Opublikowano 22 lutego 200817 l Wojtusior ty na serio caly dzien siedziales nad 6 misja czy to tylko tak w przenosni?Tylko mi nie mow ze grasz na human i masz takie problemy
Opublikowano 22 lutego 200817 l W przenosni, 3 razy do niej podchodzilem xD. 2 razy przez takie laserki, bo nie wiedzialem jak ich unikac...na Devil Hunterze gram . Ale to moje pierwsze spotkanie z serią... Wiem, nup jestem ;< Edytowane 22 lutego 200817 l przez Wojtusior
Opublikowano 22 lutego 200817 l nie no spoko, juz myslalem ze na serio sie tak meczyles, a 3 razy dal tej gry to nie wiele, beda jeszcze ciezkie momenty
Opublikowano 22 lutego 200817 l Trudna gra, męczę się z Dante'm na Devil Hunterze. DMC3 na hardzie był dużo łatwiejszy.
Opublikowano 22 lutego 200817 l LOL O_O. Ja Cerberusa nie mogłem położyć na normalu, a DH w DMC 4 to taki troche trudniejszy human dla mnie .
Opublikowano 22 lutego 200817 l Cerberusa na Dante Must Die rozwalałem, a tu Dante robi zemną co chce.
Opublikowano 22 lutego 200817 l a o ktorym starciu z dante mowisz? ja na DH mialem zgon tylko 2 razy (jak narazie) przy she-viper nie mialem zadnego vitala i mnie szmata rozwalala przy tym jak zostal jej ok.1 pasek :| ale zagralem lvl2 zdobylem orby i zapolowalem na zgredzice - łatwizna bez regeneracji zdrowia - pomaga zwykla motywacja i spokoj
Opublikowano 22 lutego 200817 l O starciu w 10 misji. Na szczęście mam już to za sobą To jest akurat prosta walka. Cały czas idziesz i strzelasz a jak jesteś już blisko to cios z łapy albo combo mieczem.
Opublikowano 22 lutego 200817 l czasami sie skubaniec blokuje i wprowadza ciosy ale od czego sie ma devil arm, ogolnie walka dosc zjadliwa, she viper to jeden chyba z najprostszych bossow, nie posiada zadnego super ataku i malo damage robi
Opublikowano 22 lutego 200817 l Ta baba-roslinka . Bynajmniej ona tak sie nie nazywa (tylko utwor jaki leci podczas walki). Korzystajcie czasem z bestiariusza w grze . BTW jesli boicie sie Dante na poziomie DH to SOS nawet nie dotykajcie .
Opublikowano 23 lutego 200817 l Echidna się nazywa, jeśli ktos nie wie ;>. A She-Viper to wlasciwie tytul 7. misji...
Opublikowano 23 lutego 200817 l Też wkurza mnie jak ludzie nie mówią, po nazwach potworków etc. Ja mam przerwę w DMC4 ale w tygodniu wrócę.Jestem w 7 misji na SoS
Opublikowano 23 lutego 200817 l Ja wlasnie ja skonczylem na DH, ua, pierwsza S'ka za styl za misje . Niestety ogolnie dostalem A ;<. Musialem uzyc kilku gwiazdek w czasie walki z Echidna, ale fajnie bylo :]
Opublikowano 23 lutego 200817 l Jakas taktyka na tego ostatniego pedala (Devil Hunter) ? Pozniej jak ma juz tak 1/3 energii to robi się ciężki.
Opublikowano 23 lutego 200817 l Musisz unikać tego ataku Spardą, bo zabiera dużo HP, jest szybszy jeśli chodzi o odnawianie osłony. Dzisiaj wezmę się za siebie to może na moim forum wszystkich bossów opiszę.
Opublikowano 23 lutego 200817 l jestem w 5 misji po boss'ie żaba, gram na Devil Hunterze odrazu (grałem w dmc na ps2) i powiem tyle gra jest wyje.bana w kosmos... Naprawde kawał dobrej roboty, swietny system jak i grafika.... Zobaczymy co pokaże Ninja Gaiden 2
Opublikowano 23 lutego 200817 l gra jest świetna, dawno nie gralo mi sie tak dobrze w devila, kawał dobrej roboty zastanawiam sie tylko nad paluszkami, bo bolą oj bolą Edytowane 23 lutego 200817 l przez WildFirePL
Opublikowano 23 lutego 200817 l No i mam problem. Niby przeszedłem wszystkie misje i zebrałem wszystkie orby, a ciągle mi brakuje dwóch fragmentów. Pewnie mi nie zapisało za jakąś misję sekretną.
Opublikowano 23 lutego 200817 l Witam, mam problem....jestem w misji 11, gram Nero - jestem w tej wierzy z wielkim posągiem. wszedłem na trzeci poziom ("windą") i nie wiem co dalej, zabiłem tez demony otwierajac sobie dzrzwi dalej.....no i własnie, co dalej??????????...mały offT: mam tylko PS3 ale na tamtym forum pierdzielą od rzeczy - jak to się super sprzedaje i "co by było gdyby, albo czego mogło nie byc...".... tu widze konkrety, pomozcie bo nie moge sie doczekac grania.
Opublikowano 23 lutego 200817 l Witam, mam problem....jestem w misji 11, gram Nero - jestem w tej wierzy z wielkim posągiem. wszedłem na trzeci poziom ("windą") i nie wiem co dalej, zabiłem tez demony otwierajac sobie dzrzwi dalej.....no i własnie, co dalej??????????...mały offT: mam tylko PS3 ale na tamtym forum pierdzielą od rzeczy - jak to się super sprzedaje i "co by było gdyby, albo czego mogło nie byc...".... tu widze konkrety, pomozcie bo nie moge sie doczekac grania. Prosisz i masz: Misja 11.