Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

No i wtedy klikasz dalej bo masz albo 0zł w przypadku gier na XO albo Bezpłatne w przypadku gier X360. 

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 302 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy odcinek Walking Dead za darmo (do 31 grudnia).

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Rayman Legends za FREE   On your PC 1. Go here to make a new profile on your PC 2. Important steps here: Click on I already have an email and put in some weird shit, just remember to write it down.

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Sporo gier w promocji:   - Far Cry 1, 2 i 3 - Borderlands 2 - Blood Dragon, - Bioshock 1 i 2 - Spec Ops - XCOM - Mafia 2 - Duke Nukem Forever   + dodatki   Sprawdźcie sobie na tej stronce

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Da radę jakoś kupić grę częściowo z kasy z konta XL a reszte dopłacić np. Kartą lub PayPalem (czy tu jakaś prowizja dodatkowo?). Mam konto USA i chciałbym kupić Lego Pirates bo też jest w BC. Na XOne nawet widzę 12,50 PLN, ale jak daję kup to mi przerzuca na dolary a mam tylko 3$ a trzeba 5$ :(

Opublikowano

Tak można dopłacić brakująca kwotę płacąc karta lub paypalem

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam po kodziku na BATMAN: ARKHAM ASYLUM i ARKHAM CITY na X360 . Wersje zwykłe, nie GOTY. Kto pierwszy na PW ten lepszy :)

Proszę by osoby, które mają już daną grę, po prostu dały szanse innym, a jak masz jedną z nich to weź tej której nie masz ! :)

Opublikowano

Gry duże, ale pewnie przez wielu pewnie ograne, dlatego też pierwsze zgłoszenie napłynęło dopiero teraz :P

Kody lądują u użytkownika tomzacz :)

Opublikowano

Na baku trzeba miec podpietą karte zeby pobrac nawet darmowa grę? 

Opublikowano

nie, przy lost odd pisze kup grę za 0zł - a jak chcesz kupić bez dodanych opcji płatności

kup - wymagana opcje płatności

pobierz za darmo -  opcja płatności nie jest wymagana

• 1 rok później...
Opublikowano

Czy dragon age origin i dragon age 2 nie są dostępne na polskim markeplace? Chciałem kupić bo są teraz w DwG, ale na stronie dostaje 404, z poziomu Xbox one nie widzę w ogóle tych gierek, a x360 nie mam aktualnie pod ręką.

• 6 lat później...
Opublikowano

Niedługo sklep zdycha - ktoś wybiera się na zakupy, zwłaszcza pod kątem arcade? U mnie np. wleciały DN3D, Wormsy i Burnout Crash. Kusi jeszcze Crazy Taxi :banderas:

DN3D to inny port niż 20th anniversary, jest zrobiony na jfduke, a nie eduke32. Dla mnie jest najbliższy wersji dosowej w feelingu i klimacie. Do tego prawilne 4:3 i dobre audio, podczas gdy port np. na PS4 ma totalnie spieprzony dźwięk.

Wormsy 2 to jedna z najlepszych tanich party/rodzinnych gierek - zawrotne 17,99 PLN. Na fizyku wyszła tylko w kompilacji i obecnie stoi po 150zl w górę. Oryginał pamiętam jak przez mgłę, ale to wydanie wygląda bardzo ładnie, działa płynnie, grywalne. W tej cenie must have.

Burnout Crash dzisiaj by wyszedł jako mobilek free to play z milionem mikropłatności. Na premierę chyba każdy miał wyjebane, dziś całkiem fajna ciekawostka growa. Jak dla mnie easy to learn, hard to master. B3 i Revenge są łatwiejsze :D

Opublikowano

Jak czujesz miętę do Vigilante 8, to może sprawdź remake, i daj znać czy się do czegoś nadaje, bo żółtko odstrasza.

Opublikowano
5 minut temu, SlimShady napisał:

Jak czujesz miętę do Vigilante 8, to może sprawdź remake, i daj znać czy się do czegoś nadaje, bo żółtko odstrasza.

Grałem w demo i nie zachęca, straszny kasztan :frog: