Nemesis 1 268 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ktorymi moim zdaniem sa. Bez przesady.To, że z tego studia wyszło kilka perełek nie oznacza, że ich każda zapowiedź ma być reklamowana jako "przepędzająca branżę" itp. Po prostu mogliby nie robić z siebie liderów z Hideo na czele a wykazywać się większą skromnością wzorem z Shigeru Miyamoto i jego świty. Po prostu obserwując kolejne posunięcia tej ekipy nic innego nie przychodzi na myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zapraszam do wzięcia udziału w Wielkim Konkursie Fotograficznym MGS4/MGO. Jest to moja inicjatywa, szczegóły tutaj: http://mgs.gram.pl/news.php?readmore=1379 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marvelous Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Dla tej gry kupiłem PS3. Jestem świeżo po seansie. Godzina 2 w nocy - finałowa scena. Nie chcę spoilować, bo takich persona jak ja, którzy jeszcze jej nie ukończyli jest sporo. Jednak zapewnić mogę, że jest to wspaniała podróż do przeszłości - najznakomitszej pierwszej części jaką wykreował Hideo. Umarłem, już dawno, naprawdę żadna gra nie wywarła na mnie takiego wrażenia, emocji. Jest to tytuł z duszą, gdzie gameplay odgrywa drugoplanową rolę. Jestem syty i cholernie zły, że to już koniec. Siedziałem po napisach końcowych jak wryty, brak słów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marvelous Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 To jesteś jeszcze w du.pie dojdziesz do pewnego momentu - i umrzesz z wrażenia jeśliś był fanem Jedynki Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Spróbujcie zdobyć wszystkie emblemy. To dopiero wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Spróbujcie przejść całą grę nie ziewając. To dopiero wyzwanie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 nie przypominam sobie zebym ziewal przy graniu na konsoli... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marvelous Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Spróbujcie przejść całą grę nie ziewając. To dopiero wyzwanie !!! hmm, zwłaszcza przy MGS4, zależy jak do tego podchodzisz. Dla mnie to majstersztyk i powrót, ogromny do przeszłości, idealnej rozrywki przed TV. Cytuj Odnośnik do komentarza
MajinBroda 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 http://www.digart.pl/zoom/4172919/OLD_SUN.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Swietna gra-nie ma watpliwosci. MGS3 jednak ciagle ,jak dla mnie,najlepszy. Kto ma PS3 nie moze nie zagrac w czworke. PS Czy zdobyte emblema mozna zobaczyc raz,tylko pod koniec gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Na końcu gry masz galerię wszystkich emblemów, zarówno odblokowanych i nieodblokowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 PS Czy zdobyte emblema mozna zobaczyc raz,tylko pod koniec gry? Tak, tylko raz, może kiedyś w wersji Existence się pojawi opcja w której bedziemy mogli podejrzeć emblematy z poziomu opcji Cytuj Odnośnik do komentarza
f5k 1 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 (edytowane) Z tymi trofeami to śmieszne jest to że MGS4 to najlepszy ex na PS3 pod względem sprzedaży, co do tego czy to najlepszy ex na PS3 to już można sie sprzeczać bo nie każdemu pasi MGS4. Edytowane 14 Września 2009 przez f5k Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Czekam az Snake'u (badz inny, kolejny bohater MGS) nauczy sie praktycznie (czyt. w gameplay'u) wykorzystywac CQC, a nie tylko w filmikach. Co prawda mamy tam pare roznych zastosowan CQC, alem i chodzi o dzwignie, przechwyty itd. cos jak krav maga. Sam Fisher w najnowszym SC juz sie tego nauczyl Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 jest jakaś szansa że na TGS zapowiedzą lub dowiemy się coś o trofeach do MGS4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Metal 4 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Znając Konami, nie liczyłbym na nie Cytuj Odnośnik do komentarza
f5k 1 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Najbardziej śmieszne i niedorzeczne jest tu to że Konami ani nie neguje ani nie mówi że trofea beda w grze tylko jakieś pierdoły gadają. Napisaliby wprost że pracują nad patchem i już. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Kojima mówił, że nie opuści fanów po premierze... Liczyłem na jakieś DLC, ale się chyba przeliczyłem. Przecież gra się dobrze sprzedała i została ciepło przyjęta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Jeszcze mu wierzysz? Ktoś KP ostatnio się udzielał na łamach sieci, że temat trofeów wciąż brany jest pod uwagę, a tutaj zero dzewu w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Już od premiery MGS4 nie wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Guts 7 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Kojima mówił, że nie opuści fanów po premierze... Liczyłem na jakieś DLC, ale się chyba przeliczyłem. Przecież gra się dobrze sprzedała i została ciepło przyjęta. No przecież są płatne plansze i inne pierdoły do MGS online =) Zamiast dziękować Hideo za taśmowe produkowanie nowych MGSoów, my żalimy się, że nie ma jakiś głupich "trofeów" do starocia, jakim jest MGS4 XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 No nie żalimy się, ale Metal 4 miał być pierwszym tytułem obsługującym system zaproponowany przez Sony. Miał być... Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Zawsze marzyłem o DLC do MGO... ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
f5k 1 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Zamiast trofeów wolałbym łatke która instaluje z 1,5gb więcej z płyty MGS4 i dzięki temu nie było by instalek po każdym akcie, albo jeszcze do tego by dodali opcje obejrzenia filmków w menu po ukończeniu gry. Co prawda trofea też by sie przydały ale tamte ulepszenia MGS4 są lepsze imo. Co do MGO to już nawet sie nie gra w to przyjemnie tak jak rok temu kiedy mało kto znał glitche czy na lagi sie oczy przymykało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 OMFG! Ja z gory przepraszam wszystkich fanow MGS, ktorzy znaja kazy detal i podniecaja sie nawiazaniami. Dla mnie cala seria nigdy nie byla niczym szczegolnym i nie bylem zadnym fanem MGS1 i 2. Dopiero trojka mna potargala, gdyz dziala sie w cholernie klimatycznych czasach. Skonczylem wczoraj drugi akt i jestem zalamany... gameplay ssie pale. Cale szczescie, ze dopracowanow miare system strzelania, bo skradanka z tej gry jest zadna. Potrafie wbiec na srodek ulicy na ktorej tocza sie dzialania wojenne by zebrac bron i zostac nie zauwazonym przez nikogo, by nastepnie zostac zauwazonym gdy leze przyczajony w trawie. AI wroga ssie pałę na maksa, za nic nie przypominaja wyszkolonych żołnierzy. Raczej cioty ktore byly specjalnie wyselekcjonowane, by tylko do armii nie wybrac ludzi z jakims IQ... nawet pierwsza scenka pokazująca żołnierzy wbiegających na linię ognia jest przykładem kretynizmu. Skonczylem 2 akt i fabula w ogole poki co nie powala. Jest fajnie wyjasnione dlaczego snake sie postarzal i ma to sens. Walka Raidena to zal i cala akcja z nim zwiazana to zal x2. Poza tym jest jeszcze duzo minusów, o których mógłbym pisać i pisać, ale nie ma to sensu. Gra jest zrobiona stricte dla fanów i nie-fan nie ma co w niej szukać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi