Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

No dlatego czy redukuje czy na masie odrazu po treningu wchodzi banan i bialko. Bezposresnio po treningu nie ma co sie bac cukrow prostych. A i duzo potasu i magnezu sie przyda

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 362,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Brałem od nich różne suple, ale nie badałem składu białka. Cena zacna.

Opublikowano
15 godzin temu, Wojtas1986 napisał:

Litwin czy jest na rynku suplement z którym nie miałeś do czynienia ?:problem:

Całe mnóstwo.Z racji wykonywanego zawodu jest to dla mnie niestety minus.

Opublikowano

Litwin a swiecisz sie w ciemnosci?

Opublikowano
Godzinę temu, kanabis napisał:

Litwin a swiecisz sie w ciemnosci?

Tak,kupiłem sobie sznurówki odblaskowe.

Opublikowano

Panowie polećcie jakiś dobry spalacz i bcaa (nic hardcorowego - coś na początek). Ogólnie po treningu brakuje paliwa, a nawet czasami w czasie mam "odcięcie prądu" i brakuje siły, żeby wszystko dokończyć ;/

Z góry dzięki :)!

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jeśli dieta dopięta a na treningu nie ma siły to akurat BCAA może pomóc.

Opublikowano
4 godziny temu, Starh napisał:

Panowie polećcie jakiś dobry spalacz i bcaa (nic hardcorowego - coś na początek). Ogólnie po treningu brakuje paliwa, a nawet czasami w czasie mam "odcięcie prądu" i brakuje siły, żeby wszystko dokończyć ;/

Z góry dzięki :)!

Kawa rozpuszczalna z cola. Wykreca morde ale daje kopa. 

Sklad podobny co w tanich spalaczach. A chyba wydawac na jakies lepsze stowe nie masz zamiaru bo to bez sensu dopiero zaczynajac przygode z silownia.

Opublikowano
28 minut temu, krupek napisał:

Jeśli dieta dopięta a na treningu nie ma siły to akurat BCAA może pomóc.

Wchodzę naładowany, wszystko idzie pięknie, nie powiem pełne skupienie, bo wryłem sobie w głowię, że się uda i basta... ale odcina siłe w pewnym momencie - nawet nie mam mocy chodzić.

UP

Tyle, że Cola jest słodka - nie lubię słodkiego, nawet herbaty na słodzę. Serio nie lubię tak słodkiego aż tak, że batony energetyczne mi wykrzywiają gębę.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Napisz, co jesz i jak trenujesz, bo tak to wróżenie z fusów.

Opublikowano
22 godziny temu, Starh napisał:

UP

Tyle, że Cola jest słodka - nie lubię słodkiego, nawet herbaty na słodzę. Serio nie lubię tak słodkiego aż tak, że batony energetyczne mi wykrzywiają gębę.

Gwarantuje ze cola z dwiema lyzkami stolowymi kawy rozpuszcalnej nie ma za wiele wspolnego ze slodkoscia

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dostałem takie coś gratisowo i nawet spoko, całkiem smaczne.

vanilla-banana.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

L-karnityna rzeczywiście daje kopa na treningu, przez to rzekome przyspieszone spalanie tłuszczu?

Opublikowano

Bez l-karnityny nie zachodzi spalanie fatu,to ona transportuje go do wnętrza mitochondrium,czyli komórki gdzie to co zjesz jest spalane na energię ATP.Tylko trzeba pamiętać że tłuszcz pali się w obecności tlenu,także branie l-karnityny i ćwiczenie w tętnie powyżej 130 jest bez sensu bo wtedy pali się cukier i mięśnie.No i sensowna dawka to jakieś 6 gram na 40 min przed wysiłkiem.

Opublikowano

Czyli w sumie przed treningiem karate nie ma potrzeby tego brać jak są ćwiczenia na tarczach do utraty tchu?

Opublikowano

Jeżeli jesteś w długo tlenowym to nie,ale jeżeli dochodzisz do niego z czasem to zanim dojdziesz to będzie wspierała twoją wydolność.

Opublikowano

Wedlug mnie zwykla to strata kasy. Za to acetyl l karnityny jak najbardziej

Ale u mnie sie sprawdzalo w wysilku tlenowym. 

Opublikowano

Acetylowana lepiej się wchłania,dlatego mu napisałem by brał przynajmniej 6 gram zwykłej.