Skocz do zawartości

South Park nowe odcinki

Featured Replies

• Odpowiedzi 694
  • Wyświetleń 103,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

no do najlepszych nie należy, ale przy scenie z niemcami zabrechtałem trochę :]

Opublikowano

Też mi się nie podobał, tylko Angela dała radę

Opublikowano

Chyba się starzeję, albo po prostu jestem za głupi aby pojąć poczucie "humoru" najnowszego odcinka. IMO większość odcinków SP o Kanadzie to średniaki, ale ten był wyjątkowo słaby.

Opublikowano

Czy ja wiem, dla mnie lepszy niż drugi, ale i tak średni.

Opublikowano

Dziwne, że nie oglądałem jeszcze, a na Neogafie go chwalą... Chyba go jednak obejrzę.

Opublikowano

Chyba się starzeję, albo po prostu jestem za głupi aby pojąć poczucie "humoru" najnowszego odcinka. IMO większość odcinków SP o Kanadzie to średniaki, ale ten był wyjątkowo słaby.

Dokładnie moje odczucia. ;/

Opublikowano

Ożesz (pipi)a, co ja obejżałem. Losowowść na najwyższym poziomie. nie wiem czy to miało mieć jakieś ukryte przesłanie, morał, czy to była satyra czegoś. Ale nie załapałem :D

Jedynie co mnie rozbawiło, to gadanie prezentera, i natywni kanadyjczycy.

Opublikowano

Ostatnio jest tak, że "fabularnie ssie" ale dobre są teksty jednej postaci, w tym przypadku psycholog (ja (pipi)e oglądam to od 13 serii i zapomniałem jak się nazywa) był świetny

Opublikowano

Czwarty odcinek rekompensuje przeciętność dwóch poprzednich. Znikoma ilość prostackiego humoru, za to sporo subtelnych podtekstów (ryłem na widok ludków w drogich samochodach) i ciekawe ukazanie ogólnego "problemu" ;>. Posunąłbym się za daleko mówiąc, że to takie "prawdziwe", ale może chociaż da nieco do "myślenia" tym bardziej nadpobudliwym osobnikom ;>.

Opublikowano

To jak w końcu mierzy się długość penisa? :thumbsup: Przedni odcinek. Humor zaserwowany w bardzo inteligentny i udany sposób.

Opublikowano

Odzyskałem wiarę w South Park. ;) Kolejny bardzo dobry odcinek. Vünter Slauche. :teehee:

Nawet mała parodia L.A. Noire się pojawiła. ;)

Opublikowano

+1. EA Sports xD

Opublikowano

Jest nowy odcinek - City Sushi. Jak dla mnie bardzo dobry, twórcy wracają do formy po FunnyBot i Royal Pudding. Nowy odcinek 8+

Opublikowano

W ogóle 2 ostatnie odcinki to niezły mindfuck