Opublikowano 23 maja 20195 l No mogę kupić i wysłać, ale boję się, że albo by doszły wióry albo by listonosz opyerdolił
Opublikowano 23 maja 20195 l Ostatnio kupiłem sobie 3bita, chyba z 6 lat nie jadłem, ale to jest wypas.
Opublikowano 25 maja 20195 l W dniu 23.05.2019 o 16:26, milan napisał: Ostatnio kupiłem sobie 3bita, chyba z 6 lat nie jadłem, ale to jest wypas. Moja mi kupiła go ostatnio, dobry, ale szału nie robi. Za to wspomniany w temacie knoppers jest bardzo dobry, tylko ta cena
Opublikowano 27 maja 20195 l DAre było w polomarkecie, a u mnie jeszcez są 6 ciastek za 6zł lol pewnie dobre bo hamerykańskie
Opublikowano 28 maja 20195 l Czekolada mleczna smakujaca rzygami także? ;/ Boje sie tknac cokolwiek wiecej tej marki.
Opublikowano 18 lipca 20195 l Ale one chyba juz z rok jak nie dluzej sa na rynku. Jest naklejka w srodku?
Opublikowano 9 września 20195 l Dopiero odkryłem, że w Gdańsk jest dealz, picnic wjechał na dzien dobry
Opublikowano 9 września 20195 l 2 godziny temu, Shen napisał: Dopiero odkryłem, że w Gdańsk jest dealz Kurde, nie wiedziałem, muszę się wybrać. To taka sieciówka jak Poundland, ciekawy sklep. Mają coś ciekawego ze słodyczy i napojów?
Opublikowano 9 września 20195 l Tego co mi się rzuciło w oczy to maja pełno tańszych zamienników, np podróba laysow, czy orbitek, nawet logosy są podobne.
Opublikowano 9 września 20195 l To nie są podróby, w UK mają inne nazwy. Na przykład, Lays to Walkers, Axe to Lynx, Orbit to Extra.
Opublikowano 9 września 20195 l Sporo ciekawych słodyczy, których u nas nie ma. Byly np kitkaty pomaranczowe i cytrynowe. Daleko nie masz ;p
Opublikowano 9 września 20195 l W UK do takich sklepów zachodziłem po skarpetki z Simpsonami za funta i upolować słodycze, albo napoje. Wybiorę się przy okazji.
Opublikowano 9 września 20195 l Maja pringles po 6zl, jak na polskie realia dobra cena. takie coś w żabce dorwałem
Opublikowano 10 września 20195 l 4 godziny temu, grzybiarz napisał: @-DamiaN- za co tak ostro minusujesz shena? kogo?