Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS3 Scena, Underground. Piraty i BM = Warn

Featured Replies

Opublikowano
28 minut temu, wojtas011 napisał(a):

normalnie sobie wbijasz i synchronizujesz z PSN

Jak to?

Do swojego głównego konta na ktorym kupowałem gry i którego używałem na ps4 i którego będę używał na ps6… w życiu bym nie przerabiał konsoli i synchronizował coś na ich serwer.

przerobiłem pare lat temu plejke i czasem odpalę jakieś starocia. Ale nawet na cfw gry z psp chodzą. Dla mnie to tez wygoda bo te top10 gier - zgrałem z płyt…

Polecam te apki, kiedyś napisałem to

https://gracz.2ap.pl/5-najlepszych-aplikacji-do-ps3-cfw/

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 196,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Są tacy - nawet nad Wisłą. ;]     Tylko co mnie obchodzi przeciętny Kowalski, który nawet nie rozumie czego używa? Tym bardziej co mnie obchodzi Sony? Niech starają się aby OFW był atrakcyjniejszy

• Dziś pierwszy dzień zabawy z CFW Kmew czy jakoś tak 3.55 małe problemy ( dużo black screen i errorów ) - konsola nie ma BD-Rom'u Lecz poszło, etap kolejny to PSN z podmienionymi certyfikatami. Zobacz

• nie Juchy zcustomizowane, to jeszcze nie łatka na OFW:P a CFW:D Jeszcze tak dobrze nie ma, aby było "oficjalne" by SONY:D

Opublikowano
7 minutes ago, grzybiarz said:

Jak to?

Do swojego głównego konta na ktorym kupowałem gry i którego używałem na ps4 i którego będę używał na ps6… w życiu bym nie przerabiał konsoli i synchronizował coś na ich serwer.

przerobiłem pare lat temu plejke i czasem odpalę jakieś starocia. Ale nawet na cfw gry z psp chodzą. Dla mnie to tez wygoda bo te top10 gier - zgrałem z płyt…

Polecam te apki, kiedyś napisałem to

https://gracz.2ap.pl/5-najlepszych-aplikacji-do-ps3-cfw/

Z tego co czytam to na HEN jest niskie ryzyko dostania bana przy synchronizacji. Ten exploit musi być włączany po każdym restarcie konsoli w przeciwieństwie do CFW.

Opublikowano

Ja raczej polecam cfw na stałe, a nie takie zabawy: po prostu w razie bana straciłbym ze 100 gier na ps4, a lista mi się przyda może na ps6 (ps5 odpuściłem).

W cfw jest plugin który z automatu blokuje wszelkie próby logowania. I to jest bezpieczne, bo niektóre gry chcą się połączyć, a tak tylko potwierdzasz monit a gra i tak się odpala.

Zasysanie pelniakow z psn dziala, ale tu login i hasło niepotrzebne.

Dla mnie plus cfw na Ps3 to multimedialny kombajn który odpali i płyty audio i koncerty bluray i gry z psx ps2 ps3 czy psp, oraz Arcade nes snes megadrive atari2600… więcej mnie nie interesuje. Tzn emulacja handheldow na 65 calach to trochę sztuka dla sztuki.

I tak plejke będę trzymał a Xbox series idzie do Żyda :)

Opublikowano
8 minutes ago, grzybiarz said:

Ja raczej polecam cfw na stałe, a nie takie zabawy: po prostu w razie bana straciłbym ze 100 gier na ps4, a lista mi się przyda może na ps6 (ps5 odpuściłem).

W cfw jest plugin który z automatu blokuje wszelkie próby logowania. I to jest bezpieczne, bo niektóre gry chcą się połączyć, a tak tylko potwierdzasz monit a gra i tak się odpala.

Zasysanie pelniakow z psn dziala, ale tu login i hasło niepotrzebne.

Dla mnie plus cfw na Ps3 to multimedialny kombajn który odpali i płyty audio i koncerty bluray i gry z psx ps2 ps3 czy psp, oraz Arcade nes snes megadrive atari2600… więcej mnie nie interesuje. Tzn emulacja handheldow na 65 calach to trochę sztuka dla sztuki.

I tak plejke będę trzymał a Xbox series idzie do Żyda :)

W moim modelu nie ma opcji CFW, pozostaje HEN.

Opublikowano
51 minut temu, grzybiarz napisał(a):

Jak to?

Normalnie, odpalasz konsole, logujesz się do psn i dajesz synchro, na multi też sobie gram.

PSN na ps3 już nie ma żadnego supportu, ludzie grają na cwf/hen od kilkunastu lat