Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano
gow - bo to must have

pgr4 - bo na start nadaja sie lepiej niz forza i zobaczysz ladna grafike [ w forzie nie ]

bioshock -klimat

mass effect - jw

cod4 - mult

edit: kurde, nie zauwazylem, ze koles napisal ze nie interesuja go multiplatformy - w takim razie:

pgr4

forza2

blue dragon

ninja gaiden2

eternal sonata, chociaz wyjdzie na ps3

na sile halo3, chociaz wyjdzie na pc

na sile crackdown :/

Dzięki wszystkim za pomoc. W cod 4 gram na Ps3 do teraz, świetna gra. Forza 2 już kupiona. Jeszcze raz dzięki za propozycje.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 533,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano
Takie pytanie, Lego Indiana Jones czy GRiD?

Zalezy. Jesli interesuje Cie singiel - bierz GRIDa. Jesli chcesz pograc z kims w coopie - bierz LEGO. W innym wypadku tej gry nie kupuj.

co polecacie z jakis shooterow/hack and slash z xp, rozwojem postaci, walka,itp? Poza Morrowindem i Mass Effektem

Moze Devil May Cry 4?

demo mi sie nie spodobalo :/

Co jest jeszcze jakis gierek z xp,rozwojem postaci, otwarty swiat, questy, itp itp (chce wiecej gameplayu niz sluchania gadek postaci czyli hack and slash) poza

Morrowindem

Mass Effect

bo ostatnio mnie naszlo na nabijanie expa ;)

Opublikowano

Szukam jakiegos ciekawego rpg, coś najlepiej w stylu gothica.

Opublikowano
Albo NG2, troche czasu Ci zejdzie za nim przejdziesz na najtrudniejszym :).

Przeszedłem i nie mam co robić.

Geutair Hero mi nie pasi z powodu muzy. Nie trawię.

Aplitude, DDR i REZa uwielbiam.

Opublikowano

@signap: Może jakieś jRPG, np. Blue Dragon albo Eternal Sonata.

Opublikowano

signapowi nie doradzajcie on i tak nic nie wybierze. Kiedyś już była taka akcja i za każdym razem kręcił nosem :D.

Opublikowano

:} no duzo sie gra, mam troche inne gusta ;), ale chyba wezme ME jak pozbede sie paru gier

Edytowane przez signap

Opublikowano
pgr4 - bo na start nadaja sie lepiej niz forza i zobaczysz ladna grafike [ w forzie nie ]

Dla mnie PGR ma beznadziejną grafike (nawet na 40 calowym TV), za to Forza wygląda ładnie Oo

i model jazdy jest lepszy w tej drugiej

Opublikowano

A bierzesz pod uwage pikseloze na samochodach w Forzie?

Opublikowano

I tu się mylisz, bo porównanie zawsze jakieś jest...

Zresztą sam przeczysz sobie pisząc że nie ma porównania ,a potem porównując że PGR wygląda znacznie lepiej.

Edytowane przez TheBesTia

Opublikowano
I tu się mylisz, bo porównanie zawsze jakieś jest...

Zresztą sam przeczysz sobie pisząc że nie ma porównania ,a potem porównując że PGR wygląda znacznie lepiej.

Przecież pisząc "bez porównania" chciał w ten sposób właśnie podkreślić przewagę PGR nad Forzą.Wziąłeś ten zwrot zbyt dosłownie ;)

Opublikowano

Biore pod uwage ogólne doznania wizualne. I trzeba dodać, że w PGR'a grałem na 40- calowym telewizorze, a w Forze na 27' SD.

Opublikowano

Nie wiem na jakim sprzęcie grasz ale takie określenie to gruba przesada. Samochody w obu wyglądają naprawdę dobrze.

Co do ogólnych doznań wizualnych do PGR wygrywa znacząco, ale nie zapominajcie, że to są 2 zupełnie różne gry. Każda w końcu ma inne podejście do ścigania. Jest różnica miedzy arcadowym śmiganiem po mieście (miedzy kasynami, budynkami czy pałacami) a symulacyjnym po konkretnych torach wyścigowych.

Opublikowano

Wracając do tematu.

Czy Mass Efect jest grą trudną? Chodzi mi o dostępność wyższych poziomów trudności.

Opublikowano

Moim zdaniem nie jest, tylko walka potrafi byc troche upierdliwa . Tzn . na wyzszych poziomach trudnosci niektorym przeciwnikom trzeba zbijac oslone specjalnymi granatami i czasem jak nie zdazysz go ubic a on zarzuci znowu oslonka, to trzeba zbijac ja jeszcze raz . Troche to dziala na nerwy ;) Ale jesli nie grales w ogole w ME, to polecam jak cholera . Jest to moim zdaniem jedna z najlepszych gier na iksiaka .

A i jeszcze wazna rzecz - najwyzszy poziom odblokowuje sie dopiero po przejsciu gry na najwyzszym mozliwym stopniu trudnosci obecnie dostepnym . Juz nie pamietam ile ich bylo, ale wyglada to mniej wiecej tak - easy/normal/hard/ .... .... (i dwa do odblokowania) .

By je odblokowac, musisz przejsc gre na hard, wtedy odblokuje Ci sie powiedzmy insane, a jak przejdziesz na tym insane, odblokuje Ci sie najwyzszy poziom trudnosci .

Jesli slabo pamietam, to niech koledzy mnie poprawia :)

Edytowane przez [InSaNe]

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć jaka jest najlepsza gra dla fana Naruto na X360?

Opublikowano

A jest jakas inna? Poza ta co jest planowana.

Opublikowano

Blue Dragon mi osobiście bardziej podeszło. Etaernal Sonata ma fajne elementy, ale mnie trochę denerwują postacie. Zagraj w demko ES i jak się spodoba to bierz ale Bd powinno starczyć na dłużej.