Skocz do zawartości

Ostatnio widziałem/widziałam...

Featured Replies

Opublikowano

https://www.filmweb.pl/film/The+War+on+doping-2012-681815

The War on doping (2012) - 50min film dokumentalny; reportaż z solidną nutą dziennikarskiego śledztwa. Mimo upływu lat i pewnych zmian, które i tak kwestie dopingu troszku wyniosły na lepsze, to ów dokument, którego wagi, ot znaczenia dla współczesnego sportu nie powinno się lekceważyć., robi naprawdę solidne wrażenie. Choć o jakieś 10-15 min. za krótki, to prosto (bez żadnej zbędnej mega analizy) nakreślający problem dopingu we współczesnym sporcie. I tak jak piszę... mimo 13 lat na karku... wydźwięk jest tu wciąż aktualny. Wciąż! Ocena dokumentu: 9/10!

2 godziny temu, PiotrekP napisał(a):

Godziny Szczytu 1 i 2

Przypomniałem sobie obie części, bo nie pamiętam kiedy je poprzednio oglądałem. Świetne komedie z gatunku buddy movie. Chan i Tucker nadal bawią. Niestety, trójka to już nie było to samo.

To Uniwersum akcji, sztuk walki i komedii na dodatek... to dla mnie klasa sama w sobie... Godziny Szczytu 3 posiadają jedne z najlepszych napisów końcowych, jakie widziałem. No i te bloopersy. No mega! :D

• Odpowiedzi 15,8 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mad Max (2015) nie rozumiem zachwytu nad tym filmem, fabuła kiepska jak cholera, niektóre efekty tak tragiczne, że aż w oczy razi (wątpię, aby taki był zamiar reżysera), główny bohater tragiczny jak

• Mad Max: Fury Road/Mad Max: Na Drodze Gniewu (2015) - Pierwsza bomba prawdy: To nie jest film 10/10. Dlaczego? O tym w rozwinięciu.   Przychodzi taki moment w życiu człowieka, że ma już dość tych ws

• Gran Torino - o ja je.be co to ma być. Przekoloryzowana twardość Clinta, chińczyk z downem (scena jak tłucze w drzwi od piwnicy to jest maciek jak malowany), zamulasta historia. Jedyny plus to chyba k