Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ja je lubie,  mniej tluszczu i nawet jak cala paczke o(pipi)e to nie jest mi ciezko na żoładku jak po zwyklych

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 399,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

To samo co krupek, te piecowe jakies takie wyschniete. Ale kurkowe bym sprobowal.

Opublikowano

Wchodząc w temat chipsow przypomniały mi się te z polomarketu. W smaku nawet ok, ale skład tragedia, nie polecam nikomu. Wyobraź sobie najgorsze rzeczy w żarciu dodaj ziemniaki i masz ich chipsy. Biedra chyba juz dawno odeszła od takich śmieciowych składników a polomarket polska firma dalej 100lat za Murzynami. Syrop glukozowy, tłuszcz palmowy i glutaminian. No za dobrze nie jest.

Opublikowano

A wlasnie zachwalalem pare postow wyzej. Ale jak w skladzie syrop? Do czego? Nastepnym razem musze doczytac bo zawsze myslalem, ze tam w cenie to roznica tylko taka czy robia z ziemniakow pastewnych i czy na zjelczalym oleju.

Opublikowano
6 godzin temu, Mejm napisał:

A wlasnie zachwalalem pare postow wyzej. Ale jak w skladzie syrop? Do czego? Nastepnym razem musze doczytac bo zawsze myslalem, ze tam w cenie to roznica tylko taka czy robia z ziemniakow pastewnych i czy na zjelczalym oleju.

No wje.bali tam syrop glukozowy. Po co, nie wiem :) ale byłem w lekkim szoku jak zobaczyłem skład. Chodzi mi o te w zwykłych torebkach, nie wiem jak z tymi w tubce, ale pewnie podobnie plus papka ziemiaczana zamiast ziemniaków.

Opublikowano

Syrop jest dla wzbogacenia smaku po taniości. Papka ziemniaczana jest nie tylko w tanich chipsach, Laysy z pieca też nie są z krojonych ziemniaków. Najlepiej składowo wyglądają Wiejskie Ziemniaczki Ciosane, w dodatku w smaku też są w czołówce.

Opublikowano

No ta papka to była domena tych chipsów w puszkach a la Pringiels. Pewnie dzięki syropkowi Mejmowi tak tamte chipsy smakowaly :D

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

A ja się pytam, gdzie są moje Pringielki Salt & Vinegar? 

Nie jadłem ich od chyba roku i nigdzie nie idzie tego dostać :[:[:[

Opublikowano
4 godziny temu, Plugawy napisał:

No ta papka to była domena tych chipsów w puszkach a la Pringiels. Pewnie dzięki syropkowi Mejmowi tak tamte chipsy smakowaly :D

Moglo tak byc xD Chociaz po ksztalcie nie wygladaly jak z papki. Ch.uj, kiedys jeszcze kupie :cool:

Opublikowano

Prażynki krewetkowe VIFON - YouTube

Może to coś ze mną jest nie tak, ale rzygałem 3 dni po 1/4 paczki.

Opublikowano

No właśnie podobno ludzie zachwyceni, a mnie odrzuciło - a krewetki same w sobie lubię bardzo 

Opublikowano
4 godziny temu, Mejm napisał:

Moglo tak byc xD Chociaz po ksztalcie nie wygladaly jak z papki. Ch.uj, kiedys jeszcze kupie :cool:

Nie zrozumieliśmy się. Z papki sa te chipsy z puszek i laysy z pieca, fafa srafa są z ziemniaka, ale smakował Ci syrop glukozowy XD

Opublikowano
W dniu 8.09.2020 o 08:11, krupek napisał:

Najlepiej składowo wyglądają Wiejskie Ziemniaczki Ciosane, w dodatku w smaku też są w czołówce.

kupiłem dzisiaj o smaku wędzonki, no nie do zjedzenia są, słone jak cholera

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Octowe laysy w żabce jakby ktoś był fanem. Ja uwielbiam. W końcu jakaś alternatywa dla pringlesów. 

Opublikowano

Kurde kiedyś cisnąłem bekę z octowców, ale zjadłem Walkersy sól i ocet i bardzo w porządku. Ale więcej niż małej paczki nie zjadłbym, bo kwos za duży. 

Opublikowano

W Żabce jeszcze Peppies BBQ, całkiem spoko.

Przydałby się temat o Żabce, bo tam ciągle jakieś nowości.

Opublikowano
Godzinę temu, krupek napisał:

Peppies BBQ,

coś okropnego, nie mają startu do klasycznych

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Coś takiego widzieli?

spacer.png

Takie pringelsowe, ni to chipsy, ni to prażynki. 3 zł za 75g to nie interes życia, ale dobre to. Są jeszcze sól+ocet i słodkie chilli. W auchan znalazłem.

Opublikowano

W Kauflandzie też mają jakąś swoją markę takich długich i płaskich. 

Ogólnie to takie :notbad:

Raz jedzone i nie powtórzę raczej. 

Opublikowano

Mashed potato czyli pringelsy czyli go.wno.

Opublikowano

Deczko za słodkie, ale szanuję za inwencję. Wyrwane w Dealz. 

20201210_202112.jpg