Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

Olimp najbezpieczniejszy po wpadce w niemczech,gdzie im całą partię białka z rynku wywali bo składu nie trzymało.Uwierzyli w certyfikaty producenta i sami nie badali,teraz każda partię zanim przyjmą badają,m.in. stąd cena ich białek.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 400,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

To jakie polecasz, w takim razie? Z kategorii tańszych i droższych?

Opublikowano

To czyli jakie białko jest najlepsze na rynku?

Tak zadales pytanie jakbys sadzil, ze mutant to bialko :P Mutant to gainer przeca.

Ostrovit srednie w smaku, UNS Wpc econo lepsze, nie wiem jak ze skladem. Bialka kfd dobre w smaku i ponoc w skladzie tez. To z tych tanszych.

Opublikowano

Ostrovit zajebiszczy, gorzej z rozpuszczalnością

Opublikowano

lowickie to megabol, megabol to guwno, radze omijac szerokim lukiem.
Jakosc z dupy, 70% bialka W TYM WPC

Opublikowano

Ostatnio odświeżałem info o gainerach,dostałem sampla iForce Mass Gainz i powiem wam ze obecnie składowo chyba nr 1:

http://bodyfast.pl/iForceMassGainz

Bardzo dobre węgle,dobry smak,dobrze się rozpuszcza,jak ktoś ma okazję to niech spróbuje.

Opublikowano

Jeśli chodzi o białka tylko peak whey.

Opublikowano

Bardzo dobre węgle,dobry smak,dobrze się rozpuszcza,jak ktoś ma okazję to niech spróbuje.

Jaka jest tego waga za 175 zeta? Nie żebym był teraz zainteresowany, ale z ciekawości pytam. Mutant coś koło 200 zł za 6.8 kilo.
Opublikowano

Jaka jest tego waga za 175 zeta? Nie żebym był teraz zainteresowany, ale z ciekawości pytam. Mutant coś koło 200 zł za 6.8 kilo.

Wypada gorzej cenowo ale o niebo lepiej składowo.Jeżeli komuś zależy na "czystym" masowaniu,to powinien dbać o jakość węgli w gainerze.

Opublikowano

Serio? Żyłem w przekonaniu, że to dobra marka. Muszę wrzucić sobie raz dziennie jakiegoś gainera, bo tracę na wadze ostatnio, za dużo treningów i meczy. W takim razie postawię chyba na Gaineratora od Olimpu. Chyba, że polecisz coś innego ;)

Opublikowano

Z ciekawości - dlaczego FA jest do dupy??

Opublikowano

Z ciekawości - dlaczego FA jest do dupy??

Mieli kiedyś wpadkę z białkiem SportOne,zamiast 80% miało 20%,sprawa nie wyjaśniona do dziś,szef i tu i tam ten sam,doświadczenie nakazuje ostrożność.

Opublikowano

AHtfrTo.jpg
Baton (szczególnie w białej polewie) - rewelacja. Choć jakby kosztował z 4 zł mniej, byłoby ok. Szot taki sobie.

Opublikowano

(pipi)a, no batony proteinowe są mega, ale za te lepsze trzeba liczyć mininum 6-7 zł.