Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

fdb5c78a07b4f30dmed.jpg

te po prawej niby ostrość maksymalna,a nie czuć jej kompletnie. Te z lewej nawet przyjemne, można pochrupać i zapomnieć.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 400,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

Zjadłem te rozmarynowe Pringelsy i podeszły mi-nawet bardzo.Żonie z kolei nie spasowały.

Opublikowano

Te po lewej są tak samo słodkie jak te crunchipsy o smaku żeberek? Zawsze się wzdrygałem na ten smak :(

Opublikowano

Chyba jednak mniej słodsze, ale ogólnie podobne. Fajne takie małe paczki do testowania :)

Opublikowano

Tez sie skusiłem na bbq i ementaler pringelsy i mega słabe w szczególności te serowe.

Opublikowano

Oni z tymi lejsami to przeginają. Pierdylion tych samych smaków, a trzy najlepsze: Borowiki w śmietanie, Diabelski Cheddar i Kiełbaska pepperoni były czasowe. Od dawna im truję na fejsie, żeby przywrócili te smaki, a oni nie.

Opublikowano

Przysnacki-wkotleprazone655.png

Wyraźnie grubsze i bardziej chrupiące od zwyklaków. Solone dają mocno prażynkowy filing, a kwaśna śmietana to nic innego jak fromage. Plus za dłuższe smażenie na słonecznikowym, minus za cenę ~ 5 zł za 125 g. w auchan

Właśnie chciałem wklejać, ale zauważyłem posta.

Mnie sakramencko smakują te śmietanowe, chociaż mają dość charakterystyczny smak. Mocno prażone.

W ogóle ostatnimi czasy najczęściej kupuję czipsy od tej firmy.

Opublikowano

Po zjedzeniu pol paczki tych smietanowych prawie sie porzygalem, 3/10.

Tylko lays z pieca sie licza ;<

Opublikowano

Przydałaby się jakaś wyraźniejsza odmiana Laysów z pieca, może z jakąś ostrością, bo tak to są spoko, ale takie jałowe trochę.

Opublikowano

Akurat ostatnio jadlem i z kociolka i z pieca. Oba solone. Pierwsze to po prostu grubsze czipsy cienkie a drugie to taka bezpluciowa papka ziemniaczana w postaci czipsa, cos jak pringelsy. Najlepsze solone crusti croc i po co kombinowac.

Opublikowano

Te kwaśnośmietanowe nawet ok, ale jak jadłem ostatnio to były jakieś mega twarde, ciężko się gryzło i drapało podniebienie.

Opublikowano

ja kupiłem te beskidzkie z kotła i solą morską i chyba najlepsze solone chipsy jakie jadłem.

Opublikowano

No wczoraj tez opier dolilem pake tych solonych z kotla i o dziwo bardzo dobre.

Opublikowano

no pisałem, że nic lepszego od tych z kotła w temacie czipsów nie ma

Opublikowano

Z kotła są dobre, ale przydałoby się więcej smaków. Jakieś klasyczne cebulowe/serowe lub ostra papryka.

Opublikowano

No nie są złe, ale twarde, nie każdemu podejdą, no i cena nie czyni cudów. Crusti croc dalej na topie będą.

Opublikowano

O kurde, faktycznie dobre te chipsy, coś nowego w końcu.

Opublikowano

Akurat jeśli chodzi o zwykłe paprykowe, to Wiejskie są mniej spalone i tłuste od Laysów. Brakuje mi też Star Chipsów chili, bo były fajnie ostre. Przynajmniej u siebie od dawna nie widziałem.

Opublikowano

Wczoraj wjechały soltino snack z kauflandu. Smak dzieciństwa jak matka robiła przysmak Świętokrzyski. :banderas:

Opublikowano

Ostatnio jadlem prazynki bekonowe od Przysnacki i byly tak dobre, ze moglbym je klasc na chleb i wpier.dalac. Same solone tez byly swietne.

Opublikowano

Wczoraj wjechały soltino snack z kauflandu. Smak dzieciństwa jak matka robiła przysmak Świętokrzyski. :banderas:

prawdziwy przysmak świętokrzyski jest też dostępny w niektorych sklepach

179523.png

Opublikowano

i smak ten co w dzieciństwie :D

chociaż wtedy to w ogole nie było żadnego nadruku, tylko mała karteczka w środku i przezroczysta folia bez niczego