HikiQmori 0 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ja to widze tak: albo to ja jestem taki do dupy i kompletnie nie potrafie grać, albo ty jesteś najlepszym graczem na świecie, (wiesz, takim który zalicza całego Burnouta bez żadnej stłuczki, a dowolnego erpega przechodzi w czasie poniżej dziesięciu godzin), albo...ściemniasz. No sorry, ale skoro nawet mi, kolesiowi który zalicza bez większych problemów całe DMC na Dante Must Die NGS sprawia kurewskie wręcz problemy (na niektórych odcinkach potrafie zginąć po 6-7 razy i bynajmniej nie mam tu na myśli bossów) to jakoś nie potrafie uwierzyć, żeby ktoś potrafił w 5 godzin zaliczyć ponad połowe gry. Sam mam za sobą grubo ponad 10 godzin, a jestem dopiero na chapterze 13. I nie wmówisz mi że głupie demo tak cie wymasterowało bo to niemożliwe. Jeżeli się myle i faktycznie jesteś taki dobry to sorry, ale bardziej skłaniałbym się ku opcji że omyłkowo zmieniłeś sobie stopień trudności na easy i teraz kozaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Taaa, teraz bedzie wmawianie ,ze klamie. Przeciez (pipi) pisalem, ze demko rozbilem na atomy, gralem w nie dluzej niz teraz w fulla. Ty sie zapytasz "jak to mozliwe?", a ja Ci odpowiem, ze na normalu wystarczy dobry timing ktory wycwiczylem, poznalem sposob rozgrywki ktorego ni (pipi)a nie znasz, bo stoisz pewnie w pomieszczeniu z przeciwnikiem i ladujesz mu przez 6 sek. UT. Moze dlatego przegrywasz? Moze NG nie stawia na widowiskowosc tylko na zdolnosci manualne? Ty i tak bedziesz wmawial, ze klamie ( dowartosciowanie on ), ale obchodzi mnie tio tyle, ze ... ale panowie H&K wiedza lepiej. No to teraz powiedz jak mam Ci to udowodnic? -dac save z poziomem NORMAL , ktory przeszedlem za pierwszym razem -a moze wogole zaszales i (pipi)nac MN jedna reka , co?! Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Daj screena. Cos czuje, ze rosnie nam kolejny mistrz z iberiana -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 proszę bardzo: http://i234.photobucket.com/albums/ee267/XM16E1/NGs.jpg W takiej formie wystarczy , czy może filmik wam nagrac bo zaraz powiecie ,że w Photoshopie pozmieniałem ?! Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Mnie przekonales. Gratuluje swietnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
HikiQmori 0 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Szczerze? W ogóle mnie to nie przekonało. Co nie zmienia jednak faktu, że może faktycznie mówisz prawde. Po prostu kiedy słyszy się o takich wyśrubowanych wynikach jak ten trudno w nie uwierzyć na słowo (bądźmy szczerzy, sfekować skrina to żaden problem), a ja jestem szczególnie nieufny w takich przypadkach. Ujme to tak, jeżeli to prawda to jesteś moim mistrzem, wiesz jak najlepiej udowodniłbyś że naprawde jesteś taki dobry w NGS? Odpiernicz jakiś ciekawy rekord na ogólnoświatowym rankingu, zobacze cie na jakimś wysokim miejscu to chętnie odszczekam to co wcześniej napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Szczerze? W ogóle mnie to nie przekonało. Co nie zmienia jednak faktu, że może faktycznie mówisz prawde. Po prostu kiedy słyszy się o takich wyśrubowanych wynikach jak ten trudno w nie uwierzyć na słowo (bądźmy szczerzy, sfekować skrina to żaden problem), a ja jestem szczególnie nieufny w takich przypadkach. Ujme to tak, jeżeli to prawda to jesteś moim mistrzem, wiesz jak najlepiej udowodniłbyś że naprawde jesteś taki dobry w NGS? Odpiernicz jakiś ciekawy rekord na ogólnoświatowym rankingu, zobacze cie na jakimś wysokim miejscu to chętnie odszczekam to co wcześniej napisałem. Dobry rekord? Bez jakiegoś większego starania na HARD mam chyba 83 miejsce (wiem ,słabo ) a w demo mam 43 miejsce w misji Rachel Teraz (pipi)ie VH i jeśli się wreście za niego pożądnie wezme ( GH3 ciągle młuce ) to wezme się za prawdziwego karma runa na HARD. EDIT: Ranking jest ogólnodostepny więc zapraszam do patrzenia ,bo zaczyna to się robic naprawde prześmieszne i zakopujecie się we własnym gównie. Edytowane 7 Czerwca 2008 przez XM16E1 Cytuj Odnośnik do komentarza
HikiQmori 0 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) EDIT: Ranking jest ogólnodostepny więc zapraszam do patrzenia ,bo zaczyna to się robic naprawde prześmieszne i zakopujecie się we własnym gównie. Nie wiem co to miało znaczyć, wrócimy do rozmowy jak wybijesz się troche wyżej. ...no bo przecież kolesia który przechodzi normal za pierwszym razem z czasem troche powyżej 6 godzin chyba stać na więcej, prawda? Czekamy. Edytowane 7 Czerwca 2008 przez HikiQmori Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Nie musisz mnie przekonywać, bo raczej nie masz powodu do kłamstwa. Ale z ciekawości zapodaj link do tego rankingu. (chyba że, można go oglądać tylko z konsoli. Jeśli tak, to podaj adres.) Fajnie mieć tak wysoko postawionego rodaka, konsolowca... Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ranking możesz oglądac tylko bezposrednio z gry ,a co do Polaków w rankingu to 2 znajduje sie bardzo wysoko w misjach ( MetsenPL i jakiś tam jeszcze , w pierwszej 40 ,a ten pierwszy chyba 18 (?) ) ,a i Soulika mozesz również natrafic ( VH) Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Panowie, gdzie znajduje się Dabilahro na poziomie Master Ninja? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 znales go mozesz za scianka do rozwalenia, w lokacji w ktorej walczysz Rachel z Gamovem. Najlepiej tu przyjsc w 7 chapterze Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 znales go mozesz za scianka do rozwalenia, w lokacji w ktorej walczysz Rachel z Gamovem. Najlepiej tu przyjsc w 7 chapterze Aha, to tam jest. Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Sigma VS NG2 http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Co mi da instalacja gry na dysk? Tylko szybsze loadingi? Ile ta instalacja zajmuje MB? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Po prostu szybciej będą się ładowały levele, w przypadku NG z tego co pamiętam zajmuje ok 1 GB. Cytuj Odnośnik do komentarza
gatling 0 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 A dokładniej 3306mb. Doczytywanie jest zauważalnie szybsze. (Posiadam wersję ntsc) Cytuj Odnośnik do komentarza
wiiboxstation 0 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Mam pytanie czy europejska wersja jest ocenzurowana w stosunku do amerykańskiej? czyli cz odpadają głowy i czy niczego nie brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 (edytowane) Różnica jest tylko taka że w Europejskiej nie odpadają głowy ludziom (tzn że potworom np już tak). Edytowane 13 Lipca 2008 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Jest ocenzurowana. Glowy nie odpadaja Cytuj Odnośnik do komentarza
wiiboxstation 0 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 A wiecie gdzie można kupić amerykańską wersję w polsce?szukałem na allegro ale same pal'e Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Pytanko: Jak kupie dodatki z US PSS to będą mi chodziły na wersji EU? Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Nie, dodatki są regionalizowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Nie, dodatki są regionalizowane. Ale ...jnia Chyba trzeba bedzie kupic amerykana do kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Samuelus 0 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 (edytowane) A ja dorwałem właśnie oldschoolową 1 część ninja gaiden wydaną jeszcze w 1988 roku przez TACMO...znaleziona na starej płycie kolegi która leżała od 10 lat nieużywana..znalazłem tam mnóstwo zajawkowych starych gier automatowych...wśród nich ta perełka..przy najbliższej okazji(jak wrócę z pracy do domu) postaram się jakoś udostępnić grę zainteresowanym ps. akcja rozgrywa się w Ameryce Edytowane 4 Marca 2009 przez Samuelus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi