Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Znalazłem takie fotki na razie ze mną,kufa te nogi mnie zgubiły:

2dbqe4z.jpgojo7z6.jpg

Edytowane przez Litwin81

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 642 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Szósty !!! Dziękuję wszystkim za wsparcie wink.png Później dam jakieś fotki,dałem doopy z pozowaniem nóg,walczyłem by się nie wywalić,takie skurcze mnie łapały,to pewnie wina tego biegu na zbicie wagi.

Litwin dalej robisz w stoczni?

Nie,od roku jako trener na siłce.

fo2a9h.jpg

po prawej to nie Piotrek L.? ;p

Opublikowano

Szósty !!! Dziękuję wszystkim za wsparcie wink.png Później dam jakieś fotki,dałem doopy z pozowaniem nóg,walczyłem by się nie wywalić,takie skurcze mnie łapały,to pewnie wina tego biegu na zbicie wagi.

Litwin dalej robisz w stoczni?

Nie,od roku jako trener na siłce.

fo2a9h.jpg

po prawej to nie Piotrek L.? ;p

Jop to sushi boy ;)

Opublikowano

Tak cos mowil kiedys ze robi sushi na pogorzu czy kosakowie w jakims fitnes clubie, to pewnie tam gdzie pracujesz?

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Tak cos mowil kiedys ze robi sushi na pogorzu czy kosakowie w jakims fitnes clubie, to pewnie tam gdzie pracujesz?

Tak na Pogórzu w Locales,to blisko Kosakowa.

Opublikowano

Gratsy litwin, ile osob startowalo?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

kabi znowu nie dojechał??

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wiem ze wstawiam ostatnio za dużo fotek,ale znalazłem stare fotki z 2010 roku,chciałem wam pokazać jaki progres zrobiłem w 5 lat :)Pewnie niektórzy powiedzą że się leniłem,inni ze koksiłem a ja się czuję trochę jak Songo,bo przekroczyłem kilka barier,które wydawały mi się nie możliwe.

1zg521i.jpg11c4img.jpg

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

Kurde, teraz z gaciami przesadziłeś :D

Gacie po tacie,bo bronzer strasznie syfi,a to był dzień nakładania ;)

Opublikowano

Maus juz wali konia.

Super progres + jak bede na kompie.

To samo pomyślałem, w sensie zobaczyłem oślinioną twarz mausa, a w tle kompa z tą fotką na tapecie.

Litwin teraz to aż jak taki szczypiorek wygladasz, a powiedz z ciekaowści jak z siłą/dynamiką przez te 5 lat? Też taki progres jak w wyglądzie?

Opublikowano

Klata kiedyś 8*100 kg,teraz( w listopadzie) na płaskiej 16*100,na skosie 30 stopni 10*100,siady kiedyś ze 120 na raz,teraz 12*120,martwy 185 na raz obecnie,kiedyś 170(tu najmniejszy progres).

Opublikowano

Ale kiedyś to w sensie kiedy? np w 2010? A nie było momentów że jeszcze więcej targałeś niż teraz? Np po 2 latach przygotowań?

Ps jeszcze nie gratulowałem, dobra robota i szacun za zaparcie i systematyczność bo aby "dobrowadzić" się do takiego stanu trzeba być konsekwentnym jak przy wychowywaniu doga argentyńskiego :) GRATY !

Edytowane przez balon

Opublikowano

Nie,nie ćwiczyłem typowo siłowo,ten progres ze tak powiem nastąpił sam,w miarę progresu.

Opublikowano

No widzisz liti jaki pączuś byłeś a mi dokuczasz

Opublikowano

No widzisz liti jaki pączuś byłeś a mi dokuczasz

Tyle że ja coś z tym zrobiłem,a i tak pisałeś że to dzięki koksom.

Opublikowano

Też chciałem się porządnie wyredukować ale waga pewnie by spadła do 68-69 kg a psychicznie bym tego nie zniósł . Jadłeś jakieś BCAA pod koniec redukcji ? Często słyszę że przy wystarczającej ilości białka w diecie jest ono zbędne.

Opublikowano

Ciężko mi się było do niego zmusić bo mi nie smakują dodatki smakowe Olimpa,wolałem wypić izolat.