Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 22.02.2025 o 12:03, Shen napisał(a):

Dawno nie jadłem noodli, akurat jakieś buldogi są w lidlu to wziąłem 2 na testy. Całkiem niezła podróbka buldaków. ostrość raczej niższa, ale makaron przyzwoity.

Przechwytywanie.thumb.JPG.121cf80dce14e59daa0d1a7c9226cfd4.JPG

Właśnie wciągnąłem tego z kimchi. Samego kimchi nie wyczułem w smaku wcale, więc lekkie rozczarowanko, co do pikantności to tak w punkt, aczkolwiek zjadłem tak szybko, że dopiero po konsumpcji uderzyła ostrość, około 5 minut lekko piekło w pysku. Może następnym razem rzucę się na tego najostrzejszego, ale fanem raczej nie zostanę. Wolę kupić makaron chow mein, jakąś ostrą pastę typu gochujang i samemu zmontować coś podobnego, przynajmniej wyjdzie mi więcej niż taka mini-porcja dla dzieci, przecież to z 3 paki trzeba zjeść żeby chociaż trochę się najeść, a tanie to to nie jest.

Edytowane przez Josh

• Odpowiedzi 378
  • Wyświetleń 76,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ten temat nie jest specjalnie popularny ale postanowiłem go odświeżyć, ponieważ znalazłem niedawno zupki które da się jeść! serio zupka chińka która serio ma jakieś pozytywne aspekty   zwykle więks

• Ja myślałem, że zupki chińskie to jedzą studenci, żeby mieć na alkohol i ukraińcy, zeby przyspieszyć regenerację po 15h roboty na budowie, a tu się okazuje, że w 2019 dorośli ludzie to jedzą na świado

• Ja od jakiegoś czasu stołuję się u dr. Ouetkera pizzą Guseppe i muszę przyznać, że bardziej mi smakuje niż 75% 'prawdziwych' pizz w jakiś pizzeriach.

Opublikowano

Mi taka paczka wystarcza, zeby się najeść na jakis czas, ale często sobie wbije jeszcze jajko albo dodam sera.

Z kimchi to jadłem tylko buldaki, tam jest troche suszonej kapusty i czuć posmak kimchi. No i ja tego jakoś często nie jem, najdzie mnie raz czy dwa razy w miesiącu na śmiecia. Tak to wole coś z kluskami ryżowymi zrobić.

Ostatnio właśnie troche rzeczy zamawiałem z azjatyckiego sklepu i dorzuciłem moje ulubione noodle ktore juz tu wrzucałem

Screenshot_20250316_000130_Firefox.jpg.eb5ec9fe15af37319fe4c050ef739651.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dorwane w half price, testowałem jajangmyeon, duża saszeta z sosem, sporo warzyw w srodku, ale makaron cienki i smak mało wyrazisty, chapagetti lepsze. Drugie moze jutro, bo juz limit wegli dobity.

Przechwytywanie.JPG