Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

Jak zwykle wszystko co już mam :P

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 303,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy odcinek Walking Dead za darmo (do 31 grudnia).

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Rayman Legends za FREE   On your PC 1. Go here to make a new profile on your PC 2. Important steps here: Click on I already have an email and put in some weird shit, just remember to write it down.

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Sporo gier w promocji:   - Far Cry 1, 2 i 3 - Borderlands 2 - Blood Dragon, - Bioshock 1 i 2 - Spec Ops - XCOM - Mafia 2 - Duke Nukem Forever   + dodatki   Sprawdźcie sobie na tej stronce

Opublikowano

A ja miałem Darksidersa, ale nie skończyłem więc dla mnie ok. BC 2 może lekki renesans przeżyje hihi.

Opublikowano

Jakiś premierowy platformówkowy indyk. 

Opublikowano

w październiku podobno w GwG mają być Battlefield: Bad Company 2 (od 1.X) i Darksiders 2 (od 16.X)

Ekstra. Major Nelson to potwierdził. Pytanie czy będzie można bez problemu ściągnąć z konta USA? Został mi jeszcze jeden kod ze starej promocji na PayPalu. BTW Halo Reach ktoś ciągnął z GwG z konta USA?

Ja próbowałem ściągnąć Halo: Reach z konta UK i niestety nie dało rady.

Opublikowano

Ktoś wie, może miał taki problem, czemu podczas ściągania gier, gdy w coś gram, co jakiś czas wyskakuje komunikat "Przerwano pobieranie + tytuł gry". Potem znów zaczyna pobierać i znów przerywa. 

Opublikowano

To nie problem, tak to działa po prostu. W niektórych grach częściej w innych rzadziej, nie wiem dokładnie czemu, ale tak jest :P

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Żeby nie przeciążać łączą, konsola wstrzyjuje pobieranie. Np jak masz słaby transfer podczas zapisywania w chmurze itp

Opublikowano

Ponoć nie :) kumpel na PS3 kupił i żałował, bo jest bardzo uboga względem "dużych" produkcji.

Opublikowano

grałem, badziewie na szybko. jak jesteś fanem AC <3 to zagraj. jak nie zagrasz to absolutnie nic nie stracisz.

Opublikowano

Nie powiem, uniwersum mi się podoba, ale koniecznie dawkowane, w większej ilości AC nie jest za bardzo zjadliwy niestety. Chyba pominę jednak Liberation.

Opublikowano

Assassyn assasynem, ale nie wpadajmy w paranoję, nawet fan nie ogra DS'owych crapów :D które również rozwijają wątek Altaira. No i jest jeszcze PSPkowy potworek w postaci Bloodlines (choć chyba nie taki straszny).

Opublikowano

nic ni stracisz. pograłem, zapomniałem, nic to nie wniosło do mojego życia. jedna z tych rzeczy o których szybko się zapomina i przechodzi bez większych emocji.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. 

Czy ktoś się orientuje czy Assassins Creed IV Black Flag w sklepie Xboxa jest w polskiej wersji?

Opublikowano

Jest.

Opublikowano

Ale tylko napisy oczywiscie.

Opublikowano

Dobre chociaż tyle. Jeszcze raz dzięki.

Opublikowano

Kierwa, Season Passy do Assasyna 3 i 4 to odpowiedni 110zł (!!!fuck!!! za parę godzin story i 3 dodatkowe mapy/postacie w multi?!) i 79zł.

Kiedy ostatnio było na nie promo? Orientuje się kto? Niedawno było promo na same gry z serii, jak znam MS to po paru tygodniach (pewnie przy premierze Unity) może wskoczą z jakąś przeceną :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

GwG na listopad:

1-15 = Viva Piñata: Trouble in Paradise
16-30 = Red Faction: Guerrilla

Volgarr the Viking na XOne

Opublikowano

Deals with Gold - Xbox One:

Deals with Gold - Xbox 360:

Opublikowano

Deals with Gold

marketplace.xbox.com/pl-PL/Promotion/deals-with-gold