Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 378
  • Wyświetleń 75,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ten temat nie jest specjalnie popularny ale postanowiłem go odświeżyć, ponieważ znalazłem niedawno zupki które da się jeść! serio zupka chińka która serio ma jakieś pozytywne aspekty   zwykle więks

• Ja myślałem, że zupki chińskie to jedzą studenci, żeby mieć na alkohol i ukraińcy, zeby przyspieszyć regenerację po 15h roboty na budowie, a tu się okazuje, że w 2019 dorośli ludzie to jedzą na świado

• Ja od jakiegoś czasu stołuję się u dr. Ouetkera pizzą Guseppe i muszę przyznać, że bardziej mi smakuje niż 75% 'prawdziwych' pizz w jakiś pizzeriach.

Opublikowano

Te makarony w 5 minut Knorra naprawdę dają radę(no, sos gulaszowy mi nie bardzo podchodzi). Ser w ziołach też na plus - zwłaszcza w wersji bez wody. Z instantów Tao-Tao jadłem kurczaka jakiegoś, to miał smak za(pipi)isty.

Opublikowano

Ja nie będę smrodu robić w biurze, w ogóle się tym nie najadam, tylko czuję ciepło w brzuchu, żadnych innych objawów.

Opublikowano

heh, ja również znalazłem w kuksu taką gwiazdkę i prostokąt w tych samych kolorach. Smakowało jak ser:)

Edytowane przez Hide999

Opublikowano

W sumie smak tak samo paskudny jak paluszki krabowe, więc coś w tym jest. Było tam jeszcze coś, co przypominało rzodkiewkę w plasterkach.

Opublikowano

Wygląda jak larwa włośnia spiralnego ale nigdzie nie piszą, że jest bez smaku.

digest10.jpg

Ostatnio trafiłem w Biedronce na te zupki Kuksu i rzeczywiście są niezłe - pod paroma względami nawet lepsze od Tao-Tao.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

samsmak serowo-curry - najwieksze (pipi) jakie jadlem, smakuje jak jablko i (pipi)ie jak u hipopotama w klatce.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

" Zupa Smakosza" made by biedrona

koszt :1,30

sprzedawana w kubkach [takich ala duzy jogurt danona, or sth], plastikowych

pomidorowa imo najlepsza

Opublikowano

kuksu to klasyk. pamiętam jak kupe lat temu była to chyba pierwsza zupka tego typu na rynku. później na wszystkie zupki instant mówiło sie "kuksu" ;) i faktycznie jest za(pipi)ista, szkoda tylko że kosztuje aż 5zł (w biedronce były taniej). chociaż mi nie jest szkoda na nią kasy :P a poza tym to rządzi czerwony vifon (kurczak curry). w połaczeniu z łyżką koncentratu pomidorowego to mmm, miód :P

Opublikowano

u mnie ten rarytas kosztuje "tylko" 3.80zl. Serce mi peka, ze cos tak wybitnego jest takie drogie i nie mozna tego wpieprzac codziennie po pare razy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym wam polecić najbardziej kapitalna zupke chińską jakąkiedykolwiek jadłem, jest to 82_Zupa_premium_LAUTHAI_80g_TT.jpg

Kosztuje 1,79, w opakowaniu znajdziemy aż 4 folie, 3 z przyprawami i jedna z wielką ilością tłuszczu( robi wrażenie w porownaniu z tym o jest w vifonie) no i jest straszliwe smaczna, mój lider jeśli chodzi o ten typ jedzenia.

Opublikowano

Chciałbym wam polecić najbardziej kapitalna zupke chińską jakąkiedykolwiek jadłem, jest to 82_Zupa_premium_LAUTHAI_80g_TT.jpg

Kosztuje 1,79, w opakowaniu znajdziemy aż 4 folie, 3 z przyprawami i jedna z wielką ilością tłuszczu( robi wrażenie w porownaniu z tym o jest w vifonie) no i jest straszliwe smaczna, mój lider jeśli chodzi o ten typ jedzenia.

Zupka dla Toriego :D

Opublikowano

no te taotao sa za(pipi)iste, bodaj 3 rozne smaki sa tego. W kerfurach kupuje

Opublikowano

Jadłem raz, ale mialem wrażenie, jakby ta zupka była posłodzona. Może akurat smak jakiś gówniany wziąłem, dam jej drugą szanse i wezmę jakieś ostre (pipi). Pamiętam dużo torebek w srodku i w ogóle ogrom wszystkiego, jednak gówniany posmak cukru został w mojej pamięci wyryty na długo ;(

Opublikowano

Pierwszy raz coś takiego widzę.

Gdzie kupiłeś?

W realu, sa za(pipi)iste, kupiłem prawie cały karton.

Edytowane przez standby

Opublikowano

w makro też można kupić takie.

ale te czarne mocno je'bią trawą cytrynową, jak ktoś nie lubi, to lipa.

są jeszcze pomarańczowe, imo lepsze.

Opublikowano

Ostatnio w łapki wpadło mi kilka 'dań w 5 minut' firmy Winiary. I o ile ich spaghetti jest co najwyżej okej, to tak puree ziemniaczane jest zwycięskie :) Jest pyszne, sycące, odpowiednia konsystencja, no po prostu niebo w gębie :) Minus tylko taki, że puree bekonowe nie miało posmaku bekonu, za to cebulowe już tak. Polecam jako odskocznię od tych wszystkich zup z makaronem.

Opublikowano

zjadlem se sobie se dzis Tao tao, ktore tutaj niektorzy polecali. 4 torebeczki budza respekt;] Bardzo dobra, ale w smaku i ostrosci do Kuksa nie ma startu i rowniez jest mniej ostra niz czerwony fivon. Niemniej bardzo dobre i nie zaluje zakupu

Opublikowano

Ostatnio testowałem wszelkiej maści zupki w moich sklepach- jakieś tanie niby chińskie, knorry, kuksu, tao tao... na końcu zapodałem sobie vifona czerwonego, trzymałem pod przykryciem makaron 30 min... no (pipi)a... nie ma lepszej zupki. Prawie płakałem z piękna smaku tej zupy :)

Opublikowano

Sprawdzilem dzisiaj te nudle knorra o smaku curry. Na poczatku bylem nieufny, bo sama saszetka z sypkim, zero tlustego. Okazalo sie jednak, ze smak oryginalny, fajny, da sie zjesc, moge polecic.

Opublikowano

w makro też można kupić takie.

ale te czarne mocno je'bią trawą cytrynową, jak ktoś nie lubi, to lipa.

są jeszcze pomarańczowe, imo lepsze.

tego jest chyba z 6 czy 8 smaków, w realu wciagałem ostatnio wszystkie jakie były ;D

i właśnie najlepsze są te co tak dają trawą cytrynową - pełnia smaku gwarantowana ;]

Opublikowano

Kuksu podrożało u mnie do 5 zł za miskę.

Opublikowano

[*] Szczecin

kupilem sobie ostatnio w kerfurze jakas ich zupke Curry Serowa za 80gr. W sumie sera nie czuc ale jak na taka cene, nie bylo zle.

Musze sprawdzic wiecej Tao Tao bo tylko jeden smak probowalem - i tylko jeden byl.