ping 9 006 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zaraz Cię fanboye zjedzą. - Initial D - jedna z bardziej oczekiwanych przeze mnie gier, a zarazem jedno z największych rozczarowań tego roku. (pipi).a gra ma tekstury z PSX-a. Kto by pomyślał żeby w tej generacji otoczenie składało się głównie z płaskich bitmap? Grafika tragiczna, otoczenie na poziomie PSX'a, fury to średnia klasa z PS2. Wprawdzie grafika to nie wszystko ale wraz z kupnem tej gry czuje się jakby ktoś dał mi w morde. Cytuj Odnośnik do komentarza
RYU25 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Unrea,MGS4 niedlugo zawita w me skromne progi GTA 4 i Battlefield urlop dobrze spozytkuje hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
karol885 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Soul Calibur4, Battlefield, Resistance fall of Man Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 PixelJunk@Eden - rewelacja gra! Cytuj Odnośnik do komentarza
kris01 0 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 na te chwile FORMULA CHAMPIONSCHIP EDITION. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Battlefield online non stop .Singiel stanął w miejscu w jakiejś 1/5 .W przerwach GTA IV online. Singiel stanął w miejscu w jakiejś 1/5 . Cytuj Odnośnik do komentarza
krak2610 0 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 (edytowane) Metal Gear Solid 4 - 2 act GTA IV - koncze watek fabularny Soul Calibur 4 - Story Moda ukonczone ( w 15 minut ;D ) gram w tryb Tower of Soul cos tam cos tam ... czekam na mozliwosc podpiecia konsoli do neta ;] Oprocz tego troche w SKATE i planuje kupic Battelfield Bad Company. Edytowane 12 Sierpnia 2008 przez krak2610 Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Wtapiam sie w Lost Planet i probuje zrobic platynke w Uncharted =] Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Wtapiam sie w Lost Planet i probuje zrobic platynke w Uncharted =] Ja tez robię calaka w uncharted Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Niemożliwe! Ja też ! :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Wszyscy robia calaka, robie i ja (nawiazanie do reklam gum rozpuszczalnych MAMBA xD) Poza tym nieustannie GTA IV online i drugi raz MGS 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 867 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Platyna w Uncharted zdobyta. Teraz gram non stop w Soul Calibur 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szalona Małpka 5 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 We wszystko po trochu hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Oblesny 1 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 platyna w Uncharted zrobiona ;p to zostaje 3 raz MGS4 - bez alarmow na hardzie teraz przechodze ;] a do tego: Pixel Junk Eden xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 MGS4 ponownie, na The Boss Extreme w celu zdobycia emblematu Assainna; w przerwach Oblivion Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Folklore - ta gra rządzi, 7+ wystawione przez Stara to jakaś kpina, dla mnie to obok MGS 4 i DMC 4 to najlepsza gra na PS3 jaką posiadam. DMC 4- zacne, a filmiki z Dante są genialne Do niedawna grałem w Obliviona ale już mi się źle robi jak mam grać w ten przereklamowany syf, oprócz grafy ta gra to krok w tył względem Morrowinda (który też nie był genialny) pod każdym względem. Jedyne co go ratuje jako tako, to dodatki... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Ja pizgam w Uncharted: Drake's Fortune (po raz drugi), dla trofeów. Muszę powiedzieć, że gra jest przekozacka. Trochę krótka, fakt, ale za to bardzo intensywna, bieganie po kompleksie nazistów ma klimat. W wolnym czasie pomiędzy zdobywaniem trofeów gram jeszcze w GTAIV i Super Puzzle Fighter 2 HD Remix. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Gram: Stardust HD PixelJunk@Eden CoD4 online - od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Ostatnio pogrywam w Fight Nighta 3 i Battlefielda Bad Company. Co do BF BC to trzeba przyznac : mutli rzadzi! Owszem, multi w CoD 4 jest fajny, ale wg. mnie nie umywa sie do tego w BF BC, no i jeszcze dochodzi fajny gratisowy bonusik w postaci kampanii single player ( nazywam to bonusikiem, bo Battlefield jest seria multiplayerowa i fajnie, ze dodali jeszcze singla ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Montinek 0 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 BF BC, Burnout, a od poniedziałku będzie Soul Calibur 4... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ilona1973 6 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Ja teraz gram ostro w COD4. Ta gra zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Nigdy wcześniej nie fascynowałam się tym gatunkiem i nawet nie potrafiłam grać w tego typu gry. Od paru dni nie odchodzę od konsoli i przyznam,że idzie mi rewelacyjnie. Czasami włączam Buzz Quiz Tv ale jak nie mam z kim pograć, to raczej się nudzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 (edytowane) Folklore - ta gra rządzi, 7+ wystawione przez Stara to jakaś kpina, dla mnie to obok MGS 4 i DMC 4 to najlepsza gra na PS3 jaką posiadam. DMC 4- zacne, a filmiki z Dante są genialne Tak sie sklada ze to srednia tej gry.Foklore jest bardzo specyficzny i np. ja po demie nie chcialem grac w pelna wersje. Do niedawna grałem w Obliviona ale już mi się źle robi jak mam grać w ten przereklamowany syf, oprócz grafy ta gra to krok w tył względem Morrowinda (który też nie był genialny) pod każdym względem. Jedyne co go ratuje jako tako, to dodatki... Prereklamowany syf . Dobre mi... Morrowind to najlepsza gra jaka w jaka kiedykolwiek gralem.Oblivion idzie krok w tyl? Nie no czlowieku....Jedyne czym ustepuje poprzedikowi to klimat i fabula.Dobrze ze to tylko twoje zdanie... A ja nie gram w nic,ale jak wroce z wakacji to pewnie wycisne soki z GTA IV i pogram w MGO.Wysyp gier przeciez za 2 miesiace. Edytowane 16 Sierpnia 2008 przez theGrimReaper669 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yuki 3 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Dark Sector obecnie....wrzucilem z nudow do konsoli pierwsze co mi w lape wpadlo, i jakos ten mroczny szpil mnie wciagnal niesamowicie, czego sie wogole nie spodziewalem Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuya1994 0 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Oczywiście Burnout i GTAIV.No i zdobywanie trophies :1pl: :2pl: :3pl: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi