Opublikowano 6 czerwca 201311 l Trzymajcie sie zdala od niebieskich pringlesów o smaku keczupowym, niezjadliwe całkowicie, za to bbq pycha, ale xtreme bbq jeszcze lepsze. Ostatnio ciagle wpieprzam lays strong chili, uzależnilem się.
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Już o nich pisałem. Aż takie ostre nie są lecz bardzo smaczne i szybko znikają.
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Dobre te Lay's Max. Pamiętam, że dawniej też były, ale czy były tak grubo krojone? Edytowane 10 czerwca 201311 l przez Rozi
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Zjadłem te Laysy ale dupy nie urwały. W Lidlu są podobnie falowane i uważam że lepsze.
Opublikowano 14 czerwca 201311 l Ostatnio paprykowe kupione w simply. 3 zł za 225g. Bardzo smaczne imo. Można je dostać również w Auchan.
Opublikowano 16 czerwca 201311 l Kebabowe lays max to miła odskocznia od kebabowych top chipsów. Tamte już za ciężkie dla mnie a laysów zjadlem bez problemu całą pakę. W dodatku są zdecydowanie grubsze niż kiedyś. Fajna sprawa :>
Opublikowano 16 czerwca 201311 l ja ostatnio coś się przejadłem chipsami, żadne mi nie smakują, nawet moje kochane paprykowe prosto z pieca jakieś się średnie zrobiły. Za to zajadam się sunbites'ami - wiosenne warzywa i paprykowe są pycha...i to chyba zdrowsze niż normalne chipsy
Opublikowano 16 czerwca 201311 l Takie pytanko. Przeglądam tak allegro i znalazłem http://allegro.pl/chipsy-doritos-nacho-cheese-311g-z-usa-i3268037977.html Warto kupić? Ktoś jadł?
Opublikowano 17 czerwca 201311 l i jeszcze data ważnosci na ten miesiac, nawet jak są dobre to chipsy pod koniec daty waznosci zawsze smakuja gorzej
Opublikowano 17 czerwca 201311 l Sticksy z biedry dobre, pasuje mi inna tekstura w porównaniu do zwykłych czipsów.
Opublikowano 18 czerwca 201311 l 6,99 za Pringles to dobra cena ? Bo w Netto teraz są. Ile w innych sklepach z reguły kosztują ?
Opublikowano 18 czerwca 201311 l Lecę do Netto jakie są smaki? Z tego co pamiętam to w PiPie około 8 zł kosztują. Edytowane 18 czerwca 201311 l przez Hrubaz
Opublikowano 18 czerwca 201311 l Na pewno papryka, a reszta to nie wiem, bo nie ogarniam tych chipsów trochę. Chyba żółta i zielona tuba. A no i w sumie nie wiem, od kiedy ta promocja, bo widziałem dziś ulotkę tylko. Edytowane 18 czerwca 201311 l przez krupek1
Opublikowano 19 czerwca 201311 l ja ostatnio coś się przejadłem chipsami, żadne mi nie smakują, nawet moje kochane paprykowe prosto z pieca jakieś się średnie zrobiły. Za to zajadam się sunbites'ami - wiosenne warzywa i paprykowe są pycha...i to chyba zdrowsze niż normalne chipsy this. sunbitesy miażdżą konkurencję chipsowa, choć miałem raz problemy żołądkowe. nie jestem jednak pewien, czy to przez sunbitesy, czy przez co innego. ale polecam się pożywiać tym, zwłaszcza do piwka
Opublikowano 19 czerwca 201311 l Mi się trochę przejadły te 3 smaki słone (słodkich nie jadłem). Przydałby się jakiś nowy smak. Serowe? bekonowe?