Opublikowano 15 marca 201312 l Najlepsza na telefon jaka teraz jest w pl to oczywiście dominos pizza n1!
Opublikowano 15 marca 201312 l nie dajcie sie nabrać na pizze gusseppe, ja sie nabrałem bo tak ją niby zachwalają i dawno takiego gówna nie jadłem, zero smaku!! musialem polacz keczupem żeby jakikolwiek smak uzyskac (smak keczupu) , byłem srogo zawiedziony kiedyś kupowalem pizze rigga mrożoną to o wiele lepiej ją wspominam od guseppe. serio nie warto sie nacinać... a jak już ktoś musi to niech próbuje, ale zostaliście ostrzeżeni a z prawdziwych pizz - to rzeczywiscie dominos jest naprawde dobra, byłem pozytywnie zaskoczony, bo spodziewalem sie klona PH, ale bylo naprawde dobre, soczyste, bardzo dużo smaku, o wiele lepsze niż inne popularne sieciówki
Opublikowano 15 marca 201312 l Obczaje z ciekawosci bo juz sporo pozytywnych opinii czytalem na jej temat. Odkad ciotka mi dala za(pipi)isty przepis na ciasto nie zamawialem ani razu pizzy do domu. podziell się wiedzą, bo nie wiem co dziś zrobić sobie na obiad Edytowane 15 marca 201312 l przez Yakubu
Opublikowano 15 marca 201312 l woda, maka, oliwa z oliwek i drozdze Edytowane 15 marca 201312 l przez Lucek
Opublikowano 15 marca 201312 l proporcje moge podac dopiero jak wroce z roboty, mam to na kartce zapisane ;p
Opublikowano 15 marca 201312 l ostatnio w żabce były te pizza riga bodajże, 2 za 7 zł ale sra,nie po tym było, nigdy więcej choć fakt, naprawdę smaczne, jak na 3,50 zł za pizzę zaje,biste
Opublikowano 15 marca 201312 l 5.99zł kosztowała w PoloMarkecieWidzę, że co druga osoba na forum, to koneser i burżuj, "afeeeeeee", nie dobre, bo chemia, itd.Yano, jeżeli ta pizza nie ma smaku, to prawdopodobnie w dzieciństwie wytarły ci się kubeczki smakowe(prawdopodobnie przy użyciu żylastego narzędzia).Pewnie robiłeś ją w mikrofali.Ręce opadają.
Opublikowano 15 marca 201312 l proporcje? 1 kg mąki tortowej 60 g drożdży świeżych 2 łyżeczki cukru 1 łyżeczka oliwy 3 łyżeczki soli 0,5 l wody drożdże z cukrem w miseczce + trochę mąki To jest najlepsza proporcja jaką wypróbowałem na ciasto w stylu włoskim, czyli cienkie. Z tych ilości wychodzi 5 dużych placków, można zamrozić na później. Ja sobie właśnie jednego rozmrażam; mam tydzień pizzy, bo nagotowałem sosu pomidorowego.
Opublikowano 15 marca 201312 l 150ml wody 150ml mleka 3 lyzki oleju 1/2 lyzeczki soli 2 lyzeczki cukru 1/2 kostki drozdzy 5 szklanek maki dwie blachy takie prostokatne do ciasta mi z tego wychodza. Edytowane 15 marca 201312 l przez Traktorzysta
Opublikowano 15 marca 201312 l Giuseppe jest zayebista i dużo smaczniejsza niż pizze z niektórych 'pizzerii'. Jadłem chyba wszystko smaki. Najlepsza samali, kukurydza i cebula chyba, ale rzadko można ją dostać. Ciasto jest grube, fajne, składników dużo. W d(pipi)e wam się poprzewracało jak wam nie smakuje ;/
Opublikowano 15 marca 201312 l Mrozone jak nie sa robione w mikrofali to sa zjadliwe. Tylko nie te (pipi) tanie gdzie jest jedna pieczarka i szczypta sera.
Opublikowano 15 marca 201312 l Giuseppe nie może być robione w mikrofali, właśnie ze względu na składniki na pizzy i same ciasto.Wystarczy przeczytać
Opublikowano 15 marca 201312 l Zdunek, mam pytanie, zupełnie nie związane z tematem, ale muszę zapytać - czy Ty specjalnie wybierasz, żeby pisać ciemnym kolorem czcionki, czy forum ustawia takie kolor automatycznie? Bo jak malujesz tekst, to KUR.WA przestań, bo niektórzy mają ciemnego skina i nic nie widać!
Opublikowano 15 marca 201312 l mam dobry przepis na sos, polecam. miksujemy: - 1 puszke pomidorów całych, odcedzonych bo ble - troche pieprzu cayenne - nie musi być - i najważniejszy składnik: wsypujemy do oddzielnej miseczki 1 lyzke stołową bazylii i oregano, i zalewamy kapka wrzątku, by całe było zalane, polecam kieliszek do jajka, po paru minutach dodajemy całośc do pomidorów - chili i słodka papryka jak kto lubi - mój faworyt troche curry miksujemy i wuala, bardzo dobry sos.
Opublikowano 15 marca 201312 l Dla wiekszosci to moze byc profanacja ale mi wchodzi najlepiej ketchup pikantny włocławek i do niego dodana bazylia, oregano i pieprze cayenne ;p
Opublikowano 16 marca 201312 l Ja polecam ten przepis http://www.video-kuchnia.pl/video/6200e5438be05f5/Pizza-przepis Nie używam kafelka tak jak na filmiku ale pizza i bez tego wychodzi bardzo smaczna. Sosu nie chcę mi się robić więc daje pomidorowy z pieczarkami z Pudliszek. Lepszej pizzy nie jadłem.
Opublikowano 24 marca 201312 l Mam pytanie co do mrożonych ciast do pizzy ? kupowałem już dwa rodzaje i za każdym razem wychodzi mi twarda, co robię źle ?
Opublikowano 24 marca 201312 l Autor One takie już są. Zakładam, że robiłeś w piekaniku. Plus tego jest taki, że są chrupiące. Najgorsze wychodzą z mikrofali bo są gumowate. Spróbuj może Guseppe bo tam wydaje się być grubsze ciasto.
Opublikowano 24 marca 201312 l Zgadza się w piekarniku, i niestety nie raz można co najwyżej zabić takim podkładem pod pizze niż to zjeść.
Opublikowano 28 marca 201312 l Otworzyli u nas Telepizzę na wiosce, to się skusiłem. No co za suche gó.wno bez smaku, pierwszy i ostatni raz kupiłem
Opublikowano 28 marca 201312 l Z Telepizzą jest ten problem, że nawet w tym samym lokalu można jednego dnia dostać za(pipi)istą a drugiego (pipi)ową. Ogólnie tak sobie.
Opublikowano 28 marca 201312 l http://www.youtube.com/watch?v=c7Zw7nm6jJg Robiłem 3Bita według przepisu tego gościa, brytfanka poszła w jeden dzień. Ogólnie polecam gościa.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.