Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

L.A. Noire

Featured Replies

Opublikowano

Aaaaa nie wytrzymałem i zamówiłem pierwszy raz w życiu grę na premierę :D Mam tylko ogromną nadzieje że kurier zapuka w dniu premiery tj w nadchodzący piątek :P

Dalej nic nie wiadomo co ma dawać Rockstar Pass poza domysłami zawartymi w http://www.ppe.pl/news-7484-Rockstar_Pass__WTF.html ?

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 196,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Remaster w tle i...pojawił się najlepszy filmik tego roku    

• to po co się do tematu pchasz jak nie przeszedłeś gry?   Chcesz sie dowiedzieć jak się kończy może?

• Ta gra jest tak nudna, że chyba jej nie dokończę. Masakra. Jestem w połowie i już mi się odechciewa. Kolejna, pijana kobieta zamordowana. Łaał. Jak by mężczyzna nie mógł by być zamordowany <_<

Opublikowano

UNBOXING

Ale lipaaa nie ma Rockstarowej mapki/posteru :confused: Ekskluzywna misja jest jednak do ściągnięcia oby cenega nie zabrała nam jej.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

No nie czemu nie ma mapki :confused: :confused:

aż mi się smutno zrobiło :o

Opublikowano

No nie czemu nie ma mapki :confused: :confused:

aż mi się smutno zrobiło :o

Kryzys mości panowie, kryzys :potter:

Opublikowano

nie wiem czy było ale 2 dodatkowe misje jako DLC będą miały achivy / trofea i kto wie czy czasem te właśnie misje nie są zawarte w R* Pass

http://www.ps3trophies.org/game/la-noire/trophies/

oby tak było a jeżeli jednak nie, to mam tylko nadzieję że w miarę ludzko je wycenią w przyszłości.

Opublikowano

Może Team Bondi pracował tylko nad twarzami?

Opublikowano

http://bbs.a9vg.com/thread-1927139-1-1.html

Don już to wrzucił w temacie na X360. Powiem krótko, bez owijania w bawełnę. MASAKRA! I Słupek ma rację, ta gra wygląda w 100% jak szpila od Rockstar. Nie wiem czemu ale widziałem, że tak będzie.

trza tu więcej zaglądać link wisi od 10.30

mapa w kilku częściach

L.A-Noire-Map-1.jpg

http://www.vgarabia.com/2011/05/14/l-a-noire-map-is-this-big/

Jak ktoś chce dostępne jest już ponad godzina rozgrywki, trzeba kliknąć w pokaż więcej kolo gra na xie

http://www.youtube.com/watch?v=WBNSIf160sY

Edytowane przez ziemia1

Opublikowano

Bez wątpienia zapowiada się świetnie. IMO połączenie najlepszych cech GTA i RDR.

Filmików nie polecam oglądać, są spoile no i koleś nie umie grać co jest chyba najbardziej irytujące :thumbsup:

Edytowane przez da$io

Opublikowano

A ja nawet odważę się powiedzieć, że w grze nie zastosowano Euphorii :whistling:

Opublikowano

No bo L.A. nie chodzi na RAGE/Euphorii jakiś czas temu był news, że silnik to jakiś autorski jest TB.

W końcu gra powstawała jeszcze zanim dogadali się z R*.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

GameTrailers 9.1/10

IGN 8.5/10

VideoGamer 10/10

Eurogamer 8/10

Computer & Video Games UK 8.9/10

Giant Bomb 5/5

GamePro 5/5

Czyli chyba jest to czego każdy sobie życzył.

Edytowane przez JoZi

Opublikowano

No oceny są bardzo optymistyczne, na gamerankings średnia powyżej 91% (PS3), wersja na Xboxa ma ponad 94% (chociaż w tym wypadku nie dodali 8 od Eurogamera).

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

IGN w zarzutach podał, że praktycznie gra na raz i po zamknięciu wszystkich śledztw nie ma co robić. 30h gry to też futurama.

No ale nie po to czekają na graczy 123 DLC po 20$ każdy by gracz miał marudzić :thumbsup:

Edytowane przez da$io

Opublikowano

Ożesz w morde ! Ja to mam szczęście do zamawianych wcześniej preorderów i jakoś kota w "pudełku" jeszcze nie miałem :)

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

IGN w zarzutach podał, że praktycznie gra na raz i po zamknięciu wszystkich śledztw nie ma co robić. 30h gry to też futurama.

No ale nie po to czekają na graczy 123 DLC po 20$ każdy by gracz miał marudzić :thumbsup:

To na szczęście dla mnie nie jest minus bo 90% gier przechodze raz. 30h to cholernie dużo jak na dzisiejsze standardy co mnie cieszy. Recenzje w sumie takie jakich można sie było spodziewać tylko że recenzje to moim zdaniem nie miarodajny wyznacznik jakości (skala 7-10, znane marki mają fory) Już się nie umiem doczekać kiedy gra wpadniw w moje łapska dobrze że zamówiłem z zavvi bo nie dostane gry w premiere i moja praca dyplomowa na tym nie ucierpi. Jest to 4 gra kupiona na premiere (3 na ps3) i mam nadzieje że mnie nie zawiedzie

Edytowane przez xbor

Opublikowano

30h to cholernie dużo jak na dzisiejsze standardy co mnie cieszy.

Wedlug IGNu nie 30, a 12-20h

Depending on how much time you devote to exploring the city, it will take anywhere from 12 to 20 hours to beat. Many won't find a reason to return.

Opublikowano

Czyli taka sama sytuacja jak w RDR. Sam wątek główny udało się ukończyć w trochę ponad 10 h, jednak jak ktoś wolał eksplorować mapę to zajmowało mu to 2x tyle. W sumie to dobrze, ciekawe miasto w klimatach lat 50. to dobry powód do spędzenia tych 5-6 dodatkowych godzin na poznawaniu świata.

Opublikowano

abstrahując od bez sensu takich porównań, uważam, że wersja na Xa wygląda lepiej. dobrze, że go nie mam :thumbsup:

a tak serio to jeśli MAFIA II na PS3 mi się podobała, to ja już chyba wszystko łyknę :confused:

Opublikowano

jeżeli ktoś by wychaczył jakieś porównania prawdziwych miejsc z la z tymi w grze to prosiłbym o namiar :)

Opublikowano

Wedlug IGNu nie 30, a 12-20h

Depending on how much time you devote to exploring the city, it will take anywhere from 12 to 20 hours to beat. Many won't find a reason to return.

czyli jednak gierka na jakieś cztery 3godzinne sesyjki, bo niestety poza głównym wątkiem mnie raczej nic nie interesuje ale cóż i tak pewnie będzie dobrze, przynajmniej sprzedam bez znaczącej straty.

Opublikowano

Te screeny wyglądają mi jakby były podkręcane w jakimś programie do obróbki . Różnica jest zbyt duża .