Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co AKTUALNIE gracie?

Featured Replies

Opublikowano

z Manhuntem 2 dałem sobie spokoj po 10 epizodach... a dzisiaj zaczząłem swoją przygode z Blood Will Tell =] narazie tylko prolog, ale już mi sie podoba :D

• Odpowiedzi 951
  • Wyświetleń 224,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• GTA: San Andreas       Najbardziej rozbudowane GTA w historii i ostatnie (moim skromnym, ale zawsze słusznym zdaniem  ) tak dobre. Nie ma co się sprzeczać, w dniu premiery ta

• Tytuł przyprawiający o ciarki na plecach. Koszmar, którego nie da się zapomnieć. Jeden z najbardziej przerażających, przygnębiających, najdojrzalszych horrorów w dziejach i to nie tylko na skalę gier

• Jest magia PS2 jak tylko uruchomi sie konsole. Ciezko jest na poczatku znaleźć dobry kąt wychylen dla Neg-Con'a ale juz powoli idzie mi coraz lepiej. Chce zaliczyc cała gre tym padem. Jest za(pipi)isc

Opublikowano

Persona 4

I żadna inna gra się dla mnie nie liczy w tej chwili.

Opublikowano

Ostatnio Project Zero 3, lecz Persona 4 jest już w drodze >:}

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja teraz bawię bawię się na EYE Toy'u a dokładnie SPY Toy. Pozatym ozywiści Tekken TT ostatio DMC 2 i ZoE 2nd... :D

Opublikowano

Ja teraz szarpie w Persona 3 FES, a w kolejce czeka Persona 4, Gun, Suikoden 5, Fatal Frame 3, Dekapon Kingdom.... i jeszcze jakieś 200 tytułów :)

Opublikowano

Będę dzisiaj bawił się z małym Bobem Budowniczym na Eye Toyu...

Muszę tylko konsolkę znowu na półeczkę rozłożyć, może trzeba będzie w końcu za Mercenaries się porządnie wziąć.

Opublikowano

Yakuza 2 i nic wiecej mi nie potrzeba =]

Opublikowano

Obecnie po 2 miesiacach bez ps2 dorwalem kilka nowych gier i mecze Fahrenheita, Black, Punishera i dokanczam DQVIII, ogolnie to juz dawno chcialem kupic sobie psp i sprzedac ps2, ale chyba nigdy nie pokoncze tych wszystkich must have.

Opublikowano

Okami, kolejna wciągająca gra

i Blood Will Tell

:wub:

Opublikowano

Killzone , wspaniała gra . Żałuję ,że nie zagrałem kilka lat temu a miałem taką możliwość.

Opublikowano

Dziś zaczynam MGS3: Subsistance i wciąż nie mogę skończyć killzona.

Opublikowano

Persona 4 skończona, wracam do Digital Devil Saga. A w przyszłym tygodniu (mam nadzieję) dojdzie Devil Summoner ;>

Chociaż coś mnie ostatnio korci by raz jeszcze przejść MGS3.

Opublikowano

a ja po razu drugi przechodze GTA: San ANdreas.Pierwszy raz gralem w to jakies 3 lata temu, teraz postanowilem zrobic replay :)

jest to jedna z niewielu gier, która chce mi sie przechodzic drugi raz, i w która nadal bardzo przyjemniej sie gra.

najlepsza część serii

Opublikowano

Obecnie w napędzie śmiga Persona 4, Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 (genialna gra dla każdego fana DB ^_^ ) i Yakuza 2.

Opublikowano

Aktualnie gram w Final Fantasy XII;Władca Pierścieni:Trzecia Era;Yakuza;Resident Evil 4 i Splinter Cell:Pandora Tomorrow.

Opublikowano

a ja caly czas Punishera ktory jest bardzo grywalny i jak na pocztku byl nieziemsko prosty to teraz jest coraz trudniej, dokanczam takze fahrenheita.

Opublikowano

God Hand, po krótkiej przerwie. Jednak nie taki trudny jak słyszałem.

Opublikowano

Shin Megami Tensei: Devil Summoner: Raidou Kuzunoha vs The Soulless Army

Bo dłuższego tytułu się nie dało...

Wszelkie recenzje jakie czytałem raczej nie wychwalają tej gry. Oceny oscylują w okolicach 7/10 a wszędzie niemal podkreślany jest fakt niskiego budżetu produkcji. Tymczasem ja jestem pod ogromnym wrażeniem. Większość SMT z jakimi miałem styczność to typowe dungeon crawlery. Devil Summoner natomiast, choć nadal zawiera niemałą ilość losowych walk, bliżej do przygodówki bądź bardziej klasycznego jRPG. W dodatku świetne klimaty, oraz całkiem przyzwoita grafika. Jasne, nie ma voice-actingu a muzyka nie powala jakoś szczególnie, ale gra mnie wciągnęła na tyle, że zapomniałem, iż jestem na samym końcu Digital Devil Saga (grindowanie mnie trochę znudziło, a chcę bonusowych bossów pokonać).