Skocz do zawartości

Jaką masz komórkę?

Featured Replies

• Odpowiedzi 465
  • Wyświetleń 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• SE c702 Jeszcze niedawno się zarzekałam, że nigdy nie będę miała żadnego Soniaka, ale jakoś się dałam przekonać. ;]

• obecnie rynek zaczyna zżerać własny ogon i jedynym wyznacznikiem jakości telefonu staje się jego cena (bo pozostałe elementy uległy takiemu ujednoliceniu, że niezależnie czy kupujesz telefon za 800 cz

• Nokia X3 (red ) chyba najbardziej nie zniszczalny telefon w historii tej branży

Opublikowano

SE K610i,Nokia 3210,Motorola C975 bez joya bo się rozleciał,Motorola E8,i Nokie 6110 sklejoną plastelina po bliskim spotkaniu ze ścianą :D

Edytowane przez banzai

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

n72 za 150 sobie miesiac temu sprawilem w idealnym stanie ze wszystkim:)

Opublikowano

Sagem my220x

chyba niezniszczalny jest, bo juz tyle razy mi w pracy spadl na glebe że szkoda gadac i nadal dziala bez zarzutu. Malutki, cieńki i bez bajerow ;)

sagem

Edytowane przez Plugawy

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam taką, że jak się położy poziomo i wysunie przedni panel to jest podoba to jednego ze statków w startreku.

Opublikowano

Niedawno kupiłem nową komórkę, gdyż stara Motorola już ledwo działała. Wybrałem SE K800i, wiem nie jest to jakiś super nowy telefon z bajerami i czym tam dusza zapragnie, ale mi on w zupełności wystarcza.

Opublikowano

SE k750i. Trzeba będzie rozejrzeć się za czymś nowszym.

Opublikowano

komorka1.jpg

Obecnie zepsuty K770 ;)

Opublikowano

se-g900-1.jpg

Sony Ericsson G900

sam za telefon nie dałbym wiecej jak 200-300 zł, ale to firmowy device to sobie wziąłem na użytek własny ;p

Opublikowano
motorola_v3x_2.jpg

Edytowane przez Raiga

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

SPV E610 ale już niedługo... :)

7627-SPVE610img2.jpg

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

iPhone. Prostota wykonania tego telefonu mnie powala.