Opublikowano 10 godzin temu10 godz. https://www.filmweb.pl/film/The+War+on+doping-2012-681815The War on doping (2012) - 50min film dokumentalny; reportaż z solidną nutą dziennikarskiego śledztwa. Mimo upływu lat i pewnych zmian, które i tak kwestie dopingu troszku wyniosły na lepsze, to ów dokument, którego wagi, ot znaczenia dla współczesnego sportu nie powinno się lekceważyć., robi naprawdę solidne wrażenie. Choć o jakieś 10-15 min. za krótki, to prosto (bez żadnej zbędnej mega analizy) nakreślający problem dopingu we współczesnym sporcie. I tak jak piszę... mimo 13 lat na karku... wydźwięk jest tu wciąż aktualny. Wciąż! Ocena dokumentu: 9/10!2 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Godziny Szczytu 1 i 2Przypomniałem sobie obie części, bo nie pamiętam kiedy je poprzednio oglądałem. Świetne komedie z gatunku buddy movie. Chan i Tucker nadal bawią. Niestety, trójka to już nie było to samo.To Uniwersum akcji, sztuk walki i komedii na dodatek... to dla mnie klasa sama w sobie... Godziny Szczytu 3 posiadają jedne z najlepszych napisów końcowych, jakie widziałem. No i te bloopersy. No mega! :D