f5k 1 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Oby tylko nie przegieli z ceną Edycji Kolekcjonerskiej, licze na cene poniżej 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 MGS4 [Theme of Love] http://pl.youtube.com/watch?v=merxq7THQmc Główny utwór nowego MGS? Cytuj Odnośnik do komentarza
J.D 0 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 MGS4 [Theme of Love]http://pl.youtube.com/watch?v=merxq7THQmc Główny utwór nowego MGS? ten track to tylko taki utworek specjalny dla Smash Brawl, co do MGS4 ost to zobaczymy jaki bedzie, ale mamy juz za to na YT MG Saga vol.2 po angielsku http://pl.youtube.com/watch?v=pM-MFzmWmPY narration - Guy Perryman, ciekawe za jaką postać podłoży glos w MGS4... Cytuj Odnośnik do komentarza
Solidny (pan) 3 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 http://metalgearsolid.us/news.php?readmore=737 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) http://metalgearsolid.us/news.php?readmore=737 osz w mordę,na prima aprilis dali nam fragment nowego gameplaya z MGS4.Walka z Gekko fenomenalna,ojjj to będzie wielka gra...wrrr nakręciłem się........ja chce 12 czerwiec bezpośredni link do filmiku Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
J.D 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 osz w mordę,na prima aprilis dali nam fragment nowego gameplaya z MGS4.Walka z Gekko fenomenalna,ojjj to będzie wielka gra...wrrr nakręciłem się........ja chce 12 czerwiec bezpośredni link do filmiku o kur.va ja leże O_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Heh, niezle Co do samej gry - strzelanie sztywne, grafika nie powala, animacja z poprzedniej epoki, wyglad broni z oczu Snake'a to padaka, ale... toz to MGS! Z utesknieniem czekam na kolejne informacje... Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) osz w mordę,na prima aprilis dali nam fragment nowego gameplaya z MGS4.Walka z Gekko fenomenalna,ojjj to będzie wielka gra...wrrr nakręciłem się........ja chce 12 czerwiec bezpośredni link do filmiku o kur.va ja leże O_O Panowie ten trailer mnie ZNISZCZYL. Miazga, k#rwa co za gameplay!!!! Nowa lokacja, plotki mówią że to wschodnia Europa (Rosja?) Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
J.D 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Nowa lokacja, plotki mówią że to wschodnia Europa (Rosja?) A mi sie wydaje że to może być Francja, seria ma z tym państwem dużo wspólnego - Les Enfants Terribles, Lyon... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 szkoda tylko ze gekko ze zwinnych robotow zmienily sie w chodzace zolwim tempie tlumoki chodzace po szynach. Cytuj Odnośnik do komentarza
liquid 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Katedra podobna do kościoła św. Florianów w Warszawie............może Snake wskoczy na parę godzinek do Polski i ustabilizuje sytuację polityczną Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Katedra podobna do kościoła św. Florianów w Warszawie............może Snake wskoczy na parę godzinek do Polski i ustabilizuje sytuację polityczną Podobny, ale nie wydaje mi, ze zeby Snake zawitał do Polski. To na pewno jakas rosyja cerkiew- pytanie tylko, ktora? Co do samego trailera, to jest wypas- tak wlasnie wyobrazalem sobie gameplay. Jednak mam pewne watlipowści, czy to rzeczywiscie "gameplay". Militias za dobrze sie poruszaja (tak w jak w cut-scenkach). Prezentowane demko na 20th aniversary mialo zalosna animacje (zarowno Snake'a, jak i zolnierzy), a tu taki progres! Chce wierzyc, ze to bedzie tak wygladalo, jednak jestem co do tego spetycznie nastawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza
J.D 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Katedra podobna do kościoła św. Florianów w Warszawie............może Snake wskoczy na parę godzinek do Polski i ustabilizuje sytuację polityczną Podobny, ale nie wydaje mi, ze zeby Snake zawitał do Polski. To na pewno jakas rosyja cerkiew- pytanie tylko, ktora? Co do samego trailera, to jest wypas- tak wlasnie wyobrazalem sobie gameplay. Jednak mam pewne watlipowści, czy to rzeczywiscie "gameplay". Militias za dobrze sie poruszaja (tak w jak w cut-scenkach). Prezentowane demko na 20th aniversary mialo zalosna animacje (zarowno Snake'a, jak i zolnierzy), a tu taki progres! Chce wierzyc, ze to bedzie tak wygladalo, jednak jestem co do tego spetycznie nastawiony. A może ta katedra to lokacja z Assassin Creed, grał ktoś ? Co do gameplay'u to postep bylo juz widać w demie z CES 2008 w stosunku do pokazu na imprezie 20th anniversary, wiec czemu gra ma tak nie wygladać teraz ? niektóre momenty z filmiku to cut-scenki polaczone z real time'owym gameplay'em. Ja tam wole bardziej jak coś sie dzieje podczas gry, wojenny chaos, niz ultra plynna animacje Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) Do mnie na 100% jest to gameplay.Obok niesamowitego wejścia Gekko(wali mnie to ,że na 90% zniszczenie części budynku i walący się gruz to skrypt) najbardziej w oczy rzuciły mi się kapitalne przejścia pomiędzy filmikami,a gameplayem-tego brakowało mi w serii i ogólnie w tytułach ,których filmiki bazują na enginie gry.Naprawdę świetnie buduje to dynamikę gry,gdy nagle ,bez nawet minimalnego cięcia podczas oglądania dynamicznej scenki odjeżdża kamera i od razu przejmujemy nad Snakiem kontrolę Jedyny minus to wg mnie tekstury(choć na youtubie tyle widać co wcale ),które dalej prezentują mocno średni poziom.Ehhh chyba jeszcze trochę poczekamy gdy na PS3 zobaczymy grę z teksturami na zbliżonym poziomie do Uncharted szkoda tylko ze gekko ze zwinnych robotow zmienily sie w chodzace zolwim tempie tlumoki chodzace po szynach. Aż takie wolne nie są ,a poza tym to logiczne ,że na potrzeby gameplayu zostały "zwolnione" bo jakby wyprawiały takie cuda jak na zwiastunach to żaden gracz na ziemi by sobie z nimi nie poradził.Zresztą tak zawsze było w grach,że umiejętności postaci w grze,nijak mają się do tych w filmikach np seria DMC.Chyba też się nie spodziewasz ,że w MGS4 podczas walki z Vampem ,ten będzie wyprawiał takie cuda jak na filmiku z Raidenem Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
J.D 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 A może to jednak bliżej Polski niż nam sie wydaje porównajcie kościół w Pradze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 podobienstwo bardzo duze, widze w sumie tylko 1 roznice. Beda strzelac do pepikow ;// Cytuj Odnośnik do komentarza
J.D 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 A już 28 maja bedzie mozna dostać oryginalny soundtrack MGS4 http://www.konamistyle.jp/ecitem/item48308.html Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 A może to jednak bliżej Polski niż nam sie wydaje porównajcie kościół w Pradze Ale to jednak nie Polska Cytuj Odnośnik do komentarza
J.D 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Ale to jednak nie Polska Najprawdopodobniej Czechy, nie ma tak dobrze Kościół Marii Panny przed Tynem, nawet kamienice obok kościoła są podobne, jedna z pań z odzialu BatBu Scarlett Chorvat pochodzi ze Słowacji, a dokladniej Bratysława, calkiem blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza
_Blizzard_ 1 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 chodzi o stolice czy dzielnice ? Cytuj Odnośnik do komentarza
J.D 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) chodzi o stolice czy dzielnice ? O stolice Czech Czechy, Praga, Rynek Starego Miasta i Kościół Marii Panny przed Tynem Edytowane 2 Kwietnia 2008 przez J.D Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 http://i31.tinypic.com/4h3y1t.gif Cytuj Odnośnik do komentarza
J.D 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) Nowe screeny MGS4 ! http://www.jeuxvideo.fr/jeux/metal-gear-so...f-the-patriots/ i test gry wg strony jeuxvideo http://www.jeuxvideo.fr/jeux/metal-gear-so...ts/article.html Edytowane 2 Kwietnia 2008 przez J.D Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 - w grze są obecne cztery poziomy trudności: Liquid Easy, Naked Normal, Solid Normal oraz Big Boss Hard - niektóre cutscenki filmowe są interaktywne, niektóre trwają nawet 30 minut! - briefing ma miejsce w samolocie (nie mówiłem! - Sal) i wygląda na to że odprawy mają miejsce przed każdą misją - w samolocie znajdziemy także zdjęcie Olgi prawdopodobnie z okresu MGS 2 (czapka i koszulka w pasy) - nanomaszyny w MGS 4 odgrywają potężną rolę - w grze jest sporo nowych ruchów CQC oraz gadżetów których Snake używa, niestety nie możemy ich teraz poznać - tekstury w grze nie zawsze zachwycają - płynność gry potrafi spaść nawet do 25 klatek na sekundę ale w ciasnych, zamkniętych pomieszczeniach może to być nawet wzrost do 60 fps'ów - dźwięki w grze pochodzą dosłownie zewsząd dając tytułowi sporo "życia", dzięki nim możemy także wykryć przeciwnika (kroki, niewielkie eksplozje) - działa to także w drugą stronę- zahacz o beczki a wróg z pewnością wykryje twoją pozycję - naszym przeciwnikiem w grze są także śmigłowce i możliwe że samoloty - Drebin będzie przerabiał bronie za odpowiednie środki finansowe które będą się zmieniać zależnie od regionu w którym przebywamy oraz kursów walut. Przykładowo ceny u Drebina spadają w środy oraz niedzielę każdego tygodnia czasu rzeczywistego - sklep Drebina dostępny jest po wciśnięciu pauzy, tam też dodajemy różne elementy do naszej broni - czym natomiast płacimy? Punktami Drebina czyli Drebin Points które otrzymamy za przekazane Drebinowi bronie. Czyli naszym zadaniem na polu bitwy będzie ich zebranie jak najwięcej - po zdjęciach z gry można stwierdzić że przeciwko niektórym przeciwnikom będziemy walczyć razem z FOXHOUND - jedna z miejscówek w grze w której prawdopodobnie ratujemy żołnierza milicji, do bólu przypomina scenerię z Bakerem z MGS 1 - na zdjęciach powraca czarnoskóry żołnierz znany chociażby z trailera z BATBU (ten w białym stroju) - powrócą misje VR - na podstawie wersji w którą grał redaktor, czwarty metal został określony jako gra tylko dobra http://www.metalgearsolid.us/news.php?readmore=740 Cytuj Odnośnik do komentarza
jasiumaster 1 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) - tekstury w grze nie zawsze zachwycają - płynność gry potrafi spaść nawet do 25 klatek na sekundę ale w ciasnych, zamkniętych pomieszczeniach może to być nawet wzrost do 60 fps'ów - na podstawie wersji w którą grał redaktor, czwarty metal został określony jako gra tylko dobra Jak dla mnie to nie jest za ciekawie.... o ile pierwsze dwie wady powiedzmy można jeszcze usunąć to trzecia... hmmm... najbardziej wyczekiwana gra na PS3 tylko dobra... mam nadzieje ze to sie zmieni. Edytowane 2 Kwietnia 2008 przez jasiumaster Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi