Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co AKTUALNIE gracie?

Featured Replies

Opublikowano

aktualnie w 'The Sword of Etheria', cos takiego KONAMI w sobie ma

ze po właczenie -start- człowiek nie zdazy sie zastanowic, czy to ten klimat którego szukał,

czy chodziło mu o taka akurat gre, nie! po prostu nie ma czasu, nie wazne ze grafika mogłaby byc lepsza,

a potworki wyskakiwac w troche mniej schematyczny sposób, gra wciaga natychmiast i jest bardzo dynamiczna

przy tym na szczescie klimat jest ani za smieszny ani za mroczny, w sam raz :baby:

• Odpowiedzi 951
  • Wyświetleń 224,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• GTA: San Andreas       Najbardziej rozbudowane GTA w historii i ostatnie (moim skromnym, ale zawsze słusznym zdaniem  ) tak dobre. Nie ma co się sprzeczać, w dniu premiery ta

• Tytuł przyprawiający o ciarki na plecach. Koszmar, którego nie da się zapomnieć. Jeden z najbardziej przerażających, przygnębiających, najdojrzalszych horrorów w dziejach i to nie tylko na skalę gier

• Jest magia PS2 jak tylko uruchomi sie konsole. Ciezko jest na poczatku znaleźć dobry kąt wychylen dla Neg-Con'a ale juz powoli idzie mi coraz lepiej. Chce zaliczyc cała gre tym padem. Jest za(pipi)isc

Opublikowano

Devil May Cry 3: Special Edition. Faktycznie jest to łatwiejsza wersja od zwykłego Dante's Awakening, ale miło poszlachtować bestyjki.

Opublikowano

Aktualnie Dead Space i Wtorkowe Turnieje W MS: Pacific Rift (z oficjalnego Forum Playstation)

:D

Opublikowano

OT: Żeś się zapędził koleś. To temat dotyczący PS2.

Opublikowano

Obecnie to:

* DMC (jedynka, a co :) klasyka ;))

* Ratchet & Clank (również 1 z chęci nadrobienia zaległości po zaliczonej troche czasu temu 3)

Na celowniku:

* DMC2

* R&C2

A na horyzoncie, jeżeli tylko będę miał w koncu czas by do tego usiąść tyle ile bym chciał: FFXII i Vagrant Story.

W chwilach relaksu: PES3 :) oraz Smackdown vs Raw.

Opublikowano

THE LORD OF THE RINGS:THE TWO TOWERS.

PES 5 :D

Edytowane przez Damian50

Opublikowano

Yakuza mnie wymęczyła i robię sobie od niej przerwę, czekam na przesyłki z FFX i Okami i w zasadzie miałem sobie zamiar zafundować kilkudniowy odpoczynek od konsoli, bo oczy i kręgosłup już zaczynają delikatnie dawać do zrozumienia, że średnio im się podoba moje ponowne zauroczenie PS2...ale przed meczykiem w Canal+ postanowiłem odpalić REZ'a, którego ekhm załatwiłem sobie ostatnio("załatwiłem" bo troszkę strach kupować oryginał w tak wyśrubowanej cenie gry, której się na oczy nie widziało, tylko słyszało, że dziwna ale fajna) włączyłem z ciekawości i ....wsiąkłem :D To drugie po SotC takie uderzenie w pysk na tej konsoli. Combo ciemny pokój+muza głośno+bro+wstrząsy pada= coś niesamowitego, wczujka na maksa...w full HD na ps3 to musi dosłownie urywać pałę...

Opublikowano
Kiedy nikogo nie ma w domu, gram w Burnout: Revenge (volume na max ;]). Nie grałem w poprzednie części, ale od tej się uzależniłem. Gdyby nie to, że niektóre eventy (Traffic Attack, Burning Lap) są irytujące... Ale muza wymiata.

Wieczorkami szarpię w Harvest Moon:AWLSE (życie wieśniaka wciąga jak cholera. Framerate i loadingi nie są tak straszne jak niektórzy mówili, ja się bawię świetnie) na przemian z WRC: Rally Evolved (jeszcze pięć rajdów i mistrzostwa na poziome expert są moje. Gra świetna, jeno trasy króciutchne) i Energy Airforce: Aim Strike (a to już takie zboczenie ;])

A propos...Czy grałe

Opublikowano

Ja teraz gram w:

Crash: Nitro Kart

God of War 2

WWE SvR 2009

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam klasykę: GTA III

A z doskoku God of War I na God Mode :)

Opublikowano

NBA Live 09 i Winning Eleven 6 Final Evolution- po tylu latach ciągle do niego wracam, dla mnie to najlepsze Pro Evo/WE na PS2.

Opublikowano

Blood Will Tell

przecież to jest kurna jakies cudo O_O

już nawet żal patrzeć na oceny portali i magazynów,

Playman w PE bardzo starannie spłycił temat pisząc że niby postacie fajne, ale grafika nawala, muzyka słaba, niezbyt klimatyczna(wtf?) a miodności trzeba sie doszukiwać w oryginalnej historii, pff...(7-)

dla tych którzy lubią klimaty mangowe, WSPANIAŁE ŚCIEŻKI DŹWIĘKOWE (WŚD:>),

tematycznie nawiązujące do starej epoki Samurajów, rewelacyjny design postaci, świata i poziom AI,

świetne rozwiązania dotyczące rozgrywki, różnorodność(tpp, platformer, przygodówka, rolerplayer),

dobre filmy i oczywiście oryginalne, ciekawe historyjki niech natychmiast w to zagra

aha i thx Seiqaku, przez Ciebie zarywam nocki ;)

Opublikowano

Nie przeze mnie :) podziękowania należą się Sonotoriemu, bo to on polecił ci tą grę.

Opublikowano
Nie przeze mnie :) podziękowania należą się Sonotoriemu, bo to on polecił ci tą grę.

a rzeczywiście, jakoś z tobom mi sie skojarzyło, ale jaja

czy tak czy siak pozdrox :D

Opublikowano

o Blood Will Tell nie wiele slyszalem wczesniej, teraz pooglądalem kilka filmow z gameplay na youtube i tytuł ten wygląda conajmniej ciekawie.

narobiliscie mi smaka chlopaki =]

Blood Will Tell trafia do mojej listy gier "do zagrania", przedłużajac życie mojej ps2 :)

Opublikowano

Narazie gram w Yakuze 2. Świetna gra. Jak skończe ten tytuł to zaczynam NFS Hot Pursuit 2.

Opublikowano

ja gram obecnie w manhunt 2. chory klimat, ale to całe skradanie się wciąga =] :wkurzony: . jeszcze nie wiem co potem wezme na celownik, mozliwe ze Blood Will Tell albo Yakuza 2 (chociaż Yakuze chyba zostawie sobie na pozniej :twisted: )

Opublikowano

Naruto Shippuuden: Narutimate Accel 2 i Shaolin Monks, multiplayerowa rzeźnia. Do tego GodHand, który już do mnie sunie.

Opublikowano

Ukończyłem główny wątek Canis Canem Edit, wracam do Okami, w międzyczasie masterowanie CCE.

Opublikowano

Tymczasem Tony hawk underground 2 oraz American wasteland, w między czasie BLACK i san andreas. i przewinęła się misja syphon filter omega strain (ohyda jak narazie)

Opublikowano

Resident Evil 5 PS3- Gram z bratem Co-Op. Gra po prostu WYMIATA!!!

W między czasie gram w Naruto Shippuuden: Narutimate Accel 2 ;-)

Opublikowano

Shadow Of Rome - gra brutalna i z bardzo ciekawą historią

artexx.png

Edytowane przez artex