Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

W moim przypadku białko i carbo po treningu to podstawa ale w ciągu dnia nigdy nie zastąpił bym tym posiłku.Teraz do stałej suplementacji dorzuciłem kreatynę(2kg za ~100 zł szkoda było nie brać) , którą przez 2 lata nie używałem . Liczę że pomoże mi przeskoczyć barierę 100 kg na skosie bo już z pół roku ruszyć więcej nie mogę.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 402 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Liczę że pomoże mi przeskoczyć barierę 100 kg na skosie bo już z pół roku ruszyć więcej nie mogę.

Na serię czy na raz?

Opublikowano

Jest jakas roznica miedzy KFD WPC80 750g a KFD WPC PREMIUM 700g, poza tym ze to drugie jest mniejsze, drozsze, ale ma ladny bialy worek?

Opublikowano

Czyli marketing glownie dzieki nazwie 'premium'. Chwala sie smakiem i rozpuszczalnoscia instant, to moze w tym myk. Sprobuje tego i tego, poki trwa promocja Visa na rabat na koszty wysylki.

Opublikowano

Niby jakaś mieszanka różnych białek, ale koksy z forum polecają normalne niebieskie po 30złcoś tam :D

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Dla mnie jest duza w (pipi) roznica. Juz na pewno nie kupuje tego w niebieskim worku. To w bialym natomiast rewelacja.

Opublikowano

wpc american whey coś tam z orzełkiem na opakowaniu nada sie, czy jakaś kupa ? dużo węgli mi nie przeszkadza, jest tylko 70%, ale moge mieć po taniości, a no codzień nie żre odżywek, więc..... 

Opublikowano

Dla mnie jest duza w (pipi) roznica. Juz na pewno nie kupuje tego w niebieskim worku. To w bialym natomiast rewelacja.

Właśnie skosztowałem 'białego' KFD Premium. Faktycznie jest "instant". Zero piany, zero grudek na dnie a mieszałem w szejkerze kilka sekund. Pod względem wygody niebo lepiej niż Ostrovit WPC.

Smaki gość wysyłał losowe, nie miałem faworyta więc nie było z tym problemu. Trafił się waniliowo-truskawkowy, w smaku lepsze niż shake z McD.

Do 16.11 trwa allegrowa promocja VISA na rabat na wysyłki (do 25zł per zakup), więc warto porobić zapasy na zimę.

Opublikowano

Ja dzisiaj dostałem waniliowo-kokosowe. W smaku OK, ale melon póki co najlepszy:).

Dla mnie to świetne białko nie tylko ze względu na niezły skład, smak i cene, ale też przez "wygode", dobra rozpuszczaloność i brak piany ((pipi)a, no nienawidze pieniących się odżywek) to dla mnie ważne aspekty.

No, a białko z niebieskiego worka lipa, wiem, że pare zł tańsze i 50 g więcej, ale jakościowo jak dla mnie (pipi).

Opublikowano

Melon nie brzmi imho ciekawie, kojarzy mi się z wodą :) Ale pewnie dobry w smaku. Na Allegro KFD wystawia właśnie te premiumy po 41,99 zł, troszkę taniej niż ostatnio kupowałem.

Opublikowano

Melon z płatkami owsianymi i mlekiem miażdzy.

Opublikowano

No melona bym bardziej widział jako smak carbo. Jeżeli kojarzę kfd 700g więc i tak zostanę przy ostrovi za 43zł 900g.

Zamów raz to premium to zobaczysz różnice w rozpuszczalności.

Opublikowano

Nie no nie ma porównania ale ja jestem cebula i wolę 200g więcej a rozpuszczalność i smak mnie nie interesuje . Brał ktoś beta alanine z tego co czytam odkwasza mięśnie podczas wysiłku ale wiąże się to z czymś więcej niż po prostu zmniejszeniem pieczenia podczas ćwiczeń?

Opublikowano

No melona bym bardziej widział jako smak carbo. Jeżeli kojarzę kfd 700g więc i tak zostanę przy ostrovi za 43zł 900g.

Zamów raz to premium to zobaczysz różnice w rozpuszczalności.

+1 x :wujaszek:

Ostrovit musiałem wyskrobywać z dna szejkera podczas mycia, a tutaj dwa wstrząśnięcia, chlust do gardła i szejker można przepłukać bieżącą wodą do czysta. 200g vs wygoda, wygrało to drugie. :lapka:

Ważne jednak, że nie doskwiera nic na żołądku.

Opublikowano

Odkad sprobowalem kfd nie tkne wiecej ostrovi. Aktualne opakowanie mecze i mecze. Mam gdzies to 200g wiecej skoro ciezko wchodzi. Uns kokosowy byl chyba lepszy niz ostrovia nie mowiac o kfd.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Nie no nie ma porównania ale ja jestem cebula i wolę 200g więcej a rozpuszczalność i smak mnie nie interesuje . Brał ktoś beta alanine z tego co czytam odkwasza mięśnie podczas wysiłku ale wiąże się to z czymś więcej niż po prostu zmniejszeniem pieczenia podczas ćwiczeń?

Mi się wydaje że neo tyle odkwasza co powoduje późniejsze zakwaszenie,a długo trwałe stosowanie niby przekłada się na  te 2-3 ruchy w serii więcej.Niby bo nigdy nie jadłem BA dłużej.

Opublikowano

Tego KFD Premium białko na allegro sprzedaje tylko oficjalny sklep? On nawet nie ma w opcjach wysyłki, no kurna :/ Choć bardziej możliwe że jestem ślepy

E: jak coś jest dobra opcja ostrovia za 50+darmowa dostawa+bona na 20pln =  :czezky:

http://allegro.pl/ostrowia-ostrovit-wpc80-eu-900g-bialko-produkt-i4774235963.html

Edytowane przez Grzegorzo

Opublikowano

Dzięki, juz wziąłem tego ostrowita. 30 pln to spoko cena, zobaczymy jak będzie wchodzić ten orzech laskowy ;)

Opublikowano

Ostrovit największy obskurw. Pieni się jak głupi, orzech laskowy mdły i szybko się nudzi. Lepiej zapłacić więcej i pić coś ze smakiem. IMO oczywiście i ogarniam jak ktoś wybiera Ostrovit.