Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, Sedrak napisał(a):

U mnie też wleciał :sapek:

Żona uwielbiam robić różne ciasta. Ostatnio zrobiła szarlotke to w dwa dni 3/4 blachy zjadłem dzisiaj wleciało tylko 1.5 kawałka, ale jutro resztę do mamy zawożę, bo tak to ja nigdy formy nie zrobię 

A tak na serio to przecież organizm nie księguje kalorii z godziną 24 i elo :dafuq:

Dziś normalnie zjedz, a z kolejnych dni odejmij po trochę żeby starczyło na kcal z ciasta.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 251,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrób cokolwiek

• No niestety nie ma odżywki na motywację i silną psychikę. Oprócz ciała ćwiczcie ducha. Nie chce się iść - spakujcie się wcześniej. Czasami trzeba wyłączyć myślenie i z rozpędu zaraz po pracy lecieć na

• O to, że pozbywasz się tłuszczu przez co pojawiają się żyły. Dla jednych to wygląda źle, mi odpowiada. Ja jadę teraz masówkę, ale taką z głową, czyli jak napisałem, dużo żarcia ale zdrowego bez składn

Opublikowano

Dzięki. Niestety tak już mam, że za bardzo wszystko analizuję i za dużo myślę, a w rzeczy samej nie ma tutaj wielkiej filozofii. 

Opublikowano

Jesli to dzien treningowy to przeciez mozesz wpc z woda zrobic. O ile to polowa dzienna zapotrzebowania na bialko, jak jakies jednostki rzedu 20g to olej, bez przesady. 

Rob sobie po prostu cheat day jak potrzebujesz dla dobra glowy ;) Ja co sobota nie licze kalorii i jem syf. A waga leci. 

Opublikowano

Ja tylko ważę produkty, bo mniej więcej wiem ile muszę jeść, diety jakoś ubermocno nie trzymam, ale oczywiście wiem kiedy grubo przekraczam dzienne zapotrzebowanie. W miesiąc mi -1,2 kg zleciało, więc bardzo subtelne, ale z drugiej strony ważę teraz 81.5, a czuję się i wyglądam o niebo lepiej niż jak ważyłem 79 i leciałem na pełnej pizdzie 1800 kcal, trzy dni w tygodniu siłka + cardio. W sumie za jakiś czas może wrzucę zdjęcia, bo porównując jak wygadałem w 2019 czy 2022 to jest kosolana różnica 

Edytowane przez Sedrak

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Masz ciśnienie na słodkie i żeby było dużo jedzenia? 80 gram odżywki białkowej, 400 ml cieplej wody i 30 gram żelatyny. Żelatynę miksujesz w ciepłej wodzie, wsypujesz po dokładnie wymieszabiu białko. Wlewasz we formę i do lodówki. Na drugi dzień masz duo jedzenia, o dużej gęstości i niskiej kaloryce, które jest słodkie. 

Screenshot_20250317_095429_com.facebook.katana.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Robicie dealod? Jeśli tak to w jaki sposób? Zostawiacie ilość serii, ale ciężar w np. 50%?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jakie teraz białko serwatkowe najlepsze w relacji cena/jakość/waga?

a, smak to jeden uj, może być czyste

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano

Te z mlekovity co i w biedrze jest

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój siostrzeniec pił mlekowite i mu nie smakowało białko. KFD ponoć lepsze w smaku. Dlatego też nie próbowałem tamtego i jestem tylko przy kfd a cenowo mała różnica.