Skocz do zawartości

South Park nowe odcinki

Featured Replies

Opublikowano

Nowy sezon całkiem ok. Randy rozwala na łopatki, dla mnie najmocniejsze motywy są właśnie z nim. :D

• Odpowiedzi 694
  • Wyświetleń 103,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

zaje.bista była ta scena jak randy pokazywał stanowi jak komponuje piosenki lorde xD.

Póki co scena sezonu :lol:

Fajny był też ten motyw z trzema łazienkami i pytaniem, "kim ty jesteś?".

W ost odcinku na plus sam wyścig, "i used to..." i tesla. Jest nieźłe

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dam utaj, kilkanaście ciekawośtek o SP

#1. W każdym odcinku występuje gdzieś ukryty kosmita.

south_park21.jpg

#2. Kiedy wyemitowano odcinek, w którym mieszkańcy South Parku wyśmiewają się z bohaterów innego serialu, "Family Guya", twórcy otrzymali kwiaty od... załogi "Simpsonów".south_park02.jpg

#3. W sezonie piątym twórcy "South Parku" mieli zamiar zabić Kyle'a.south_park03.jpg

#4. Mieli wrażenie, że jego postać była zbytnio zbliżona do Stana, ponadto chcieli wprowadzić Buttersa jako jednego z głównych bohaterów.south_park04.jpg

#5. Ponad 100 tysięcy kopii gry "Tiger Woods PGA Tour 99" zostało wycofanych ze sklepów w 1998 roku. Okazało się, że na płytach znajduje się plik z krótkometrażowym filmikiem autorstwa Stone'a i Parkera "Spirit of Christmas", do którego firma EA nie miała praw autorskich.south_park05.jpg

#6. Film długometrażowy: "South Park: Bigger, Longer & Uncut" pierwotnie był zaklasyfikowany jako dozwolony od lat 17.south_park06.jpg

#7. Trey i Matt twierdzą, że za każdym razem, jak poprawiali scenariusz i wysyłali go do MPAA (Motion Picture Association of America), był on coraz bardziej wulgarny.south_park07.jpg

#8. George Clooney wyraził chęć gościnnego wystąpienia w serialu. Zaoferowano mu rolę psa Stana.south_park08.jpg

#9. Clooney zgodził się i podłożył swój głos pod kilka bardzo dobrych szczeknięć. Z kolei Jay Leno miauczał w serialu jako kot Erica Cartmana.south_park09.jpg

#10. Po emisji odcinka, w którym bohaterowie wyśmiewali się z religii scjentologów, kościół scjentologiczny wynajął ludzi do śledzenia Matta Stone'a i Treya Parkera. Detektywom polecono, aby znaleźli coś na twórców South Parku, dzięki czemu można byłoby ich szantażować.south_park10.jpg

#11. W college'u McDaniel w stanie Maryland można uczęszczać na zajęcia, podczas których rozkłada się na czynniki pierwsze poszczególne odcinki serialu, by spojrzeć na socjalne problemy rzeczywistego świata, które przedstawili Matt i Trey.south_park11.jpg

#12. Piosenka Chefa "Chocolate Salty Balls" dotarła na szczyt listy przebojów w UK i w Irlandii.south_park12.jpg

#13. Pierwszy odcinek South Parku powstawał przez 3,5 miesiąca i zamknął się w budżecie 300.000 dolarów.south_park13.jpg

#14. Słowo "Derp" zostało wymyślone przez twórców South Parku, Matta Stone'a i Treya Parkera.south_park14.jpg

#15. W piosence przewodniej, w sezonie pierwszym, Kenny śpiewa "Lubię dziewczyny z wielkimi waginami / lubię dziewczyny z wielkimi, tłustymi cyckami". Słowa te nie zostały w ogóle ocenzurowane, bo nikt przecież nie rozumiał, co mówi Kenny.south_park15.jpg

#16. W każdym odcinku występuje gościnnie jakiś animowany celebryta lub jest chociażby o nim wzmianka.south_park16.jpg

#17. Stone i Parker dorwali skądś scenariusz do filmu katastroficznego "The Day After Tomorrow" ("Pojutrze"), gdy ten jeszcze był w fazie pre-produkcji.south_park17.jpg

#18. Planowali stworzyć film kukiełkowy, który słowo w słowo będzie naśladował wersję kinową. Ich prawnik odwiódł ich od tego zamiaru.south_park18.jpg

#19. Twórcy South Parku rozpoczynają prace nad produkcją nowego odcinka zaledwie na 6 dni przed jego datą emisji w telewizji.south_park19.jpg

#20. Tylko jeden raz nie udało im się dotrzymać terminu - gdy w studio zabrakło prądu.south_park20.jpg

Opublikowano

Dobry odcinek o tych guwnach obesranych na telefony.

Opublikowano

Obesrane guwna z telefonów rakiem branży przenośnej.

Beelzaboot, no wygrali xD Ogólnie uwielbiam Kanadyjczyków w SP. Te ich głowy, akcent i nieśmiertelne "guy" lub "buddy". W jednym z odcinków rozmawiało dwóch Kanadyjczyków i wymieniając się uprzejmościami nadużywali tych zwrotów. "Rember I'm You guy, but I'm also Your buddy". Najlepsi :D

Opublikowano

najnowszy odcinek  :banderas:

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Czy ja wiem, ogólnie incepcja, ale ostatnia scena mnie rozwaliła :lol:

Opublikowano

Ogólnie to chyba najlepszy ep od kilku sezonów.

Scena kiedy gość na helpdesku zaczyna rozmawiać z sobą samym urywa jajca xD

Opublikowano

Mam managera hindusa w robocie, tak samo napierdala po angielsku xd

Opublikowano

Mam 3 nowe odcinki i dzisiaj seans. :D Nareszcie trochę czasu.

Edyta - bardzo dobry sezon. :)

Edytowane przez 2razyjot

Opublikowano

No ostatnio twórcy w formie. Ja 17 sezon opuściłem bo już 16 mnie męczył a tu proszę. Zaskoczenie.

Opublikowano
Grounded Vindaloop jak dla mnie miał niesamowity koniec, w The Cook z kolei początek niszczył, a ostanie minuty przynudzały. Chociaż Randi i tak kosi wszystko, więc po to wszystko :D

10700149_10152531634627005_6744110880389

I ten tekst "Not impressed, huh?"

no i killer "Dude, girls volleyball isn't a joke. Jokes are hard and require skills" :lol:

Opublikowano

Cock magic to instant classic  :sorcerer: Z miejsca moje top 3 Randiego obok kupy i medycznej marihuany.

Brakowało mi ostatnio w south parku takiego odpałowego humoru.

Opublikowano

Obejrzałem przypadkiem ten odcinek i magia z cockiem była świetna, ale reszta to jakieś nieśmieszne rzygi.

Opublikowano

slaby ten nowy odcinek niestety

slaby ten nowy odcinek niestety

Opublikowano

Po cock magic szału nie ma,ale na pewno tematyka na plus, bo też mocno gardzę tymi lets playami i internetowymi celebrytami.

Opublikowano

temat sam w sobie jest ok, ale tak mocno uproscili te lec pleje i w niektorych scenach az na sile o tych lec plejach jakby widz byl głupi i trzeba by mu było ciągle przypominać

cock magic był dobry bo był fajnie poskładany i wyważony