Opublikowano 17 listopada 20186 l No dlatego czy redukuje czy na masie odrazu po treningu wchodzi banan i bialko. Bezposresnio po treningu nie ma co sie bac cukrow prostych. A i duzo potasu i magnezu sie przyda
Opublikowano 19 listopada 20186 l Jakś mocna promocja na białko. Szczerze to nie słyszałem o nim ale ciekawy opis na stronie z promocjami https://www.bulkpowders.pl/bialko-serwatkowe-wpc-pl.html https://www.pepper.pl/promocje/biako-wpc-bulkpowders-2230-zkg-inne-oferty-poradnik-faq-115640
Opublikowano 19 listopada 20186 l Brałem od nich różne suple, ale nie badałem składu białka. Cena zacna.
Opublikowano 19 listopada 20186 l Litwin czy jest na rynku suplement z którym nie miałeś do czynienia ?
Opublikowano 20 listopada 20186 l 15 godzin temu, Wojtas1986 napisał: Litwin czy jest na rynku suplement z którym nie miałeś do czynienia ? Całe mnóstwo.Z racji wykonywanego zawodu jest to dla mnie niestety minus.
Opublikowano 20 listopada 20186 l Godzinę temu, kanabis napisał: Litwin a swiecisz sie w ciemnosci? Tak,kupiłem sobie sznurówki odblaskowe.
Opublikowano 22 listopada 20186 l Panowie polećcie jakiś dobry spalacz i bcaa (nic hardcorowego - coś na początek). Ogólnie po treningu brakuje paliwa, a nawet czasami w czasie mam "odcięcie prądu" i brakuje siły, żeby wszystko dokończyć ;/ Z góry dzięki :)! Edytowane 22 listopada 20186 l przez Starh
Opublikowano 22 listopada 20186 l Zaden spalacz. Od razu se daj spokoj z tym syfem. No i mityczne bcaa tez. Inwestuj w zarcie.
Opublikowano 22 listopada 20186 l Jeśli dieta dopięta a na treningu nie ma siły to akurat BCAA może pomóc.
Opublikowano 22 listopada 20186 l 4 godziny temu, Starh napisał: Panowie polećcie jakiś dobry spalacz i bcaa (nic hardcorowego - coś na początek). Ogólnie po treningu brakuje paliwa, a nawet czasami w czasie mam "odcięcie prądu" i brakuje siły, żeby wszystko dokończyć ;/ Z góry dzięki :)! Kawa rozpuszczalna z cola. Wykreca morde ale daje kopa. Sklad podobny co w tanich spalaczach. A chyba wydawac na jakies lepsze stowe nie masz zamiaru bo to bez sensu dopiero zaczynajac przygode z silownia.
Opublikowano 22 listopada 20186 l 28 minut temu, krupek napisał: Jeśli dieta dopięta a na treningu nie ma siły to akurat BCAA może pomóc. Wchodzę naładowany, wszystko idzie pięknie, nie powiem pełne skupienie, bo wryłem sobie w głowię, że się uda i basta... ale odcina siłe w pewnym momencie - nawet nie mam mocy chodzić. UP Tyle, że Cola jest słodka - nie lubię słodkiego, nawet herbaty na słodzę. Serio nie lubię tak słodkiego aż tak, że batony energetyczne mi wykrzywiają gębę. Edytowane 22 listopada 20186 l przez Starh
Opublikowano 23 listopada 20186 l 22 godziny temu, Starh napisał: UP Tyle, że Cola jest słodka - nie lubię słodkiego, nawet herbaty na słodzę. Serio nie lubię tak słodkiego aż tak, że batony energetyczne mi wykrzywiają gębę. Gwarantuje ze cola z dwiema lyzkami stolowymi kawy rozpuszcalnej nie ma za wiele wspolnego ze slodkoscia
Opublikowano 29 stycznia 20196 l L-karnityna rzeczywiście daje kopa na treningu, przez to rzekome przyspieszone spalanie tłuszczu?
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Bez l-karnityny nie zachodzi spalanie fatu,to ona transportuje go do wnętrza mitochondrium,czyli komórki gdzie to co zjesz jest spalane na energię ATP.Tylko trzeba pamiętać że tłuszcz pali się w obecności tlenu,także branie l-karnityny i ćwiczenie w tętnie powyżej 130 jest bez sensu bo wtedy pali się cukier i mięśnie.No i sensowna dawka to jakieś 6 gram na 40 min przed wysiłkiem.
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Czyli w sumie przed treningiem karate nie ma potrzeby tego brać jak są ćwiczenia na tarczach do utraty tchu?
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Jeżeli jesteś w długo tlenowym to nie,ale jeżeli dochodzisz do niego z czasem to zanim dojdziesz to będzie wspierała twoją wydolność.
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Wedlug mnie zwykla to strata kasy. Za to acetyl l karnityny jak najbardziej Ale u mnie sie sprawdzalo w wysilku tlenowym.
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Acetylowana lepiej się wchłania,dlatego mu napisałem by brał przynajmniej 6 gram zwykłej.