Skocz do zawartości

Co bym sobie zjadl


Plugawy

Rekomendowane odpowiedzi

Jak i czym faszerujecie? Ja raczej jaja klasyczne jem, ewntualnie omlet.

Ja robię tak: Jajka przecinam na połówki, wydłubuję żółtko. Biorę plaster szynki i kroję na małe kawałki, to samo ze szczypiorkiem. Mieszam to wszystko z żółtkiem i majonezem i faszeruję tym dołeczki w jajku. Proste i pyszne. Najlepiej mi smakuje jak się wsadzi do lodówki na trochę bo na ciepło jest gorsze.

Odnośnik do komentarza

żółtko zmieszane z uduszonymi pieczarkami, do tego majonez i musztarda aby całość nie była sucha a przy tym trzymała się kupy; później lodówka a przed zjedzeniem posypuję świeżą pietruszką (albo wcześniej dodaję pietruszkę do farszu). Przy większej ilości pieczarek z farszu można uformować drugą połówkę jajka i takie są wg mnie najlepsze

Odnośnik do komentarza
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...