboy.pl/kreator/928/bentley-i-naim-audio-lacza-sily-specjalna-edycja-glosnikow
Opublikowano 27 października 20168 l Beka jak ludzie zjadają chipsa za 17 zikos paczka i już stają się smakoszami, koneserami i czują ogromną różnice. XD No jak się je z 2 strony plasterek ziemniaka za tyle hajsu to mówić, że są złe to strzał w stopę. XDD
Opublikowano 27 października 20168 l Chyba to samo co z browarami. Kupiłem ostatnio coś, co miało 330ml, a kosztowało dychę i było lipne w smaku. Chyba pora wrócić do koncerniaków, bo tylko szkoda kasy. Aha, często kupuję jakies piwne "wynalazki" i zazwyczaj mi nie smakują. Więc po co przepłacać. Jest teraz ta moda ja retro, to moze lepiej wypić Żubra, niż jakies pipipi.
Opublikowano 28 października 20168 l To jest jeszcze nic, kumpel kupuje jakieś piwa wędzone co smakują jak woda po gotowaniu boczku i płaci za to 20-30zł czasami. Co do chipsów to w Biedronce są teraz przecenione wszystkie -20%, polecam.
Opublikowano 28 października 20168 l Chyba to samo co z browarami. Kupiłem ostatnio coś, co miało 330ml, a kosztowało dychę i było lipne w smaku. Chyba pora wrócić do koncerniaków, bo tylko szkoda kasy. Aha, często kupuję jakies piwne "wynalazki" i zazwyczaj mi nie smakują. Więc po co przepłacać. Jest teraz ta moda ja retro, to moze lepiej wypić Żubra, niż jakies pipipi. WAT zależy o jakich wynalazkach mówimy, ale jak do tej pory raz się sparzyłem, że piwo było tak niedobre, że wylałem je do kibla. Nie pamiętam kiedy ostatnio piłem koncernowego browara. A sporo pije i zawsze staram inne kupić. on top. jak dla mnie Przysnacki nie mają konkurencji na rynku chipsów, ich bekonowe a'la peppisy genialne i chipsy rozmarynowe nadal najlepsze.
Opublikowano 29 października 20168 l Przysnacki to raczej chrupki A IMO na równi z nimi są peppisy z biedry. Czasami wole kupić 2 paki bekonowych małych niż normalne chipsy ot tak.