Opublikowano 21 września 20213 l Princessa o smaku bananowym. Po ponad dekadzie najblizsze temu co oferowal bananowy grzesiek.
Opublikowano 21 września 20213 l Bananowy Grzesiek brzmi jak szkolna ksywka jakiegos synka bogatych rodziców xd
Opublikowano 9 grudnia 20213 l Zakupiłem w delicentrum w promo snickersa creamy i bez szału. A w zasadzie daleko od niego. Ale za te 2złocisze można opierdzielić.
Opublikowano 24 kwietnia 20223 l Batony Knoppers po 1.49 w deli jak się kupi 2, 4, 20... Przynajmniej u mnie schodzą, zwłaszcza te z orzeszkami.
Opublikowano 24 kwietnia 20223 l 50 minut temu, PiotrekP napisał: Batony Knoppers po 1.49 w deli jak się kupi 2, 4, 20... Przynajmniej u mnie schodzą, zwłaszcza te z orzeszkami. Kiedyś mogłem tego jeść na pęczki, teraz po dwóch mam dość
Opublikowano 24 kwietnia 20223 l takie cos kupilem w biedrze wczoraj, opakowanie ohydne, ale dałem sie skusic smakiem koksowym. dobry, ale za taka kase wiecej nie wezme
Opublikowano 24 kwietnia 20223 l To baton Kiza, robi podobną furrorę co słodycze Ekipy wśród gówniaków.
Opublikowano 24 kwietnia 20223 l Nie mam pojęcia kim jest kiz ale chyba nie taka wielka furore, bo lezały trzy pełne kartony
Opublikowano 24 kwietnia 20223 l Raper z Gdańska, ludzie się rzucili na pierwszy rzut batonów i teraz pewnie druga partia wjechała.
Opublikowano 24 kwietnia 20223 l Raper? Myslalem, ze jakis paker z yt skoro znalazlo sie tam logo SFD.
Opublikowano 24 kwietnia 20223 l Ja myślałem ze jakis patostreamer. Ja wczoraj kupiłem w stokrotce fajny baton ukraiński, bardzo smaczny. Jutro foteczke wrzucę jak kupię sobie do pracki
Opublikowano 24 kwietnia 20223 l 1 godzinę temu, Mejm napisał: Raper? Myslalem, ze jakis paker z yt skoro znalazlo sie tam logo SFD. Bo on trenuje też, w FameMMA walczył 2 razy chyba i łomot dostał. Na YT są reklamówki tego batona.
Opublikowano 24 kwietnia 20223 l @oFi może Tidbit? Cholernie dobre batony, kupuje je od 2 lat, te dwa na zdjęciach są dla mnie najlepsze.
Opublikowano 25 kwietnia 20222 l Lubie ten wisniowy, ale ciezko je dostac, raz je widziałem w delikatesach i raz w dealz
Opublikowano 25 kwietnia 20222 l W Carrefour jest, ale teraz przez sytuacje na Ukrainie może być ciężko z dostępnością Roshena, jedna fabryka jest pod Kijowem która wstrzymała produkcje, a magazyny już prawie puste z tego co wiem
Opublikowano 25 kwietnia 20222 l A teraz kupcie sobie batona Princesse kokosową i porównajcie smakiem do kizzera XD Prawie tak samo smakuje, różnica tylko brakiem cukru.
Opublikowano 25 kwietnia 20222 l No wielkie zaskoczenie, że baton kokosowy smakuje jak kokos ma jeszcze dodatkowo jakis krem
Opublikowano 25 kwietnia 20222 l 4 minuty temu, Shen napisał: No wielkie zaskoczenie, że baton kokosowy smakuje jak kokos ma jeszcze dodatkowo jakis krem Raczej chodzi o to ze ta princessa smakuje bardzo sztucznie a niż koksem jako tako. 14 godzin temu, Arkady napisał: @oFi może Tidbit? Cholernie dobre batony, kupuje je od 2 lat, te dwa na zdjęciach są dla mnie najlepsze. Znam ten ale to chodzi o inna marke. Wieczorem wkleję