Daffy 10 529 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 czy już pisałem w tym temacie ,że ja już CHCĘ TĄ GRĘ !!!! allelluja ,że ploty ze speedem okazały się nieprawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza
CELL7777 1 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 giera na bank bedzie super tylko kiedy w koncu sie ukaze..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Takze nie moge sie doczekac Wipeouta, swietna gierka za swietna cene ;] Btw: Plotki mowia ze gra sie pojawi pod koniec miesiaca, oby byly one prawdziwe <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 WipEoutHD PRESS KIT http://i38.tinypic.com/dekz05.jpg http://i35.tinypic.com/264p09f.jpg O (pipi)A O_O Czasem żałuję, że nie wyjdzie zwykła retail ver. ź http://www.movietome.com/users/guy_cocker/...=m-100-25531928 Tak powinny być sprzedawane gry na PlayStation 8! :nosze: Cytuj Odnośnik do komentarza
Machel 2 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Stylowo ^_^ Nie bede orginalny jak napisze, ze juz mnie skreca od czekania na ta gre Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) DATA PREMIERY POTWIERDZONA :slinotok: http://blog.us.playstation.com/2008/09/15/...y-dated-priced/ 25.09.2008 Koszt w $: 19,99 zobaczymy jak się będzie miała sprawa z ceną w PLN. Nie zdziwie się jak cena będzie 99,00 PLN Edytowane 15 Września 2008 przez elvis004 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) dziękuje,no to do 25 września....i mnie na forum nie znajdziecie od tego dnia (a 2 października w łapska dostanę jeszcze Fifę 09 i już chyba tv w mieszkaniu nie będę wyłączać) 20dolców cena-parodia,każdy kto ma PS3 musi tą grę mieć!!!(btw. ciekawe ile w Polsce sobie zarządają i czy ploty z blokadą zakupów z US są prawdą) Edytowane 15 Września 2008 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Nareszcie! Jednak się wyrobili w tym miesiącu. 25 spotkamy sie na serwerach! Mam pytanie, jeżeli zakupie grę na amerykańskim PSS, to będą mógł ją odpalić z innego konta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Nareszcie! Jednak się wyrobili w tym miesiącu. 25 spotkamy sie na serwerach! Mam pytanie, jeżeli zakupie grę na amerykańskim PSS, to będą mógł ją odpalić z innego konta? Tak. Na każdym koncie utworzonym na danej konsoli. @Ficiuś, co to za ploty odnośnie blokady PSS US dla ludzi z zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,40506;core.html To ta plota-ale jak na chwilę obecną wp podało ją chyba jako jedyni na świecie więc wg mnie na 99% jest fałszywa Choć nie powiem,perspektywa bycia odciętym od sklepu gdzie czasem gry są tańsze o 50% od PL STORE mrozi krew w żyłach Edytowane 15 Września 2008 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 BTW. będzie regionalizacja serwerów dla online jak np w Tekkenie DR?żeby nie skonczyło się tym,że jeśli zakupię grę z US STORE to pogram przez sieć tylko z tymi,którzy kupią grę w tym samym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 867 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) Eurogamer - 9/10 http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=238638 In other words, WipEout HD looks f**king phenomenal. The extra effort has paid off. The result is a game that commands your attention, ruthlessly hauling your eyes into the flatscreen while tickling your brain with impeccable track design and spine-snapping speeds. Sackboy may be the new face of PlayStation, but the console just hasn't been the same without WipEout. It's great to have it back. Edytowane 15 Września 2008 przez Snake_Plissken Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 o wow,recka eurogamer jeszcze bardziej mnie na to dzieło napala. Rodzice mnie wyrzucą z mieszkania jak im za 10dni włączę Wipeouta z głośnikami z wieży na maxa (słuchawki trzeba by było załatwić do tego czasu ) BTW. potwierdzone,że gra chodzi w prawdziwym full hd,bez żadnego upscalingu itp(np GT5P mimo,że obsługuje 1080p chodzi na prawdę w mniejszej rozdziałce) ,jeśli dodamy do tego 60fps bez zwolnień to z miejsca Wipeout HD staje się jednym z najbardziej mocożernych gier na PS3,które pokazują na co stać chlebaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Czyzby utworow w Wipeoucie HD bedzie tylko 9 i do tego wszystkie beda z Wipeouta Pulse? ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Z tego co wiem,to chyba pełny soundrack nie został ujawniony ale nawet jeśli byłoby ich 9 to nic nie stoi na przeszkodzie bo można puszczać właśną muzę z dysku-więc bez problemu można odpalić OSTy z wcześniejszych części lub całkowicie inną własną nutę Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 reszta... http://www.ps3site.pl/wipeout-hd-niesamowite-screeny/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 O Jeeeeeezu... już sie nie moge doczekać! Jak mnie wessie to będzie koniec. Soundtracki z 2097 i 3 już sie grzeją... Cytuj Odnośnik do komentarza
Burth 2 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 http://ps3.ign.com/articles/910/910419p1.html IGN - 9,2 chyba nikt nie ma watpliwosci - must have Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 i do tego za taką cenę....do mnie największy ekskluzyw na PS3 w tym roku PS.z recki IGN wynika,że jedno trophy polega na dotarciu do Zone 75 w tym trybie - każdy kto grał w stare wipeouty wie ,że to będzie niesamowity hardcore Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 PS.z recki IGN wynika,że jedno trophy polega na dotarciu do Zone 75 w tym trybie - każdy kto grał w stare wipeouty wie ,że to będzie niesamowity hardcore Bez jaj. Maksymalnie wyłoiłem 30 lv. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Gra wygląda obłędnie. Troche żal, że to nie pełnoprawne Wipe4out, ale cena ok £11.99 ich usprawiedliwia. Podobno na OST niektore kawałki pokrywają się z Pulse;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 (edytowane) oby były mniej hardcorowe trofea,bo serie uwielbiam i miałem nadzieję,że kilka pucharków w moje ręce wpadnie.Ale jeśli każde zadanie będzie podobne do tego Zone 75 to raczej zakładka Trophy będzie w tej grze świeciła pustkami-jestem fanem gier ale niestety nie zaliczam się do grupy growych ludzi "cyborgów" do ,których np Ninja Gaideny są banalne,a DMC kończą na Dante must Die z zamkniętymi oczami tak BTW np w Fusion koleś zrobił zone 151 więc pewnie i w WP HD znajdą się maniacy ,którzy zrobią calaka(polecam obadać ten filmik jeśli ktoś uważa ,że np taki Burnout to najszybsze wyścigi-zobaczcie co się dzieje w trybie zone w tej grze) http://pl.youtube.com/watch?v=Y0EL_bo_n3Y narzekań na OST przed premierą nie rozumiem,przecież będzie można podkładać własną muzę z dysku więc w grze może mi nawet grać wiśniewski Edytowane 16 Września 2008 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Nie chciałbym być własnym sąsiadem zaraz po premierze tej wspaniałej gierki. Przez Wip3outa + niezłe głośniki wywalili mnie z jednej stancji hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 narzekań na OST przed premierą nie rozumiem,przecież będzie można podkładać własną muzę z dysku więc w grze może mi nawet grać wiśniewski Ale zawsze lepiej jest mieć coś nowego na wysokim poziomie niz odgrzewac stary kotlet. OST z poprzenich częsci znam po kazdej nutce. Ja nie rozumiem myślenia "ost moze byc słaby, albo może go nie byc w ogole, bo i tak wrzuce własny". Akurat TA gra to IMO gra do, ktorej nie powinno sie wkładać własnego podkładu. To tak jakby wrzacac jakieś manieczki do REZ'a. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 ja w pulse nie grałem więc do mnie i tak OST z gry będzie dobry(tak btz to już chyba 5 lat mija od ostatniego kontaktu mojej osoby z tą serią) Akurat manieczki,kanikuły ani inne tego typu bajery za mój podkład z dysku w tej grze nie będą robić .Tytuaj trzeba innej muzyki elektronicznej,bez wokalu,trans,ambient,dobry bass itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi