Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytania na temat X360

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 100,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Taki problem:   Wersja jasper i na oryg. wentylatorach przy procesorze graficznym wylatuje ciepłe/letnie powietrze zaś przy procku głównym letnie/chłodne. Jakiś czas temu zainstalowałem sobie wen

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

nie było jeszcze przypadku bana za dysk i MS nie może czegoś takiego zrobić. To jest dodatkowe akcesorium a nie mieszanie w konsoli. Zawsze ktoś z zestawów fm3, ff13, re5, mw2, itd. może sprzedac taki

Opublikowano
No dobra, ale Halo 3 mialo na pudelko oznaczenie "optimized for hard drive" a mimo to spokojnie moglem zapisac stan gry na karcie pamieci. Czy w takim razie jest jeszcze jakies inne oznaczenie ?

Kumpel nie miał dysku (tylko karta pamięci) i nie mogliśmy grać co-op'a online, dlatego to oznaczenie :]

Opublikowano

Ja mam LG 32LC2RR i obraz nie jest zły, aczkolwiek lekko 'wyblaknięty' w porównaniu z Samsungami. Widziałem GoWa na standzie w Electro na właśnie jedynym z tych Samsungów, a po niedługim czasie zobaczyłem Gearsy u siebie. Za nic nie mogłem ustawić tak żywych kolorów jakie widziałem na tym Samsungu.

Opublikowano
Ja mam LG 32LC2RR i obraz nie jest zły, aczkolwiek lekko 'wyblaknięty' w porównaniu z Samsungami. Widziałem GoWa na standzie w Electro na właśnie jedynym z tych Samsungów, a po niedługim czasie zobaczyłem Gearsy u siebie. Za nic nie mogłem ustawić tak żywych kolorów jakie widziałem na tym Samsungu.

Wejdź w opcjach gry w zakładkę audio/video i ustaw kolorystykę na vibrant. kolory są wtedy bardzo nasycone

pozdrawiam

Opublikowano
na bundle pack - forza 2 i VP tez pisze cos o dysku

W Forzie 2 bodajże powtórek nie będzie bez dysku.

Z innych gier to np. Obliviona GOTY nie ma sensu kupować, bo dodatki nie pójdą.

Opublikowano

Dzisiaj zauwazylem ze w Halo 3 nie mozna ogladac filmikow z single player w zakladce theatre, ani nagran z gry. Wychodzi wiec na to ze jak na pudelku napisane jest "optimized for hard drive" to rozne duperele bez hdd nie beda dzialac, a jak bedzie napisane "hard drive required" czy cos w tym stylu to gra nie pojdzie bez dysku.

Opublikowano
To się tyczyło mnie, tak? BTW- jednak nie kupuję 32", za duże chol.erstwo

Zastanów się trzy razy :) LCD wymaga innego podejścia niż CRT i jeżeli kupisz "z pewną dozą niepeności" i rezerwy, szybko okaże się za małe...

Zaczynałem od 32'', teraz w planach minimum 42'', a poważnie rozmyślam nad 47''...

Opublikowano

Pytanie - chce nagrać bete Batelfilda, jakiej płytki musze użyć żeby działało ??

Opublikowano

Pytanko dość lamerskie. Moja konsolka była w serwisie microsoftu, po odesłaniu sprzętu, zamontowaniu dysku, za każdym razem po odpaleniu konsoli muszę wgrywać swój profil (bardzo mnie to wku..ia) - "Znaleziono jeden profil", tak jakby sprzęt gubił moje konto, co jest nie tak? Wcześniej tak nie miałem, po każdorazowym odpaleniu konsoli profil automatycznie sie pojawiał. Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano
  • Autor

w ustawierniach konsoli trzeba ustawic zeby sie automatycznie logowal

Opublikowano

Przecież w Oblivionie GOTY dodatki są juz na płycie wiec jakim cudem nie pójdą? :(

Opublikowano

Signap i Juchy no fakt, łajza ze mnie :(, wszystko już okej, pozdro

Opublikowano

Przecież w Oblivionie GOTY dodatki są juz na płycie wiec jakim cudem nie pójdą? :(

Takim, że najpierw trzeba je zainstalować. Miałem grę, wiem co pisało w instrukcji, co pisało na pudełku i co zrobiłem, więc koniec dyskusji na temat O. GOTY.

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie. U kumpla jak jest w dashboardzie i ma aktywną zakładkę XBOX LIVE to po boku są reklamy itp. a u mnie nic nie ma tylko napis XBOX LIVE - .....

O co chodzi jakby ? Mam GOLD'a na 3 miechy dziś wklepanego.

Opublikowano
Witam.

Mam pytanie. U kumpla jak jest w dashboardzie i ma aktywną zakładkę XBOX LIVE to po boku są reklamy itp. a u mnie nic nie ma tylko napis XBOX LIVE - .....

Pewnie masz konto dziecka....

Opublikowano

gdzie moge znalesc porowaniu kilku gier X1 uruchomionych na samej maszynie jak i na emulatorze w 360? Screeny porownawcze

Opublikowano
Witam.

Mam wszystkie uprawnienia itp. nie wiem o co chodzi.

pzdr

Opublikowano

Posiadam oryginalne kable component od microsoftu oraz VGA rowniez microsoftu do x 360,oba maja niby wyjscia na kabel optyczny,ale ani na jednym,ani na drugim optyk nie chce wejsc,tzn wchodzi,ale nie "pstryka" i kabelek bezwladnie wylatuje.O co moze chodzic?myslalem ze poprostu kabel moze uskodzony,ale to sie dzieje przy obu,zarowno component jak i vga.Optyk pasuje do amplitunera i innych urzadzen,tylko z tym jest problem.

Edytowane przez Velius

Opublikowano
Witam.

Mam wszystkie uprawnienia itp. nie wiem o co chodzi.

pzdr

poradziłem sobie. w windows live ID zmieniłem mail, na którym mam jakby podane więcej lat i śmiga.