Opublikowano 27 stycznia 201114 l Autor nigdy nie jadlem tego, moze warto sprobowac zjadłbym grzanki z serem robione jak w domu rodiznnym mm i do tego jedyny sos godny miana ketchupu, czyli Ketchup Wlocławek ^
Opublikowano 27 stycznia 201114 l Pizze z keczapem z Włocławka albo raczej keczap z pizzą Edytowane 27 stycznia 201114 l przez Yakubu
Opublikowano 3 lutego 201114 l Frytki [ale takie domowe, z pyr , a nie lepione z jakiegoś bógwieczego] + dobrą rybkę
Opublikowano 24 marca 201114 l SYTY I TREŚCIWY OBIAD: Krupnik+Naleśniki z serem a na deser kawałek placka "Snickers".
Opublikowano 1 maja 201113 l Autor smieciożarcie z mac syfa, o dizzas odkad rozstałem sie z laską poprzednią to nie pamietam kiedy bylem tam cos na szybko zjesc
Opublikowano 2 maja 201113 l Jakąś rybę z puszki, np. śledzia w sosie pomidorowym... goddamnit, to mi przypomina, że jeszcze nie jadłem obiadu 0_O
Opublikowano 21 czerwca 201113 l Jakąś rybkę prosto ze smażalni. Najlepiej halibuta polanego cytrynką z frytkami, surówką i zimnym piwem
Opublikowano 29 marca 201213 l Poczytałem komentarze Yaczes'a odnośnie Kentucky Fried Chicken i złapała mnie taka ochota na Zinger Boxa bądź jakiś kubełek że OJPD. ;/
Opublikowano 21 kwietnia 201213 l Czytałem o Grycanie w Newsweeku i zjadłbym teraz jakieś dobre lody...