Skocz do zawartości

Devil May Cry 4

Featured Replies

Opublikowano

Na jakiej zasadzie działa ten cały exceed? Za cholere nie moge skminić kiedy go ładować podczas combo. Raz mi wyjdzie a raz nie. Dopiero zacząłem gre i już mnie to frustruje.

• Odpowiedzi 690
  • Wyświetleń 67,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie moge sobie poradzić z bossem tym wielkim posągiem... Rozwaliłem mu niebieskie kryształy na rękach , nogacvh i głowie ale za żadne skarby nie moge dotrzeć do pleców... Macie jakiś pomysł...??

• Skończyłam na jednym poziomie i raczej nie wrócę. Daaawno się tak przy grze nie wynudziłam. 3 lokacje na krzyż, 3 razy walka z tymi samymi bossami (walcząc Dantem byli szczególnie prości), chodzenie w

Opublikowano

Poprostu musisz klepac exceed po kazdym ciosie z dobrym timingiem :P trudna sprawa zwlaszcza zeby lv 3 ladowac ale obczaj jakies filmiki a klepanie to juz kwestia praktyki

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie. Ktoś wcześniej napisał że najtrudniejszym poziomem trudności jest Dante must die , a 2 następne są łatwiejsze. Jakim cudem?? Czy nie powinno być że każdy następny jest trudniejszy??(Nie wiem bo na razie ich nie odblolowałm)

Opublikowano

Oo

Po Dante Must Die pewnie juz masz tak skilla wyrobionego, ze nastepne poziomy to juz wlasciwie tylko formalnosc.

Opublikowano

Jest jeszcze Heaven or Hell i Hell and Hell. Pierwszy o ile mnie pamięć nie myli to każdy monster na 1 hit( można całą grę przejść uzywająć br//e&i, nie pamiętam czy nero//dante też tam są na 1hit),a w HaH hero jest na 1hita monstery normalne ale zachowują się jak na devil hunterze więc to pestka (jeśli się myle to mnie poprawcie). Uogólniając DMD jest najtrudniejszy a te 2 tryby przechodzi się bardzo szybko i "nudno".

Opublikowano

Mógł by ktos cyknąc fotkę z rankingu Bloody Palace(pierwsza 10)?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to mój pierwszy poważny kontakt z serią i to jak najbardziej pozytywny. piękna grafa, świetnie wyreżyserowane scenki (czasami przesadzone, ale niektóre mocarne, a do tego niekiedy całkiem zabawane, zwłaszcza te z dante w roli głównej - mój faworyt to przedstawie w świątyni dante vs. agnus), ale przedewszystkim znakomity system walki. klepanie w tej grze to czysta przyjemność, podoba mi się chyba jeszcze bardziej niż w ng. co prawda w ogolnym rozrachunku lepiej mi się gra nero, ale dante oferuje o wiele większe skomplikowany system i stanowi to dobre wyzwanie dla takiego laika jak ja i z całą pewnością posiedze trochę nad rozgryzieniem tej postaci. wkurza jedynie backtracking bo od połowy w sumie przechodzimy te same, jedynie lekko zmodyfikowane poziomy. do tego gra jest wybitnie nastawiona na stylową rozwałkę, zmusza do szlifowania skilla i wynagradza coraz większym funem wyniesionym z rozgrywki. na bank sporo przy niej posiedze chociażby żeby dobić troche achievów (a nie są proste i wymagają trochę czasu).

aktualne nadal? orientuje się ktoś ile mniej więcej zajmuje przejście całego bloody palace?

Edytowane przez tk

Opublikowano

Scenka z Angusem wpisała się złotymi literami na mojej liście najlepszych filmów w grach ;)

Agnus: It was my assumption that those demons would prove far inferior ...In the face of your tactics.

Dante: You summon and kill... Summon and kill... I fail to see the logic here. Is sanity the price to pay... For power?!

Agnus: Humans...They are but stubborn and foolish. It takes a journey to Hell for them to accept and praise their God ...A fact that tickles irony's judgement.

Dante: And your judgements interest me not. For I'm here... To reclaim... What is rightfully mine!

Agnus: Yamato! That is what you seek! And that is why I wait in your path!

Dante: You will fumble in your opposition of my quest. Though I encourage! For an opportunity to battle a being of such grand delusions as you... Is a sweet fortune!

Lub jak kto woli w formie filmu

And the rest is silence ;)

Edytowane przez Sandking

Opublikowano

aktualne nadal? orientuje się ktoś ile mniej więcej zajmuje przejście całego bloody palace?

Plus-minus 3 godziny, grając na super Nero/super Dante pewnie ze dwie.

Niech ktoś w końcu cyknie tą fote. Gram na ps3, a ciekaw jestem jak tam wygląda sprawa z rekordami na iksie.

Opublikowano
dsc00006gb8.jpg
Opublikowano

A jednak japońce ostro szaleją także na X'ie. Dzięki, mógłbyś jeszcze strzelić foto polskiej pierwszej dziesiątki :) ?

Opublikowano

dsc00002eb6.jpg

ale to chyba mało miarodajne bo nie wszyscy mają konto na polske

Opublikowano

Nic mi o tym nie wiadomo, ja gram na peesie. Arigato gozaimasu tk ^_^ .

Opublikowano

kurde xD 7 jestem :/ ale daaaaawno nie gralem, trzeba bedzie pograc i do top 3 sie wbic ajjjjj

i calaka zrobic wreszcie :D

tk kup se vga kabel a nie sie na zwyklej bance meczysz ;) dmc ma piekna grafe :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
tk kup se vga kabel a nie sie na zwyklej bance meczysz ;) dmc ma piekna grafe :)

na zwykłej bańce ta gra też jest ładna... dopóki nie podłączy się xkloca do monitora/TV LCD. Potem już bańka leci przez okno na śmietnik :P Naprawdę szkoda tracić tyle śczegółow z gry.

Opublikowano

na zwykłej bańce ta gra też jest ładna... dopóki nie podłączy się xkloca do monitora/TV LCD. Potem już bańka leci przez okno na śmietnik :P Naprawdę szkoda tracić tyle śczegółow z gry.

tiaa... na zwykłym TV to akurat zobaczysz masę szczegółów :rotfl:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

calak siedzi 8)

do farmowania PROUD MILIONAIRE polecam 20 misje na DMD ^^ na NO ITEM , NO DAMAGE mozna spokojnie 6000 PS dostac :)

Opublikowano
calak siedzi 8)

do farmowania PROUD MILIONAIRE polecam 20 misje na DMD ^^ na NO ITEM , NO DAMAGE mozna spokojnie 6000 PS dostac :)

Ile godzin ci zeszlo? Maxuje teraz z kumplami Ace Combat (40h single + jakies dwa razy tyle na online) i chyba kolejnej gry z chorymi osiagnieciami nie przezyje xD

Opublikowano

120 h prawie ;) ale pewnie da sie o wiele szybciej :)

imo acziwy w dmc sa w miare normalne, bez zadnych udziwnien

jedna z moich ulubionych gier na x360, ciesze sie ze calaka udalo mi sie pocisnac, jak gra wyszla to nawet nie myslalem ze bede w stanie xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

10 minut temu grałem w Bloody Palace i (niestety) poległem na 85 Rundzie.

Ale cieszę się, jestem 21 (praktycznie pierwszy z tych co miliona nie mają, bo od 20 miejsca zaczynają się goście z milionami)

Mimo że nie udało mi się osiągnąc zamierzonego celu to i tak po trochu go osiągnąłem.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Mam pytanie - czy to norma, że cienie w tej grze, rzucane przez postaci/elementy otoczenia, wyglądają jakby je robił pijany Japończyk w Paint'cie? Są momenty, że jestem w stanie policzyć ilość pixeli na cieniu Nero, siedząc 2-3 metry od TV, ale nie wiem czy to gra, czy mój indywidualny problem.

Edytowane przez Ryofu Housen

Opublikowano

Bo japońce mają problem z tworzeniem gier na obecną generację. Taka prawda. Jeszcze żaden japoński tytuł od czasów PS2 mną nie zawładnął. Lipa, po prostu.

Opublikowano
Bo japońce mają problem z tworzeniem gier na obecną generację. Taka prawda. Jeszcze żaden japoński tytuł od czasów PS2 mną nie zawładnął. Lipa, po prostu.

On mówi o preblemach technicznych z grą a ty mu, że japońce dobrych gier na ta generację konsol nie umieją robić? Dobre, dobre.

Edytowane przez Gooralesko