Opublikowano 23 kwietnia 20178 l Ta, właśnie widziałem swoje foty... ze stycznia 2015. Dzisiaj mam oponę na brzuchu jak ludzik Michelin.
Opublikowano 23 kwietnia 20178 l Co do teścia to po 30 każdy chłop powinien brać. Ćwiczący czy nie. Tylko kwestia dawki. Ostatnio pomagałem koledze badania porobić. Był po 3 cyklu. Wszystko idealnie. Serce jak u jamniczka. Żadnych przerostów. Tylko trzeba z głową brać.
Opublikowano 23 kwietnia 20178 l Ta, właśnie widziałem swoje foty... ze stycznia 2015. Dzisiaj mam oponę na brzuchu jak ludzik Michelin. co poszlo nie tak? Edytowane 23 kwietnia 20178 l przez Shen
Opublikowano 23 kwietnia 20178 l Problemy w robocie, stres, a potem używki. We wrześniu 2016 przestałem ćwiczyć, wierzę, że znowu się wezmę za siebie... tylko nie wiem kiedy :(
Opublikowano 23 kwietnia 20178 l Na I roku troche z lenistwa mówiłem, że nie mam czasu na siłke i przez poprzedni rok strasznie sflaczałem i generalnie skinny fat się zrobiłem. Teraz chociaż mam większy zapie.rdol siłka 2-3 razy w tygodniu od października zawsze wpada i o boziu ile mniej stresu w bani
Opublikowano 23 kwietnia 20178 l stres najlepiej rozładowuje się na treningu. bullshit, daxs40:wwdileae
Opublikowano 23 kwietnia 20178 l U mnie działa to raczej tak, że w stresie nie jestem w stanie trenować wcale. Nie i ch*j! Za nic w świecie nie położę się pod sztangę gdy w glowie nie ma odpowiedniej dawki agresji i takiego - wicie - odpowiedniego nastawienia. A stres temu nie sprzyja. Podobnie jak smutek czy inne dołujące stany.
Opublikowano 23 kwietnia 20178 l Ja uwielbiam trening siłowy, przez ostatnie 2 lata odpuscilem tylko kilka razy, przez grype zoladkowa i wysoka temperature. Tak to łaziłem nawet z nawrotem swojej przypadlosci
Opublikowano 23 kwietnia 20178 l Haha, shen marszczył freda tylko w górę , jakby pomagał Demi Moore lepic garnek i odrosło xD
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l strasznie sie ten grupowiec zhuyowial, im wieksze przyrosty miesni co niektorzy tym wieksze zaniki mozgu. JAK (pipi)A W ZYCIU xd
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l No czlowiek daje fote bo nic sie nie dzieje w temacie. Przychodzi czezky i pyerdoli o ciapach i innych bzdetach gdzie nawet nie widzial mnie na oczy ale zgrywa eksperta. O reszcie sie nie wypowiadam bo spuszczaja sie nad fruktoza a michy nie trzymaja.. A ja ciagne ten woz z tymi debilami bo mam na to ochote.
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Wejdź w ketoze i sprawdź czy da ra radę bez "trzymania michy". Ty ziomek ale po co kombinowac mam jak dziala podstawa z lat 80-90? Pyerdolicie sie w jakies ketozy, stękają męczennicy. A ja tu mam fun i efekty xD ale co kto lubi.
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Chciałbym zobaczyć jak sie Kopig e-napie.rdala z balonem. Podobny pułap striggerowania