Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytania na temat X360

Featured Replies

Opublikowano

Jak to możliwe, ze znajoma z Węgier grająca tylko na oryginałach i nigdy przed premierą dostała BANa na konsolę?

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 101,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Taki problem:   Wersja jasper i na oryg. wentylatorach przy procesorze graficznym wylatuje ciepłe/letnie powietrze zaś przy procku głównym letnie/chłodne. Jakiś czas temu zainstalowałem sobie wen

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

nie było jeszcze przypadku bana za dysk i MS nie może czegoś takiego zrobić. To jest dodatkowe akcesorium a nie mieszanie w konsoli. Zawsze ktoś z zestawów fm3, ff13, re5, mw2, itd. może sprzedac taki

Opublikowano
  • Autor

kiedys takie pomylki przy banach byly, ze i nieprzerabiana potrafili zbanowac... ale nic nie straci, przedzowni do MS i wyjasnie sprawe i zapewne odbanuja...

Edytowane przez Juchy

Opublikowano

a więc dostałem bana i myślę nad nową konsolą (tym razem bez flasha) czy grając na starym profilu mogą mi zbanować nową konsole że niby będą widzieli że mam w profilu te gry ????????? i czy można grać na zbanowanej i z dyskiem iść na xsa bez flasha ?????

Opublikowano
  • Autor

profil nie ma nic do banowania, teraz i tak musisz profil sciagnac z XBL

nie mozna dysku przekladac miedzy takimi konsolami bo profil ulegnie uszkodzeniu na zbanowanej o czym masz obszernie pisane w watku o piractwie

Opublikowano

Panowie, pytanie natury technicznej. Czy będzie jakaś widoczna różnica przy podłączeniu konsoli kablem SD dołączonym do niej (kompozytowym - 3 wtyczki, 2 audio, 1 video), czy też kablem komponentowym (5 wtyczek, rgb + audio) przy podłączeniu do telewizora kineskopowego.

Nie proszę o teorię, a o odpowiedź z autopsji, wiem, że powinno być lepiej na komponencie, ale dobrze by było, gdyby ktoś to potwierdził. Nie mam ochoty kupować kabla, który będzie leżał na półce.

Z góry dziękuję za wszelkie sensowne odpowiedzi.

Opublikowano

Panowie kupilem punkty mikosoftu i nie moge ich sobie wplacie wyskakuje komunikat ze kod pocztowy jest nie zgodny z regionem czy z krajem jakos tak?co ja mam zrobic???zmienic region konsoli i analesc jakis adres oto chodzi??

Opublikowano

są dwie różne zdrapki - jedna dla Europy, druga dla US&A.

być może kupiłeś zdrapkę dla nie swojego regionu. tutaj mam na myśli na jaki adres rejestrowałeś konto, a nie jaki kraj w dashu masz wybrany.

Opublikowano

Kupilem zdrapke dla europy Polska jest w europie.Musze zmienic na anglie? i szukac adresu zeby to przeszlo bo nie wiem co mam robic.Narazie zadne adresy mi nie przechodza

Opublikowano

na xbox.com zobaczylem,ze w rubryce kraj mam wpisane Stany Zjednoczone czyli,ze konto mam na USA?

Opublikowano

@Za(pipi)isty

jak zakładałeś konto na xbl, to jaki adres podawałeś ?

@Damian

o której rubryce mówisz ? tej przy avatarze na głównej stronie ? czy na podstronie 'my account' ?

Opublikowano
@Za(pipi)isty

jak zakładałeś konto na xbl, to jaki adres podawałeś ?

Dobra juz mam wszystko chodzi zmienilem na anglie podalem jakis adres przeszedl i chodzi.Co by sie teraz stalo jakbym zmienil kraj spowrotem na Polska?

Opublikowano

jakie są obawy zbanowanej konsoli? to że nie łączy się z netem to wiem:P ale czy jeszcze coś pisze w profilu lub wyskakuje jakiś specjalny kod jak sprawdza się stan połączenie na Y.

bo chyba dostałem bana za free :confused:

Opublikowano

Uruchom gre ktore masz na dysku - jesli pojdzie z plyty to masz bana zapewnie

Opublikowano

o k<rwa mialem na dysku zainstalowanego odst i idzie z plyty to jest 100% pewne ze to ban?

z netem nie laczy mi sie na ostatnim zielonym pasku jak to jest faktycznie ban to niewiem za co :confused:

nie mam przerobi0onej konsoli :confused:

Opublikowano
  • Autor

jak gra idzie z plyty i jeszcze nie laczy sie z netem to ban

jesli jestes niewinny to dzwon do MS niech wyjasnia za co masz bana, jak przez pomylke to powinni zdjac...

Opublikowano

Jeżeli masz bana to masz o tym informacje, jeżeli przy starcie konsoli nie łączy Ci się z XBL a następnie ręcznie próbujesz się z nim połączyć wyskoczy Ci informacja że konsola została zablokowana z powodu złamania regulaminu itp, itd.

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego po ustawieniu ręcznie IP na konsoli (wcześniej było auto) by odblokować sobie porty i mieć NAT open, konsola nie chce połączyć się z Live po włączeniu? Muszę zrobić test, wtedy wszystko jest ok i mogę się zalogować. Oczywiście mam ustawione automatyczne logowanie do Live.

Opublikowano

Dziwna sprawa. Zostawiłem grę włączoną, a sam szukałem czegoś w necie. Konsola świeżo włączona, chłodna. Nagle ten okrąg na Xie zapalił się na czerwono. Wyłączyłem i włączyłem konsolę, i wszystko działa. Mam Xa Elite.

Ktoś miał coś podobnego? Konsolę mam raptem miesiąc i nie wiem czy się martwić, czy olać.