Skocz do zawartości

God of War 3

Featured Replies

Opublikowano

Nikt nie obiecywał, że pokaże nowy trailer. Była informacja, że 22 do PSS trafi trailer God of War 3, a serwisy tylko spekulowały 8)

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 459,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dzieki jeszcze raz.   Dla mnie ten moment to również kaszana, spodziewałem się walki a'la ta z Ikarem - latamy wokół Tytana niszcząc po kolei paluszki, a dalej rączki skurczybyka ,a ten trzymajac s

• Gram na Chaos i jest ich za malo xD Grigori dzieki zas musze grac od nowa ><

• SPOILERY   No to jedziemy:   - Końcówka GOW II nastawiała mnie na zwieńczenie trylogii w najlepszy sposób, epicką walkę miedzy tytanami ,Kratosem, a Bogami z odmóżdzającą walką na sam koniec na sz

Opublikowano
nowy trailer juz na ps store!! (Uncharted 2 tez). Ja juz sciagam:)

To ten sam trailer, ktorym tutaj ludzie sa tak bardzo rozczarowani.

To co to (pipi)@ ma byc ?? Przeciez te stare juz od dawna byly na storze. Walic psu.com, ktore podalo ze to maja byc nowe trailery:/

Opublikowano

Wy naprawdę widzicie to co ja widzę? ^_^

Bo ja widzę ten sam trailer GOW III, ale podrasowany. Jakby ciemniejszy, z lepszymi teksturami. Sony się chyba wstydziło poprzednich wersji i je poprawiło :lol: Porównajcie sobie poprzedni trailer i ten "nowy".

Opublikowano

Bo ja widzę ten sam trailer GOW III, ale podrasowany. Jakby ciemniejszy, z lepszymi teksturami. Sony się chyba wstydziło poprzednich wersji i je poprawiło :lol: Porównajcie sobie poprzedni trailer i ten "nowy".

Porownaalem i... nie ma zadnych roznic. To doklaadnie ten sam trailer.

Opublikowano

Porownaalem i... nie ma zadnych roznic. To doklaadnie ten sam trailer.

Ja tez nie widze roznicy..

Opublikowano

A jak nie widać różnicy to po co przepłacać ^_^ znaczy nie warto ciągnąć jeszcze raz!

Opublikowano

Ale lol,przed chwilą na TV4 w gram tv powiedzieli ze GOW3 wyjdzie w tym roku,co by jeszcze było śmieszniej na wiosne.

Opublikowano
Ale lol,przed chwilą na TV4 w gram tv powiedzieli ze GOW3 wyjdzie w tym roku,co by jeszcze było śmieszniej na wiosne.

Tam dużo ciekawych rzeczy mówią :) tak jak nasz prezydent :)

Opublikowano

przynajmniej beda mieli czas aby dopracowac gre. wczoraj obejrzalem trailer na ps3 w jakosci 720p i musze powiedziec ze grafika to bieda. poczolem sie jak na troche lepszej ps2

Opublikowano

z innego forum

If you don?t know who Kratos is by now, you better take a look at your gaming priorities. The brutal star of the God of War series is back and on the PlayStation 3. Game Informer subscribers are in for one epic read as our favorite slayer of the gods finishes off what he started in the final installment of the trilogy. We?ve got ten pages of exclusive info, gorgeous art and eye-popping screenshots for in store for readers.

gi_191.jpg

pewnie ma to związek z tą zamkniętą prezentacją z lutego-Santa Monica widocznie postanowiło,że są już gotowi powiedzieć coś więcej światu...

btw.okładka po raz kolejny udowadnia,że pierwszy zwiastun miał miejsce na plecach Gaji...pisze tak dlatego bo niektórzy byli pewni ,że jest inaczej

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

info niby w marcowym numerze ale z tego co wiem,to wychodzi on w lutym ale kiedy dokładnie niestety nie wiem

Opublikowano

Jeżeli przyłożą się do niego tak jak do K2 to jestem spokojny o ten tytuł.

Opublikowano

Ale NIE MA możliwości "spełnić" całego ludu, zawsze znajdzie się jakaś grupa osób która będzie zawiedziona, i tu jest właśnie kuluminacyjny punkt "złego hype'u" kiedy dochodzi do spam-bomb, przepraszam za OT.

Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie, to KZ2 spełnił moje oczekiwania (mam takie wrażenie po DEMIE). Jeśli GOW III będzie miał tak wykoszoną grafikę jak KZ2 i grywalność z poprzednich części to również będę zadowolony :)

Opublikowano

z grafą może być różnie-plenery na pewno będą miażdżyć,niektóre widoki będą zapierać dech,efektowność gry też na bank będzie mocna ale nie zapominajmy,że GoW3 ma chodzić w 1080p i 60fps więc jest duże prawdopodobieństwo ,że odbije się to na teksturach i oświetleniu.No ale cóż pożyjemy zobaczymy,jak studio opanuje ps3 podobnie jak ps2 to będzie to najładniejsza gra tej generacji :P.Choć z drugiej strony Japończycy dostarczali najładniejsze gry na ps2 ,a co się dzieje na tej generacji z ich pozycjami przemilczę...

Opublikowano

To jest wewnętrzne studio Sony,także myśle że kichy nie odwalą,tak samo jak Uncharted 2.

Opublikowano

Na pewno twórcy się postarają żeby tytuł był dopieszczony, przecież to jest God i musi dobrze wyglądac.

Opublikowano

Świetny jest ten concept art. Powinni wydać album z tymi rysunkami (może w edycji kolekcjonerskiej albo limitowanej).

GI wychodzi za dwa dni, czy chodzi o inne źródło?