Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 403,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Coś mnie w sobotę zaczęło brać jakieś przeziębienie, momentalnie mnie osłabiło, ból gardła. Zapodałem sobie kilkukrotną zalecaną dawkę czosnku w capsach z Olimpu i 15 g witaminy C, na drugi dzień o wiele lepiej się czułem. Do tego zaparzony majeranek. Dobry sposób, żeby szybko się postawić na nogi jak coś bierze.

Opublikowano

ten słony karmel od olimpu jaki sztos :obama:

ten? https://strefamocy.pl/pl/mieszanki-bialek/613-olimp-whey-protein-complex-700-g.html#/smak-solony_karmel

droższy od tych z KFD i to sporo

Olimp ponoc ma wiekszy garaz do robienia bialek.

Slony karmel? Brzmi jak smak masla orzechowego

Jak skoncza mi sie bialka to sprobuje , ale mam jeszcze duzo bo mikolaj przysniosl izolat o smaku banan-brzoskfinka. Tez jakie pyszniutki omg :banderas:

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

karmel  i maslo orzechowe to rozne smaki, obia za(pipi)iste. 

Zagadaj Litwina to ci moze probki odpali. Chyba proponowal nawet w temacie. 

Opublikowano

Dzisiaj mam dostać sample słonego to mogę podesłać.Wczoraj było grube promo na bulkpowders to zamówiłem 500 gram izolatu o smaku brzoskwinia ze śmietana za 33 zeta ;)

Opublikowano

Krupek, Litwin, jak bierzecie tego vitagenixa na noc? Wczoraj wziąłem godzine przed snem, ale nie do posiłku, i strasznie niefajnie mi się odbijał.

Opublikowano

Ja od razu po kolacji, czyli tak 1-2h przed snem. Mi się właśnie te Vitagenixy w ogóle nie odbijają.

Opublikowano

No jem kolacje koło 20/21 a ide spac zazwyczaj koło drugiej, więc tak średnio, no ale spróbuję wziac do kolacji i zobacze czy mnie zmuli po GABA i tryptofanie. 

Opublikowano

Ja dziwnie sie czulem po tych na noc przez pierwszy tydzien. Jakis taki zmulony na drugi dzien chodzilem. W sumie to dobrze ze mi sie skonczyly wczoraj

Opublikowano

No można chyba też przed snem, ale witaminy to raczej najlepiej po posiłku, bo się w tłuszczach rozpuszczają.

Opublikowano

Ja bralem takie cos z treca i witaminy to byly w pigulce na rano, na wieczor byly tylko mineraly plus substancje wspomagajace sen i regeneracje.

Opublikowano

Przyszedł do mnie mój izolat brzoskwinia ze śmietaną z Bulk Powders,powiem tak,zacny w smaku i konsystencji.

Opublikowano

potwierdzam calkiem niezly, ale ten hydrolizat czekoladowy to mi nie wszedl za dobrze. słony karmel jednak numer jeden