Opublikowano 20 czerwca20 cze Wiejskie Ziemniaczki Zapiekanka z szynką- fajne, nie za słone, blisko do ich smaku wędzonki. Są na promce w żabce, warto wziąć.
Opublikowano 27 lipca27 lip Crunchips Kremowa Papryka - zaskakująco dobre. Bardzo delikatne jak na paprykę, ale wyraziste w smaku. Szybko znikały z miski.
Opublikowano 28 lipca28 lip Ja mega tęsknię za tymiAmerykańskie chipsy i chrupki są obrzydliwe i wszystkie smakują tak samo. Jedynie Doritosy się czymś wyróżniją, ale już mi zbrzydły
Opublikowano 28 lipca28 lip Doritosy według mnie też mocno obniżyły loty, kupiłem niedawno na jakiejś promce i nie wchodziły jak kiedyś.
Opublikowano 27 września27 wrz Nachosy bytomskie o smaku wungla. Fioletowy obrazek czarnych chipsów nazwnych blue maize
Opublikowano 28 września28 wrz Lays burgerowe to kolejny przesolony smak, albo takie się trafiły. Strasznie ta marka obniżyła loty. Jedyne które mi obecnie od nich podchodzą, to ostre serowe.
Opublikowano 28 września28 wrz Cała para idzie w departament wymyślający nowe cudaczne nazwy smaków dla tych samych przypraw.
Opublikowano 29 września29 wrz Ludzie od lat im trują dupy o te same smaki (w sensie powrotu), ale nie. Lepiej wypchać to samo po raz 20 tylko pod inną nazwą.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Crunchipsy w deli po 5.50, cena jak sprzed... dekady? Szkoda tylko że w pobliskich taki marny wybór smaków jak byłem.