Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Powiem tobie, że nawet jak nie mam ochoty na typową włoską, w sensie chcę dużo składników, grubsze ciasto, jakiś sos,  to i tak mam dużo lepszych opcji u siebie niż PH ale wiadomo kwestia gustu. Nie jest to na pewno jakieś ohydne żarcie, żebym zastanawiał się jak w ogóle komuś to może smakować. Dla mnie takie danie 6/10 zjeść, zapomnieć, odwiedzać od dużeeeego święta, m.in. jak te festiwale.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 246,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Poleciały 3 pizze do pieca.   Kilka fotek pizzy,  ale dodatkowo postanowiłem dodać podstawowe informację jak robię.    Ciasto robione we wtorek i leżało w lodówce 24h po tym czasie

• Już dawno nikt Pizzy nie dawał, więc najwyższy czas to zmienić.   Były ostatnio trzy rodzaje.     Jedna córka dobierała składniki do tej     

• Wydaje mi się że jest dużo zabawy z tym kamieniem, a że ja robię za jednym zamachem około 3 lub 4 pizze to jednak na blaszce wygodniej        Bardzo fajna sprawa i szybko się rob

Opublikowano

Nie mowie ze zla, lubie czasem takie (pipi) zjesc w pizzy hut czy burger kingu.

Opublikowano

w 7th street serwują 1kg burgera, ponoć bardzo smaczny

Opublikowano

A tego Waszego Moa też we Wrocławiu chyba otworzyli, bo kumpel zdjęcie na insta wrzucał.

Opublikowano

Nawet nie wiedzialem. IDE!! 

Jaki na start najlepszy?

Dla mnie classic + blue cheese

Opublikowano

To kolejny pkt przemawiający za zlotem we Wrocku. Jedną z atrakcji byłby klub smakosza live w moa.

Opublikowano

No jesli Moa to classic albo bbq, na razie te dwa jadłem i polecam. Następnym razem jak bede w Moa, to wezme ten z burakami. A Mad Mick otworzyl drugi lokal w Kato, kolo dworca, nastawiony glownie na wynos. Rozkręcają nam się te burgerownie w PL :)

Opublikowano

dla mnie jagnięcy  z jogurtem miętowym był kotem. czas sprawdzić czy moa kraków = moa wrocław

Opublikowano

dla mnie jagnięcy  z jogurtem miętowym był kotem. czas sprawdzić czy moa kraków = moa wrocław

:notsure:

Opublikowano

Co do Pizzy Hut to akurat jej specyficzny, inny od "standardowej" pizzy smak mi odpowiada. Ostatnio poszedłem na festiwal, w porownaniu do zeszlego roku było dość skromnie, bo chyba tylko 12 kawałków:). No i pyszna mrożona herbata i lemoniada na dolewke. Akurat nie trafił się mój ulubiony smak (Texas), ale rozbawił nas kawałek Cebulaka, pizza z cebulą, no (pipi)a, poszli z oszczędnością na produkcie aż za mocno;o.

Opublikowano

Niech klekaja wszystkie pizzerie. Dzisiaj z kuzynem naszla nas ochota na pizze. Pojechaliśmy do biedry i kupiliśmy skladniki. 5 dych za 5 blach pizzy. Normalnie taka dobra ze az dumny jestem. Fakt. 4h nam prawie zeszlo ale 7 osób sie nazarlo. Rzucam prace i otwieram pizzerie.

Edytowane przez Plamek

Opublikowano

Niech klekaja wszystkie pizzerie. Dzisiaj z kuzynem naszla nas ochota na pizze. Pojechaliśmy do biedry i kupiliśmy skladniki. 5 dych za 5 blach pizzy. Normalnie taka dobra ze az dumny jestem. Fakt. 4h nam prawie zeszlo ale 7 osób sie nazarlo. Rzucam prace i otwieram pizzerie.

Dobrze, że to napisałeś, bo myślałem, że Twój kuzyn to winner xd

Opublikowano

Dziś światowy dzień pizzy. Nie wypada inaczej go uczcić niż zejść dobrą włoską pizzę z pieca!

Edytowane przez balon

Opublikowano

I musi byc opalany obowiazkow odrewnem bo inaczej to nie pizza a produkt wyprodukowany dla biedronki prawda.

Opublikowano

Nie, wystarczy żeby nie była z Pizzy Hut lub Telepizzy.

p.s. nie prawda bo te z biedry mają aromat opalenia w piecu, więc to już praktycznie jak z pieca!

Edytowane przez balon

Opublikowano

Pół rolki ręczników papierowych zużyłem, żeby zebrać tłuszcz z pizzy pepperoni z Biedry.

Opublikowano

Ale z aromatem opalenie w piecu !