kratos_ 0 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Witam. Pogubiłem się w tym. Pani z centrum telefonicznego xboxa powiedziała mi żebym zadzwonił do UPS i żebym od razu jak będę telefonicznie zamawiał kuriera to zaznaczył, że to przesyłka zagraniczna i podał numer przewozowy. Tylko teraz, który to jest ten numer przewozowy, przez telefon dostał 10-cyfrowy kod, czy może to ten kod na karcie przewozowej, którą dostanę mailem?? Cytuj Odnośnik do komentarza
wi666 2 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Heh, na ja tez tego Tobie zycze Jesli to wszystko prawda, to konsola na bank nowa bo przeciez z Czech do Niemiec by nie wysylali naprawionej . Jak Ci Grykom przyjdzie wczesniej niz mi to napisz co tam wyniklo, a ja i tak zatelefonuje do ms w poniedzialek i sie wyjasni . Ma ktos taki przypadek jak my, ze z Niemiec konsola wraca ? Mam nadzieje, ze juz niedlugo bede mogl sie wybrac do Liberty City No moja akurat od razu bezpośrednio pojechała do Niemiec (Frankfurt). Może po prostu serwisują też w Niemczech?? Cytuj Odnośnik do komentarza
kratos_ 0 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Czy ktoś może mi pomóc?? Cytuj Odnośnik do komentarza
sinner 0 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Kod który podajesz kurierowi dostaniesz w mailu od MS'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
kratos_ 0 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) Hmmmm... dziwne... w mailu od microsoftu dostałem tą kartę przewozową z adresem nie do czech tylko frankfurtu do european microsoft repairs. Microsoft zmienił strategie? To normalne, że jest adres na Niemcy, na Frankfurt? Ktoś też tak miał?? Edytowane 6 Maja 2008 przez kratos_ Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Konsola właśnie do mnie wróciła, wysyłałem do Czech, przyszła z Niemiec. Produkcja maj 2006, folia na napędzie, po boku nasadka zamiast dysku. Na kartce napisane że wymieniona płyta główna i napęd (teraz Benq), chociaż na moje to nowa konsolka. Cytuj Odnośnik do komentarza
zwierzakX360 1 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 porównaj numery seryjne to sie dowiesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Gdybym to ja zapisał poprzednie Niestety teraz tego nawet jak sprawdzić nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza
wolek92 4 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Moja tez wrocila, chyba stara , ale jestem zadowolony zajelo to 12 od momentu zabrania konsoli przez kuriera (wliczajac w to swieta Pracy i te inny) PS: Dostałem w prezencie miesiac golda Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Numer seryjny konsoli się zgadza, udało mi się znaleźć numer starej konsolki. Ale dam sobie głowę uciąć że to zupełnie inna konsolka - nie ma jakichkolwiek oznak użytkowania (żadnego brudu np. w szczelinach, i folie na tacce). A Golda niestety nie otrzymałem Cytuj Odnośnik do komentarza
wolek92 4 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Czysta bo czyszczą i zmieniają przedni panel, tak słyszałem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
gryniu 0 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 moja konsola już 2 raz w naprawie to może coś dostanę. czekam na konsolę już 2 tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza
qazar 0 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Udaje się wam dodzwonić do infolinii Ms ? Ja dziś cały dzień próbuje i mówi mi automat że połączenie nie może byc zrealizowane :| Cytuj Odnośnik do komentarza
benito82pl 196 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 A mi gada ze nie ma takiego numeru dzwonie z tele 2?help Cytuj Odnośnik do komentarza
Robert542 0 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Jaki jest najlepszy sposób na dodzwonienie się na infolinię, jeśli nie mam w domu telefonu stacjonarnego? Przez komórkę jakimś sposobem da się zadzwonić bez płacenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
bnc 0 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) Moja konsola już od razu poleciała do Niemiec. Czekam ponad tydzień, a aktualny status na UPS nie zmienił się od 2 dni: LANGENHAGEN, DE 13.05.2008 7:33 ZAREJESTROWANO W SŁUŻBACH CELNYCH. / PRZESYŁKA PRZESŁANA DO SŁUŻB CELNYCH 13.05.2008 7:33 ZAREJESTROWANO W SŁUŻBACH CELNYCH. / ZWOLN PRZEZ AG CELNĄ. OBECNIE â PRZEWÓZ Edytowane 14 Maja 2008 przez bnc Cytuj Odnośnik do komentarza
kratos_ 0 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) Dostałem od microsoftu e-mail z numerem SRX....ID. Co mogę teraz z nim uczynić?? Jeszcze w tym mailu było info po szwedzku, holendersku i włosku, no ale coś zrozumiałem, że doszła do serwisu pewnie. Co mogę zrobić z tym numerem? Jakoś sprawdza się stan naprawy czy coś takiego???? Edytowane 15 Maja 2008 przez kratos_ Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Jaki jest najlepszy sposób na dodzwonienie się na infolinię, jeśli nie mam w domu telefonu stacjonarnego? Przez komórkę jakimś sposobem da się zadzwonić bez płacenia? nie ma takiego sposobu z komórki z komórki dzwonisz i płacisz (a nieraz to długo trwa bo sie czeka czesto na odebranie tel przez operatora infolini) Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 i trzeba dodac zeby kazdy mial tego swiaodmosc, placi sie jak za polaczenie do niemiec, bo tam wlasnie sie dzwoni, wiec moze troche nabic Cytuj Odnośnik do komentarza
Zuosiol 0 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 A mi gada ze nie ma takiego numeru dzwonie z tele 2?help Tez tak miałem, musisz zadzwonic przez TPSA ( dodajac 0 -1033 przed numerem) Cytuj Odnośnik do komentarza
Robert542 0 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Jaki jest najlepszy sposób na dodzwonienie się na infolinię, jeśli nie mam w domu telefonu stacjonarnego? Przez komórkę jakimś sposobem da się zadzwonić bez płacenia? nie ma takiego sposobu z komórki z komórki dzwonisz i płacisz (a nieraz to długo trwa bo sie czeka czesto na odebranie tel przez operatora infolini) Jest jednak taki sposób, właśnie z niego skorzystałem, żeby zadzwonić na infolinię Wystarczy zarejestrować się (za darmo) na np. http://www.ipfon.pl - potem w dziale dial-up dodać swój numer telefonu komórkowego. Następnie dzwoni się na numer stacjonarny (i płaci jak za połączenie z polskim numerem stacjonarnym), po połączeniu wpisuje się numer na który chcemy się dodzwonić, czyli numer infolinii Microsoftu. I mamy rozmowę z komórki, płacimy jak za połączenie z numerem stacjonarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Witam.Czy gwrancja udzielana przez M$ jest miedzynarodowa??Zaluzmy ze kupie konsole sprowadzoną z niemiec i mi sie schrzani to nie bedzie problemu z darmową naprawą?? kazda konsola ma nr seryjny. przy rejestracji musisz podac. stad wiedza, ze jest z Europy. nie ma z tym problemu. sam mam (mialem) konsole z niemiec i byla w serwisie 4 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
alukard 0 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Uach Konsole mam 4 miechy średnio gram 1h dziennie po miesiącu czasem mi się zacinał CD nie czytał i nie wysuwał płyty wystarczyło lekko uderzyć od spodu i CD działa jak należy ale jak nabyłem GTA4 po tygodniowym katuwaniu gry mój CD wymiękł (częste resety w GTA4 i bardzo rzadko inne gry ) pewnie zajechało go te ciągle doczytywanie w locie gry .Do czego pije spodziewam się ze naprawia CD albo wymiana Ale chce posłac do nich „mejla” jaki to ja jestem wsciekły i niezadowolony z tej konsoli i ze chce jakiej rekompensaty za moje szargane nerwy . Smieszne ale mój kumpel zrobił tak gdy wysłał swoja X0 i dostal nowy egzemplarz + Gow . Chce powlaczyc w ten sposób o 65 mn lub chociaż jakąś grę a nie za darmowy miesiąc w XBL co wy na to ? A i jak dlugo czeka się srednio na naprawe to znaczy ile dni nie będę grał wiem ze to róznie bywa ale mieszkam na Śląsku a to blisko Czech licze na tydzień 23.05 będzie UPS PS: W dniu 20.05 poinformowalem ze mam z(pipi)a.. konsole śmierdzieli ze MS i kolo mi mówi żebym jutro zadzwonił z potwierdzeniem numeru a potem do UPS i się umówić na termin wstaje sobie sobie rano a tu facet z UPS zaskoczony mowie ze się nie umawiałem z nimi i ze konsola nie spakowana idę po telefon żeby zadzwonic do MS do pokoju biorę go chce wracać do drzwi patrzę a kolo stoi w moim pokoju za mojimi plecami z(pipi)al… kolesia ze mi po chacie biega troche się uniosłem ale warto było bo facet poszedł mi na reke i przyjedzie po konsole rano i na dodatek do mojej pracy hehe to tak przy okazji ale szybcy SA ze tego UPS Cytuj Odnośnik do komentarza
WeltyKiLy 0 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 hmmm Dzisiaj chcialem zareklamowac konsole, lecz cos nie wyszlo ;/ Doszli ze mam konto na XL i chcieli dane (kod pcozotwy, imie nazwisko, adres), te z xl, a ja oczywiscie nie zaprawdziwe podalem(nie ma polskiego live'a) Pani Beatka powiedziala, bym poszukal w profilu, ale za NIC nie moge znalesc;/ Wie ktos gdzie to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza
xenionq 0 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Jeśli konsola jest zarejestrowana na kogoś innego a mnie padła to mogę ją zanieść do Media Markt(tam była kupiona) i oddać ją na gwarancję(zostało jeszcze 6 miesięcy) Dodatkowo konsola nie ma dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi